تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802532001




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت کوثری از تصمیم انجام عملیات کربلای ۵ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روایت کوثری از تصمیم انجام عملیات کربلای ۵
عملیات کربلای 4 در شب چهارم دی‌ماه سال 65 انجام شد،‌ اما عملیات لو رفته بود و در منطقه «ام‌الرصاص» جلوی پیشروی رزمندگان ما گرفته شد و با عدم موفقیت مواجه شدیم. پس از شکست در این عملیات، فرماندهان حدود پنج یا شش روز با هم دلایل شکست را بررسی و تحلیل کردند
کد خبر: ۴۶۴۹۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۰ - 09 January 2015




فرمانده وقت لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) گفت: پس از انجام عملیات کربلای 4 کارشناسان نظامی از چهار کشور در منطقه شلمچه حاضر شدند و همگی به این نتیجه رسیده بودند که این منطقه 93 درصد امن است و راه نفوذی ندارد.


به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت سالروز آغاز عملیات کربلای 5 با حضور جمعی از رزمندگان لشکر‌های 10 سیدالشهدا (ع) و 27 محمد رسول‌الله (ص) در گلزار شهدای بهشت زهرا (س) برگزار شد.


در این مراسم سردار محمداسماعیل کوثری، فرمانده وقت لشکر 27 محمد رسول‌الله (ص) و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در سخنانی گفت: هرچقدر خوبی‌های دنیا را ببینیم، به لحظات سخت و پرشکوه عملیات 5 نمی‌رسد؛ چرا که در آن زمان اخلاص حاکم بود و رزمندگان با خدا معامله می‌کردند.


وی در رابطه با فاصله زمانی بین عملیات کربلای 4 تا کربلای 5 توضیح داد: این دو عملیات حدود 14 روز با هم فاصله داشتند. عملیات کربلای 4 در شب چهارم دی‌ماه سال 65 انجام شد،‌ اما عملیات لو رفته بود و در منطقه «ام‌الرصاص» جلوی پیشروی رزمندگان ما گرفته شد و با عدم موفقیت مواجه شدیم. پس از شکست در این عملیات، فرماندهان حدود پنج یا شش روز با هم دلایل شکست را بررسی و تحلیل کردند. آن زمان آقای هاشمی رفسنجانی به عنوان فرمانده جنگ به اهواز آمده بود و با فرماندهان جلسه داشت. : جلسات آقای هاشمی با فرماندهان حدود 36 تا 40 ساعت به صورت مستمر برگزار شد. حتی یادم است آمدند و به آقای هاشمی گفتند که تلفن با شما کار دارد و می‌خواهند که به نماز جمعه بروید که ایشان با عصبانیت گفتند که به مردم در نماز جمعه چه بگویم؟ پس از آن هر یک از فرماندهان سپاهی نظرات خود را به آقای هاشمی گفتند و پس از آن از آقای هاشمی پرسیدیم شما نگران چه هستید؟ مگر حضرت امام (ره) نگفتند که چه بکشیم و چه بمیریم پیروز هستیم؟ ما برای انجام تکلیف به جبهه آمده‌ایم و در اینجا عاشورایی خواهیم جنگید. به این معنی که دیگر برگشتی وجود نخواهد داشت.


کوثری افزود: پس از پایان این جلسه، آقای هاشمی گفتند که شما 25 فرمانده نظرات خود را بیان کردید و حتی دو نفر از شما هم صحبت‌هایتان شبیه هم نبود. آنچه که من از شما می‌خواهم این است که تا هفته دیگر یک عملیات انجام بدهید. باید تصمیم سختی می‌گرفتیم، چون می‌دانستیم نمی‌شود از منطقه ام‌الرصاص حمله کرد، تصمیم گرفتیم که از راه پنج ضلعی‌ها نقشه‌ای بچینیم چون در عملیات کربلای 4 رزمندگان تیپ 57 حضرت ابوالفضل (ع) و لشکر 19 فجر فارس توانسته بودند از این منطقه عبور کنند. یادم است آن زمان همگامی که عملیاتی با تأخیر انجام می‌شد رزمندگان بی‌تاب می‌شدند و می‌گفتند که ما می‌خواهیم بازگردیم. وقتی از آن‌ها می‌پرسیدیم چرا می‌خواهید بروید می‌گفتند ما به اینجا نیامده‌ایم که از بیت‌المال بخوریم و باید کاری انجام بدهیم.


این فرمانده دوران دفاع مقدس با تأکید بر اینکه عملیات کربلای 5 عاشورایی بود، گفت: در این عملیات از رزمندگان ایرانی بسیار به شهادت رسیدند و در مقابل حدود دو برابر شهدای ایرانی هم، عراقی‌ها کشته دادند. نکته جالب عملیات کربلای 5 این است که پس از انجام عملیات کربلای 4 که با عدم‌الفتح نیروهای ایرانی مواجه بود، رادیو بغداد اعلام کرد امروز کارشناسان نظامی برتر دنیا از کشورهای آمریکا، انگلیس، شوروی و آلمان به منطقه شلمچه آمده‌اند. این کارشناسان معتقدند که منطقه شلمچه 93 درصد از نظر دفاعی کامل است و هیچ نیرویی نمی‌تواند از آن عبور کند ولی رزمندگان ایرانی دقیقا از همین نقطه وارد عمل شدند و استکبار جهانی را به حیرت فرو بردند.


نماینده مردم تهران در پایان سخنانش یادآور شد: یکی از دلایلی که موجب پیروزی رزمندگان بود، اخلاص و معنویت حاکم در دوران دفاع مقدس بود. رزمندگان می‌دانستند که اگر با خدا باشند؛ خدا نیز آن‌ها را کمک و راهنمایی خواهد کرد. امروز هم باید بدانیم اگر دنباله‌رو بیگانگان نمی‌توانیم راه شهدا را ادامه بدهیم. آنچه که شهدا از ما می‌خواهند این است که ادامه دهنده راه آن‌ها باشیم.


به گزارش ایسنا در بخش دیگر این مراسم جعفر طهماسبی از رزمندگان و مداحان تخریب‌چی لشکر 10 سیدالشهدا (ع) خاطراتی از ایام عملیات کربلای 5 بیان کرد. 












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن