تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867792187




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ماجرای گروگانگیری دختر 8 ساله افغان


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ماجرای گروگانگیری دختر 8 ساله افغان
با تلاش کارآگاهان اداره مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي خراسان رضوي و تنگ تر شدن حلقه محاصره پليس، دختربچه ۸ ساله اي که از چهارشنبه هفته گذشته ربوده شده بود، به آغوش خانواده اش بازگشت و آدم ربايان در اخاذي ۲۴ هزار دلاري ناکام ماندند.
روزنامه خراسان: با تلاش کارآگاهان اداره مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي خراسان رضوي و تنگ تر شدن حلقه محاصره پليس، دختربچه ۸ ساله اي که از چهارشنبه هفته گذشته ربوده شده بود، به آغوش خانواده اش بازگشت و آدم ربايان در اخاذي ۲۴ هزار دلاري ناکام ماندند. رئيس پليس آگاهي خراسان رضوي به تشريح ماجراي اين پرونده آدم ربايي پرداخت و گفت: بعدازظهر چهارشنبه گذشته اعضاي يک خانواده افغاني وقتي متوجه شدند که فرزندشان از مدرسه به منزل بازنگشته است، به شدت نگران شدند و به جست وجوي او پرداختند. اين در حالي بود که مشخص شد دختر ۸ ساله از ظهر که با پاي پياده عازم مدرسه شده بود، گم شده و به مدرسه نيز نرفته است. وقتي تلاش هاي اين خانواده براي پيدا کردن دختربچه بي ثمر ماند، آنان ساعت 10:30 شب به کلانتري طبرسي جنوبي مراجعه کردند و موضوع را به پليس گزارش دادند. سرهنگ کارآگاه حسين بيدمشکي افزود: در حالي که تحقيقات مقدماتي پليس در اين باره آغاز شده بود روز بعد مردي با شماره تلفني از افغانستان با پدر کودک تماس گرفت و گفت: دخترتان نزد ماست و بايد تا فردا مبلغ ۲۴ هزار دلار براي آزادي او بپردازيد! وي اضافه کرد: با مشخص شدن ماجراي آدم ربايي، اين پرونده با دستور قاضي سيدجواد حسيني (قاضي شعبه ۸۱۱ دادسراي مشهد) به پليس آگاهي ارجاع شد و گروهي از کارآگاهان زبده دايره مبارزه با آدم ربايي و سرقت هاي مسلحانه به فرماندهي سرهنگ محمدرضا غلامي ثاني (رئيس اداره جنايي آگاهي) بلافاصله تحقيقات اطلاعاتي تخصصي خود را در اين باره آغاز کردند. اين مقام ارشد انتظامي خاطرنشان کرد: در همان مراحل اوليه تحقيقات مشخص شد که انگيزه آدم ربايان اختلافات مالي با يکي از بستگان نزديک گروگان است و اين احتمال قوت گرفت که آدم ربايان از بستگان پدر کودک ربوده شده هستند؛ بنابراين دايره عمليات اطلاعاتي محدود به بستگان گروگان شد. اين در حالي بود که گروگانگيران هر لحظه تهديدات خود را براي دريافت پول بيشتر مي کردند. سرهنگ بيدمشکي با اشاره به اين که بررسي ها نشان داد که يکي از بستگان پدر گروگان اختلاف ۵۵ ميليوني مالي با داماد خانواده دختربچه دارد، افزود: با به دست آمدن اين اطلاعات، کارآگاهان در عملياتي هماهنگ، يکي از رابطان گروگانگيران را در شرق مشهد شناسايي و او را با دستور مقام قضايي دستگير کردند. وي تصريح کرد: با اطلاعاتي که فرد دستگير شده در اختيار پليس گذاشت، عاملان گروگانگيري شناسايي شدند و برخي از نزديکان آنان که احتمال مي رفت در اين ماجرا نقش داشته باشند به پليس آگاهي احضار شدند. رئيس پليس آگاهي خراسان رضوي ادامه داد: با صدور دستورات ويژه اي از سوي قاضي حسيني، کارآگاهان حلقه هاي محاصره را تنگ تر کردند و منزلي که احتمال نگهداري دختربچه در آن وجود داشت، مورد شناسايي پليس قرار گرفت اما قبل از آن که عمليات محاصره اين منزل آغاز شود، ساعت 20:30 دوشنبه، يکي از گروگانگيران، دختربچه را در نزديکي مدرسه محل تحصيلش رها کرد و گريخت. سرهنگ بيدمشکي گفت: همزمان با بازگشت کودک افغاني به آغوش خانواده اش، مشخص شد که ظهر روز حادثه هنگامي که دختربچه در حال رفتن به مدرسه بود، يکي از بستگان پدرش در حالي که همسرش نيز سوار بر خودرو بوده، دختر بچه را به سوي خود فرا مي خوانند و در يک لحظه او را مي ربايند. وي در پايان افزود: تلاش کارآگاهان با توجه به سرنخ هاي موجود براي دستگيري عاملان اصلي آدم ربايي همچنان ادامه دارد.




تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن