تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870824990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توهین به ساحت پیامبر(ص) نتیجه عدم انسجام برخی کشورهای اسلامی است -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: حجت الاسلام باقرزاده:
توهین به ساحت پیامبر(ص) نتیجه عدم انسجام برخی کشورهای اسلامی است

شهرستانها


شناسهٔ خبر: 2466583 شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۳
استانها > مازندران

نور - امام جمعه نور با محکوم کردن جنایات موهون علیه پیامبر گرامی اسلام(ص) گفت: این توهین ها نتیجه بزدلی و عدم انسجام برخی کشورهای اسلامی است. به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرحمن باقرزاده ظهر شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نور، با محکوم کردن جنایات اخیر نسبت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) گفت: این هتاکی ها ناشی از تفرقه مسلمین است و متاسفانه شاهد واکنش های جدی از سوی کشورهای اسلامی برابر این هتاکی ها نیستیم.وی عنوان کرد: این هتاکی ها نتیجه بزدلی و عدم انسجام برخی کشورهای اسلامی است و اگر از اهرم های تاثیرگذار استفاده می کردند شاهد چنین اقداماتی نبودیم ولی برخی کشورها دستشان در دست کشورهای استکباری است که مانع از واکنش جدی در دفاع از جایگاه پیامبر اسلام هستند.حجت الاسلام باقرزاده از اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها راهکار توسعه یاد کرد و گفت: وابستگی به نفت سبب مشکلاتی شده است و اگر بخواهد زنجیره اقتصاد مقاومتی شکل گیرد باید همه تلاش مضاعف داشته باشیم.وی تصریح کرد: اقتصاد زمانی که پیوست فرهنگی داشته باشد می تواند پویا باشد و همه فعالیتها از جمله درمان، صنعت و تجارت و غیره باید پیوست فرهنگی داشته باشد.امام جمعه نور یادآور شد: اگر عوامل موثر در تولید و مصرف پیوست فرهنگی داشته باشند، موفق تر خواهیم بود و بسیاری از مشکلات مانند تجمل گرایی ها و اسرافی گری ها به دلیل فقدان و ضعف پیوست های فرهنگی است.حجت الاسلام باقرزاده تصریح کرد: به دلیل ضعف پیوست های فرهنگی گاهش اوقات شاهد عرضه کالاهای ایرانی با برند خارجی در بازار هستیم که ناشی از ضعف پیوست فرهنگی در حوزه مصرف هستیم.وی با تاکید بر اینکه اگر فعالیت اداری و تولیدی نیز چوست فرهنگی داشته باشید، اعتماد مردم به دستگا هها افزایش خواهد یافت، گفت: دستگاه های اجرایی به عنوان پیشقراولان باید به محاسبه عملکرد خود بپردازند.امام جمعه نور با اشاره به اینکه در حوزه شهری مشکل داریم گفت: مدیریت ما هنوز در شهر علمی نشده است و تعامل سازنده بین دستگاه های مختلف و دانشگاه وجود ندارد.حجت الاسلام باقرزاده خواستار توسعه ارتباطات دستگاه های اجرایی با مراکز علمی شد و گفت: از ظرفیتهای مراکز علمی در دستگاه های اجرایی استفاده نمی شود.وی صرفه جویی در منابع را اصلی مهم در اقتصاد مقاومتی بر شمرد و گفت: امروز باید منابع موجود و دسترس نباید هرز رود.وی خواستار مردمی کردن جشن های دهه فجر در شهرستان شد و گفت: امسال برای اولین بار، راهپیمایی در شهرستان نور از چهار نقطه در پنج نقطه برگزار می شود و یادبود شهدای گرانقدر ایزدشهر نیز برگزار خواهد شد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن