واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: کارشناسان امنیتی شرکت پاندا اعلام کردند که اگر NFC ها در فواصل زمانی کوتاه هم فعال باشند، بازهم میتوانند امنیت دستگاههای مجهز به آن را با تهدیدهای بسیاری مواجه کنند.
کارشناسان امنیتی شرکت پاندا اعلام کردند که اگر NFC ها در فواصل زمانی کوتاه هم فعال باشند، بازهم میتوانند امنیت دستگاههای مجهز به آن را با تهدیدهای بسیاری مواجه کنند.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، به گفته کارشناسان شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده انحصاری ضد ویروس پاندا در ایران، برخی از متخصصان به نقصهای امنیتی موجود در تراشههای NFC پی بردهاند.
کارشناسان امنیتی پاندا بر این باورند که تشخیص معایب و حفرههای امنیتی موجود در تلفنهای هوشمند اقدامی مهم و سودمند تلقی میشود، چراکه شرکتهای تولیدکننده در بهروز رسانیهای آتی خود میتوانند این آسیب پذیریها را بهطور کامل رفع کنند. اگرچه دسترسی به فایلهای شخصی و محرمانه کاربران در تلفنهای هوشمند کار سادهای نیست و حتی برای باهوشترین هکرها هم بهرهبرداری از این حفرههای امنیتی نیز دشوار خواهد بود.
اواخر سال ۲۰۱۴ در رقابت Pw۲۰wn Mobile توکیو، برای باهوشترین «هکر کلاه سفید» جایزه ۱۵۰ هزار دلاری در نظر گرفته شد که در نهایت به کمک نخبهها، نقصهای امنیتی در NFC کشف شد که حتی در مشهورترین دستگاههای تلفن همراه هم وجود دارد.
دو گروه مستقل از متخصصان امنیت تلفنهای هوشمند، روشهای مختلفی برای کشف آسیب پذیریهای موجود در تکنولوژی NFC به کار بردند و آنها را روی برترین شرکتهای تولیدکننده تلفن همراه آزمایش کردند. نتیجه آزمایشها نشان میدهد که حتی بزرگترین شرکتهای تولیدکننده گوشیهای موبایل از جمله گوگل نمیتواند محصول Nexus۵ مشهور خود را از خطرات احتمالی NFC در امان نگاه دارد و البته این اولین باری نیست که گوگل مورد هدف قرار میگیرد.
چارلی میلر، یک «هکر کلاه سفید» از طریق تراشه جاسازی شده در دستگاه Nexus S توانست به تمامی فایلهای موجود در دستگاه دسترسی داشته باشد. او در کنفرانس امنیتی black hat سال ۲۰۱۲ در لاس وگاس با بهرهگیری از آسیب پذیری امنیتی در فناوریهای بیسیم موفق شد تا کنترل این دستگاه را بهطور کامل در اختیار گیرد.
گفتنی است، NFC مخفف عبارت Near Field Communication به معنای ارتباط حوزه نزدیک است. این سیستم ارتباطی بیسیم، اجازه انتقال اطلاعات در فرکانس بالا را در فاصلههای کوتاه میدهد. NFC علاوه بر اینکه اجازه تبادل اطلاعات بین دستگاهها را میدهد، قادر است به جای کارتهای اعتباری نیز مورد استفاده کاربران قرار گیرد.
به همین دلیل امروزه استفاده چیپهای NFC در دستگاههای هوشمند بهطور چشمگیری افزایش یافته است تا آنجایی که در بزرگترین دستگاههای هوشمند جهان هم از تکنولوژی NFC استفاده شده است. با این وجود NFC با تمام امکانات و قابلیتهای منحصر به فرد خود، میتواند امنیت گوشیهای هوشمند را تا حد بسیاری به خطر اندازد.
مرجع : ایمن رایانه پندار
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: افتانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]