تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868467795




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهتمام طلاب به پژوهش در رشته‌هاي حوزوي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ دي ۱۳۹۳ (۹:۶ق.ظ)
رئيس موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني(ره): اهتمام طلاب به پژوهش در رشته‌هاي حوزوي رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) بر لزوم اهتمام طلاب به پژوهش در رشته‌هاي حوزوي تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) در همايش تجليل از پژوهشگران برتر موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) که ظهر امروز در سالن همايش‌هاي اين موسسه برگزار شد، اظهار کرد: رشد امکانات و نيروهاي انساني نعمتي است که نصيب ايران اسلامي شده است.
وي افزود: اينکه امروزه دستاوردهاي بسياري در عرصه‌هاي پژوهش به دست آمده بسيار قابل تقدير است زيرا در گذشته فرض اين جايگاه را هم نمي‌توانستيم داشته باشيم.
آيت‌الله محمدتقي مصباح يزدي با بيان اينکه خداوند نعمت‌هايي را به وسيله افرادي که صلاح دانسته در اختيار انسان‌ها گذاشته است، بيان کرد: خداوند کساني که عليه بني اسرائيل قيام کردند را بندگان قدرتمند خود عنوان کرده است.
وي يادآور شد: قدرت‌ها و نشانه‌هاي الهي به مسلمانان و مومنان محدود نمي‌شود بلکه خداوند نعمت‌ها را از هر راهي که بخواهد به دست بشريت خواهد رساند.
آيت‌الله مصباح يزدي با تاکيد بر اينکه استفاده از امکانات امروزي براي ترويج معارف اسلامي بايد مورد توجه قرار داده شود، گفت: امروزه ارزش‌هايي از جمله علم جايگاه والايي در جامعه دارد اما برخي اوقات اين ارزش مورد سوء استفاده قرار داده مي‌شود.
وي ادامه داد: دامنه علم آنقدر وسيع خواهد شد که فکر اينکه انساني بتواند به علم‌هاي مختلف دسترسي پيدا کند نشدني خواهد بود.
اين استاد برجسته حوزه به حوزه‌هاي مختلف پژوهشي اشاره کرد و افزود: علم در بيانات بزرگان به خصوص رهبري مورد تاکيد قرار گرفته و در اين علم نبايد دانستني‌هاي ديگران را فرا گيريم بلکه بايد علم توليد و مجهولات از بين برده شود.
وي تاکيد کرد: افرادي که توانايي دارند بايد در چند رشته فعاليت کنند اما توليد علم نيز بايد مورد توجه اين افراد قرار داده شود.
آيت‌الله مصباح يزدي با اشاره به اينکه در بسياري از اوقات تعيين رشته‌هاي دانشگاهي با توجه به نيازها، امکانات و شرايط ديگر رقم زده مي‌شود، افزود: در زمينه پژوهش نيز همانگونه است زيرا افراد پس از تحصيل خود بايد در رشته‌اي که شرايط مورد نظر موجود است به امر پژوهش مشغول شوند و شايد اين رشته پژوهشي به رشته تحصيلي آن‌ها ربطي نداشته باشد.
وي مشکلات اقتصادي را يکي از علل مشکل مذکور خواند و مطرح کرد: براي امر پژوهش بايد معياري در نظر گرفته شود تا افراد بتوانند در کار خود موفق باشند.
آيت‌الله مصباح يزدي يادآور شد: در انتخاب رشته براي پژوهش بايد به اين معيار توجه داشته باشيم که چه چيزي سبب مي‌شود مردم به سعادت اخروي برسند زيرا ديگر معيارها توسط ديگر انديشمندان مورد بررسي قرار داده خواهد شد.
وي رسيدن به علم را هدفي والا دانست و ادامه داد: دانستن نيازي فطري است و بايد از علم براي رسيدن به علم استفاده شود که تعالي اين موضوع در رشته‌هاي ديني به خوبي ديده مي‌شود.
رئيس موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با تاکيد بر اينکه بينش اسلامي به موضوعات مختلفي توجه کرده است، عنوان کرد: آموزش علوم مقدماتي در مرحله‌هاي ابتدايي است و انسان بايد براي رسيدن به هدف نهايي تلاش کند.
وي ادامه داد: نزديکي به خداوند هدف نهايي است که مقدمات را در برخواهد گرفت و انسان در رسيدن به اين هدف تلاش‌هايي بسياري انجام خواهد داد به شرطي که ارزش اين هدف را به خوبي درک کند.
آيت‌الله مصباح يزدي رفع نيازهاي مادي مردم، دوري از ظلم و ظالم و برقراري عدالت را مقدمات رسيدن به هدف نهايي برشمرد و گفت: مسائل اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و سياسي در اين مجموعه قابل تعريف است.
وي مطرح کرد: در پژوهش‌ها بايد هدف نهايي مورد توجه قرار داده شود و بيانات و احاديث نيز انسان را در اين راه کمک خواهد کرد.
اين استاد برجسته حوزه علميه با تاکيد بر اينکه علم‌هايي که امروزه در کشور آموزش داده مي‌شود بخش‌هاي مختلفي دارد، گفت: طلاب بخش مناسبي از اين رشته‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و بايد با توجه به اينکه کشورهاي ديگر برخي از رشته‌هاي حوزه را دارا نيستند اقدامات پژوهشي را گسترده‌تر انجام دهند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن