واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۳ق.ظ)
دبير شوراي عالي شهرسازي و معماري اعلام کرد: مصوبه شوراي عالي شهرسازي و معماري درباره مناطق نمونه گردشگري شوراي عالي شهرسازي و معماري مصوب کرد که همه پيشنهادات جديد در خصوص ايجاد مناطق نمونه گردشگري ارائه شده توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قبل از تصويب در هيأت دولت به منظور بررسي اثرات کالبدي ناشي از آنها به تصويب شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران برسد.
به گزارش خبرگزاري موج، پيروز حناچي، معاون وزير و دبير شوراي عالي شهرسازي، در نامهاي به معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مصوبات اين شورا را درباره مناطق نمونه گردشگري اعلام کرد.
شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران در جلسه مورخ 22 دي 93 با توجه به پيشنهاد سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مبني بر لزوم تغيير رويکرد و ايجاد اصلاحات براي استفاده از ظرفيتها و پتانسيلهاي موجود گردشگري و با توجه به بند 1 ماده 1 و قسمت د بند 1 ماده 3 قانون تغيير نام وزارت آباداني و مسکن به وزارت مسکن و شهرسازي مصوبه 13 خرداد 87 خود را به شرح زير اصلاح و تکميل ميکند:
1. کليه پيشنهادات جديد در خصوص ايجاد مناطق نمونه گردشگري ارائه شده توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري قبل از تصويب در هيأت محترم دولت به منظور بررسي اثرات کالبدي ناشي از آنها به تصويب شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران برسد.
2. در اجراي مصوبههاي شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران مورخ 26 بهمن 86 موضوع گردش کار و زمانبندي مربوط به دستورالعمل ترويج شهرکسازي در کشور و مورخ 27 اسفند 86 موضوع تصويب دستورالعمل ترويج شهرکسازي در کشور و نحوه صدور پروانه تأسيس شهرک و پروانه بهرهبرداري از آن و همچنين مورخ 13 خرداد 87 موضوع لزوم تصويب طرحهاي جامع گردشگري در شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران، کميتهاي متشکل از دبيرخانه شوراي عالي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، وزارت جهاد کشاورزي، وزارت کشور و سازمان حفاظت محيط زيست تشکيل و گردش کار، شاخصها، شيوهنامه امکانسنجي و مکانيابي و زمانبندي رسيدگي به کليه مصوبههاي کلي مناطق نمونه گردشگري را مشخص نمايد.
3. سازمان جنگلها و مراتع و امور اراضي وزارت جهاد کشاورزي و همچنين سازمان ملي زمين و مسکن، پيش از طي مراحل امکانسنجي و مکانيابي فوق از تخصيص هرگونه زمين خودداري کنند.
4. استانداريها و ادارات کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، راه و شهرسازي و جهاد کشاورزي موظفاند بر اجراي مصوبه در استان نظارت کنند.
5. بهمنظور ايجاد هماهنگي و تدقيق تصميمات متخذه در خصوص ايجاد مناطق گردشگري، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، بازنگري انواع مناطق گردشگري و آييننامههاي مرتبط با آن را بهمنظور هماهنگي در شوراي عالي ارائه و سپس جهت تصويب نهايي با استناد به بند 1 ماده 2 قانون تأسيس شوراي عالي به هيأت دولت پيشنهاد نمايد.
6. کليه طرحهاي مصوب گردشگري در هر مرحلهاي که هستند در کميته بند 2 اين مصوبه و بر اساس ملاکهايي چون وجود يا فقدان ارزيابيهاي جامع زيستمحيطي، نوع و نحوه مالکيت اراضي، نوع و ميزان و تناسب بارگذاريها، نوع و ميزان سرمايهگذاري، انطباق با طرحهاي فرادست، ارزيابي تأثيرات طرح بر عامل جاذبه گردشگري و افق طرح مصوب و... دستهبندي شود، بر اين اساس کميته مذکور شيوهنامه اجرايي را بهمنظور اتخاذ تصميم درباره نحوه ادامه کار اين طرحها تهيه و جهت تصويب نهايي به شوراي عالي ارائه کند.
بديهي است هرگونه اقدام در خصوص اين طرحها موکول به تهيه و تصويب آنها در شوراي عالي شهرسازي و معماري ايران خواهد بود.
دبيرخانه شوراي عالي شهرسازي و معماري موظف است پيگيري لازم جهت تدوين اين شيوهنامه را حداکثر ظرف مدت دو ماه اعمال کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]