تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871894008




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد خبر داد آغاز طرح مهارت‌آموزی به خبازان برای افزایش کیفیت نان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل شرکت غله کهگیلویه و بویراحمد خبر داد
آغاز طرح مهارت‌آموزی به خبازان برای افزایش کیفیت نان
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از آغاز مهارت‌آموزی به خبازان این استان به منظور افزایش کیفیت نان از همین ماه خبر داد.

خبرگزاری فارس: آغاز طرح مهارت‌آموزی به خبازان برای افزایش کیفیت نان



به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، صادق فروزنده سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدیدهای مستمر خود از انبارهای ذخیره، مراکز خرید و جمع‌آوری گندم و همچنین کارخانجات آرد در شهرستانهای مختلف این استان اظهار کرد: در این بازدیدها با فرمانداران و رؤسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و صنف نانوایان جلسات مشترکی برای رفع مشکلات حوزه نان برگزار شد. مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد از نشست‌های مشترک با مدیران کارخانجات آردسازی این استان خبر داد و افزود: همکاری مسئولین و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی جای تقدیر دارد ولی توجه ویژه و نظارت مستمر بر کیفیت آرد تولیدی موضوع قابل اغماضی نیست.
وی همچنین رعایت مسائل بهداشتی در کارخانجات آرد و تجهیز بخش کنترل کیفی این واحدهای تولیدی را ضروری دانست و گفت: تلاش هر چه بیشتر در ارتقاء سطح کیفی آرد از اهداف اصلی شرکت غله است.
فروزنده با اشاره به برخی محرومیت‌های منطقه گچساران و افزایش سطح زیر کشت تولید گندم در سال‌های اخیر، عدم دسترسی به انبارهای ذخیره‌سازی مکانیزه از جمله سیلوی گندم در شهرستان مذکور را از مشکلات این منطقه برشمرد. احداث سیلوی گندم از سوی متقاضی بخش خصوصی مدیر کل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به رایزنی‌های استاندار و همکاری مجموعه این شرکت و سازمان صنعت، معدن و تجارت، پرونده متقاضی احداث سیلو به بانک عامل ارجاع و مراحل موافقت اخذ اعتبارات جهت ساخت سیلوی گندم در حال انجام است. فروزنده ابراز داشت: پس از تامین اعتبار، عملیات اجرایی پروژه احداث سیلوی گندم شروع خواهد شد.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد، تاکید کرد: ارتقای سطح کیفی و کمی نان این استان در دستور کار قرار گرفته و آموزش نانوایان استان به صورت شهرستانی آغاز شده است. وی دی‌ ماه جاری را زمان شروع این طرح خواند و ادامه داد: طرح آموزش نانوایان این استان، با همکاری سازمان فنی و حرفه‌ای و دستگاه‌های متولی آرد و نان و شهرستان‌های هشت‌گانه این استان شروع شده است.
 وی با اشاره به تجدید نظر در برخی رویه‌های قبلی در موضوع نان، خاطرنشان کرد: کسانی که در دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند، چه مالکین نانوایی و چه کارگران نانواها، کارت مهارت صادر می‌شود و از این به بعد این کارت ملاک ارزشیابی نانواها بوده به طوری که در بازدیدها و نظارت‌های مختلف داشتن این کارت ملاک خواهد بود.
انتهای پیام/82005/

93/10/24 - 06:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن