تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق و باطل به مردم (و شخصيت افراد) شناخته نمى شوند بلكه حق را به پيروى كسى كه از آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860388099




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید روزانه 8 تن ذرات مرگبار در تهران!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
تولید روزانه 8 تن ذرات مرگبار در تهران!




رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران از تولید روزانه 8 تن ذرات معلق در نتیجه ترافیک تهران خبر داد.





خبرگزاری ایسنا: رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران از تولید روزانه 8 تن ذرات معلق در نتیجه ترافیک تهران خبر داد.

 دکتر وحید حسینی صبح امروز در همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صوت با بیان اینکه همیشه همگان به وضعیت ذرات معلق در هوا توجه می‌کنند، گفت: این در حالی است که از نظر سایر آلاینده‌های هوا وضعیت مناسبی نداریم.

وی با بیان اینکه امسال 85 روز ناسالم و سه روز بسیار ناسالم در سامانه به دست رسیده است، گفت: این در حالی است که سال گذشته 113 روز ناسالم و 10 روز بسیار ناسالم به ثبت رسیده است و می‌توان گفت که به دلیل پایش مداوم کیفیت سوخت، امسال نسبت به سال گذشته هوای بهتری داشته‌ایم.

رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران ضمن هشدار به افزایش ذرات معلق گفت: یافته‌ها و مطالعات نشان می‌دهد که ذرات معلق براساس سایز به سلامتی بدن ضربه می‌زند و هرچقدر که سایز آنها کوچکتر باشد، صدمه بیشتری به بدن می‌زند.

حسینی با بیان اینکه برای اولین بار تعداد ذرات معلق کوچکتر از 0.7 پی ام در ایستگاه نمونه‌ای در طول 24 ساعت اندازه‌گیری شد، گفت: در بررسی‌ها مشخص شد که در هر ساعت 100 هزار تا 200 هزار ذرات معلق در هر سانتیمتر معلق وجود دارد و این در حالی است که در شهری همچون زوریخ این تعداد به 10 هزار می‌رسد.

وی با بیان اینکه تعداد ذرات معلق هرچقدر کوچکتر باشد نفوذ در ریه بیشتر خواهد بود، ادامه داد: بررسی‌ها نشان داد که تعداد ذرات معلق در هنگام صبح به خصوص در ساعات 6 الی 7 صبح که پیک ترافیک صبحگاهی است افزایش می‌یابد.

رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران با بیان اینکه رابطه جدی بین ترافیک و میزان تولید ذرات معلق وجود دارد، گفت: ترافیک تولیدکننده ذرات معلق در تهران است.

حسینی در مورد آلایندگی خودروها در تولید ذرات معلق نیز گفت: این تحقیق بر روی خودروهای دارای استاندارد یورو2 انجام شده است و مشخص شده است که خودروهایی در هنگام تولید یورو2 داشته‌اند، این استاندارد در آنها پایدار نبوده و بعد از مدتی این خودروها به منبع آلایندگی بدل شده‌اند.

وی همچنین وضعیت آلایندگی خودروهای گازسوز نسبت به بنزین سوز را بدتر عنوان کرد و گفت: درست است که ما به سمت سوخت پاک حرکت کرده‌ایم اما این حرکت شکلی بوده است و به مراتب فاصله زیادی با استانداردهای یورو 2 داریم.

رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران با بیان اینکه کیت‌های تبدیل بنزین‌سوخت به گازسوز درست نصب نشده است، گفت: در حال حاضر از منظر آلایندگی خودروهای گازسوز وضعیت بدتری از خودروهای بنزینی دارند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود موتورسیکلت‌ها را مهم‌ترین منبع آلاینده ذرات معلق عنوان کرد و گفت: در شهر تهران موتورسیکلت‌های 125 سی‌سی کاربراتوری تردد زیادی دارند و این در حالی است که این موتورسیکلت‌ها به مراتب فاصله زیادی با استاندارد یورو2 دارند و جای سوال است چطور اینگونه موتورسیکلت‌های بنزینی همچنان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نتایج تکان‌دهنده‌ای مشخص شد روزانه 8 تن ذرات معلق از ترافیک تهران تولید می‌شود، افزود: این در حالی است که سهم عمده تولید این ذرات متعلق به کامیون و موتورسیکلت‌ها است و در زمینه تولید آلاینده ناکس نیز خودروهای سواری بیشترین نقش را دارند.

رییس کنترل کیفیت هوای شهر تهران با بیان اینکه ذرات معلق بیشتر در مرکز و حاشیه شهرها که موتور و کامیونت تردد می‌کنند، ایجاد می‌شود، گفت: برحل این مساله باید به ورود موتورسیکلت‌های غیربنزینی و خروج خودروهای فرسوده بالای 10 سال توجه ویژه داشت.







تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 107]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن