تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869369504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمیته پیگیری اقامتگاه‌های بوم‌گردی تشکیل شد -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
کمیته پیگیری اقامتگاه‌های بوم‌گردی تشکیل شد

گرشگری طبیعی و بوم گردی


شناسهٔ خبر: 2463465 دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۴
فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری

فعالان اقامتگاه‌های بوم‌گردی در دور هم‌ نشینی خود، کمیته تشخیص و پیگیری مسائل مربوط به اقامتگاه‌های بوم‌گردی را تشکیل داد. به گزارش خبرنگار مهر، دور هم‌ نشینی فعالان اقامتگاه‌های بوم‌گردی از روز گذشته در خانه نقلی کاشان برگزار شده بود و تا امروز ادامه داشت.در این برنامه، به بررسی تاریخچه مشکلات و نیازمندی‌های اقامتگاه‌های بوم‌گردی کارکرد ایجاد یک تشکل گروهی و پیگیری فعالیت‌های اقامتگاه‌های بوم‌گردی پرداخته شد.همچنین اکبر رضوا‌نیان، مالک خانه نقلی که میزبانی این برنامه را برعهده داشت، گفت: در تابستان ۸۸ اولین جلسه در کلاسر برگزار شد.در آن جلسه، درباره اسم این اقامتگاه‌ها مباحثی مطرح شد که در نهایت اعضا عنوان خوشه سار را انتخاب کردند، حتی در این جلسات صحبت‌هایی درباره ایجاد یک سایت مشترک و ثبت دامین با نام Boomgardi مطرح و برخی اقدامات اولیه نیز انجام شد.وی گفت: جلسه دوم از روستای قهی با میزبانی احسان تاجزاده در آبان ۸۹ برگزار شد که جمع‌بندی درستی نداشت.بعد از آن فقط در جشن راهنمایان اعضای خوشه‌سار همدیگر را دیدند و موضوعات دیگری نیز مطرح شد که اقدامات این جشن ها هم تاکنون محدود به کارهای مقطعی و موردی در زمینه تهیه بروشور و تبلیغات بوده است.در این دور هم نشینی، فعالان اقامتگاه های بوم‌گردی به مشکلات اقامتگاه ها پرداختند.آنها اعلام کردند که یکی از مشکلات فشاری است که از طرف اتحادیه هتل‌داران یا میهمان‌پذیران به مجموعه اقامتگاه‌ها وارد می شود که باید جواز کسب داشته باشند و چون مفهوم اقامتگاه بوم‌گردی وجود ندارد باید زیرمجموعه هتل ها و یا میهمان‌پذیران قرار بگیرند که البته قوانین و روش کار این گروه با آئین نامه ها و اساسنامه‌های آن اتحادیه‌ها همپوشانی ندارد.از سوی دیگر، ذهنیت قبلی در سازمان این بود که اقامتگاه های بوم‌گردی نمی‌تواند در شهرها شکل بگیرد که البته این تفکر با پافشاری افراد خوشه سار و قدرت ایجاد شده در این ساختار به مرور تغییر کرده است. اقامتگاه های بوم‌گردی هم به صورت رسمی قرار است که در سازمان میراث فرهنگی شناخته شود.در این دور هم‌نشینی طی تشخیص و پیگیری مسائل مربوط به فعالان اقامتگاه‌های بوم‌گردی تعیین شد و همچنین قرار است تا اعضای کمیته پیش‌نویس مرام‌نامه را تهیه کنند و پیشنهاد ساختارهای ممکن برای یک تشکل صنفی را تا روز ۲۶ بهمن ماه ارائه دهند.همچنین در این برنامه، پورنگ پورحسینی کارشناس طبیعت گردی که در این نشست حضور داشت، بیان کرد: پیشنهاد ما این است که شما به عنوان یک جامعه صنفی فعالیت کنید. این موضوع در حد پیشنهاد است و هر تصمیمی که بگیرید ما نیز به آن احترام می گذاریم.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن