تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846329498




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش فائو از عملکرد اين سازمان در سال 2014


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۸ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۱۷ب.ظ)
گزارش فائو از عملکرد اين سازمان در سال 2014 با وجود به پايان رسيدن سال 2014 ميلادي، چالش هاي تغذيه جمعيت در حال رشد همچنان حل نشده باقي مانده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، سال 2014 به عنوان سال کشاورزي خانواده محور نامگذاري شده بود و هدف آن حل و فصل مشکل تغذيه در جهان بود.
در سال 2014 فائو با هدف گسترش کشاورزي خانواده محور به کمک شرکايش توجه خود را به مباحثي مانند تغذيه، مواد غذايي و کشاورزي در سطح جهاني معطوف کرد.
بر اساس گزارشي که سازمان خوار و بار کشاورزي منتشر کرده است، از هر 10 خانواده کشاورز در جهان حدود 9 خانواده نيازهاي اساسي غذايي خود را توليد مي کنند، علاوه بر اين آنها حدود 80 درصد از نيازهاي غذايي جهان را نيز تأمين مي کنند.
گفتني است؛ بر آورد مي شود، حدود 570 ميليون کشاورز خانواده محور در سطح جهان وجود داشته باشد.
فائو در سالي که گذشت تلاش کرد با سياست هاي اعمالي خود از پتانسيل هاي واقعي کشاورزي خانواده محور حمايت کند.
در اين سال توجه ويژه اي به مسائلي مانند سوء تغذيه، کمبود ريز مغذي ها و چاقي که اغلب مورد غفلت قرار مي گيرند، شد.
گفتني است؛ بنا بر گزارش فائو، حدود 2 ميليارد نفر 30) درصد از جمعيت جهان)، از کمبود ريز مغذي ها و رژيم غذايي ناکافي رنج مي برند.
اين در حالي است که بسياري از کشورهاي فقير با چاقي همراه با گرسنگي و سوء تغذيه مواجه هستند.
در اين ارتباط سازمان خوار و بار کشاورزي (FAO)، همراه با سازمان بهداشت جهاني (WHO)، دو کنفرانس بين المللي را در زمينه تغذيه در اواخر ماه نوامبر سال گذشته ميلادي در رم برگزار کردند.
در پايان کنفرانس تغذيه در رم که نمايندگان 172 کشور جهان در آن حضور داشتند، اعلاميه اي صادر شد که طي آن کشورهاي عضو تعهد سياسي خود را براي عملي کردن بندهاي اين اعلاميه بيان کردند.
فائو در گزارش خود اعلام کرده است؛ اين سازمان به تعهدات خود درباره اعلاميه منتشر شده متعهد است و تلاش خود را در سال 2015 در راستاي عملياتي شدن مضامين آن به کار مي بندد.
پيشرفت در مبارزه با گرسنگي
فائو در گزارش خود از سال 2014 تصريح کرده است که در اين سال گام هاي قابل توجهي در راستاي رسيدن به نقطه صفر گرسنگي برداشته شده است.
همچنين در ابتداي سال 2014 سران کشورهاي آفريقايي در يک تعهد تاريخي نسبت به پايان دادن به گرسنگي مزمن در قاره خود تا سال 2025 متعهد شدند.
نمايندگان کشورهاي منطقه آمريکا لاتين نيز در ماه مه سالي که گذشت گرد هم آمدند و ضمن بحث و تبادل نظر در مورد ابعاد گرسنگي در کشورهايشان نسبت به اقدامات عملي در اين زمينه قول مساعد دادند.
گفتني است؛ فائو در گزارشي در تاريخ 10 دسامبر اعلام کرد که منطقه امريکا لاتين و کارائيب به عنوان يک کل کارنامه قابل قبولي در زمينه مبارزه با گرسنگي دارد و گرسنگي در اين منطقه از 15.3 درصد طي سال هاي 1991-1990 به 6.1 درصد در سال هاي 2014-2012 کاهش يافته است.
شايان ذکر است؛ 14 کشور هدف رفع گرسنگي در برنامه اهداف توسعه هزاره (MDG)، قبل از پايان سال 2015 به اهداف اين برنامه رسيده اند و 4 کشور باقيمانده نيز به اهداف اين برنامه نزديک هستند.
فائو از پيشرفت هاي قابل ملاحظه کشورهاي چين، اتيوپي، گابن، گامبيا، ايران، کيريباتي، مالزي، موريتاني، موريس، مکزيک، مراکش، و فيليپين براي رسيدن به اهداف توسعه هزاره در مورد رفع گرسنگي در سال 2014 قدرداني کرده است.
اين در حالي است که به گفته کارشناسان فائو کشورهاي برزيل، شيلي، کامرون و اروگوئه نتوانستند در سال 2014 به اهداف بلندپروازانه مشخص شده در مورد رفع گرسنگي در کشورهايشان دست يابند.
گفتني است؛ فائو طي گزارش سالانه خود در مورد امنيت غذايي در اکتبر سال گذشته ميلادي (2014)، تأييد کرد که کاهش گرسنگي در جهان روند مثبتي را طي مي کند به طوري که در يک دهه گذشته حدود 100 ميليون نفر از گرسنگي در جهان نجات يافته اند و در حال حاضر تعداد افرادي که از گرسنگي رنج مي برند، حدود 209 ميليون نفر نيز نسبت به سال هاي ميان 1992-1990 کمتر شده است.
با اين حال، اين گزارش اضافه مي کند که در سال 2014 حدود 805 نفر درگير سوء تغذيه مزمن در جهان بوده اند.
کشورهاي درگير ناامني غذايي در جهان
در واقع، با وجود پيشرفت در کاهش گرسنگي مزمن در جهان، آب و هواي نامناسب و ظهور ابولا در غرب آفريقا به تشديد ناامني غذايي در تعدادي از کشورها و مناطق در سال 2014 کرده است.
با تشديد گرسنگي در منطقه آفريقا، سازمان ملل متحد همراه با شرکاي بشردوستانه ديگر در فوريه سال گذشته ميلادي نسبت به اجراي يک برنامه سه ساله بلند پروازانه براي حمايت از مقابله با گرسنگي در اين منطقه متعهد شدند.
در نتيجه بارش هاي نامنظم باران در بهار و تابستان در سومالي، نگراني هايي در مورد چشم انداز برداشت مطرح شد و در ماه سپتامبر، کارشناسان پيش بيني کردند که تقريباً بيش از يک ميليون نفر از مردم اين کشور در معرض خطر ناامني غذايي حاد قرار دارند.
خشونت در جنوب سودان نيز به ناامني غذايي گسترده اي در اين کشور دامن زد که فائو در اين زمينه هشدار داد.
در اين کشور فائو اقداماتي مانند ارائه وسايل امرار معاش اضطراري شامل برخي محصولات و سبزيجات، تجهيزات ماهيگيري، وسايل درمان دام، واکسن براي حمايت دامپزشکي به منظور کمک به کشاورزي خانواده محمور و حمايت از توليد مواد غذايي محلي را ارائه کرد.
مبارزه و درگيري در سوريه و عراق نيز تهديدي براي امنيت غذايي در اين کشورها در سال 2014 محسوب مي شد که فائو در اين زمينه نيز نگراني خود را اعلام کرد.
در نهايت، درگيري ها در جمهوري آفريقاي مرکزي پيامدهاي عمده اي براي معيشت روستايي، توليد مواد غذايي و امنيت غذايي به دنبال داشت.
در اين زمينه، درگيري ها به غارت گسترده، نا امني، تلفات سنگين در کشت جو، فعاليت هاي حيواني مانند پرورش ماهي و صيد آن منجر شد.
در ماه مارس سال قبل فائو، بانک جهاني و برنامه جهاني غذا در مورد اجراي يک برنامه عمده براي حمايت از کمک هاي غذايي و توليدات کشاورزي در اين کشور توافق کردند.
در همين ارتباط، سازمان خوار و بار کشاورزي جهاني اقداماتي مانند توزيع ابزار آلات بزرگ کشاورزي را در ميان کشاورزان اين کشور آغاز کرد.
همکاري جنوب-جنوب
به گزارش سازمان جهاني خوار و بار کشاورزي، سال 2014 ميلادي طلوع عصر جديدي در توسعه همکاري ها ميان کشورهاي جنوب محسوب مي شود.
فائو گزارش مي دهد که در ماه فوريه، دولت هايي از خاورميانه و آفريقا در مورد همکاري براي مقابله با مسائل مربوط به مديريت آب، زباله هاي مواد غذايي و ساخت جوامع مقاوم تر روستايي متعهد شدند.
يک ماه بعد، صندوق همبستگي آفريقا، ابتکار توسعه با هدف ريشه کني گرسنگي، کاهش سوء تغذيه و فقر را در دستور کار خودش قرار داد.
در ماه ژوئن نيز فائو در مورد پروژه هاي قاره اي که 24 کشور مختلف آفريقايي را تحت پوشش قرار مي داد در دستور کار قرار داد، در ماه دسامبر موافقت نامه ديگري براي حمايت از کشورهاي ابولا زده، ترويج اشتغال براي جوانان روستايي و پيشبرد همکاري جنوب-جنوب در آفريقا مطرح شد.
چين نيز به مناسبت روز جهاني غذا در سال قبل از اهداي 50 ميليون دلار به فائو به منظور حمايت از همکاري جنوب-جنوب در رفع گرسنگي خبر داد.
همچنين در سال 2014 يک کنفرانس بزرگ در مراکش در زمينه مبارزه با گرسنگي برگزار شد که در آن کشورهاي آفريقايي نسبت به توسعه کشاورزي در کشورهاي جنوب صحراي آفريقا از طريق حمايت مالي و منابع فني متعهد شدند.
در زمينه قيمت مواد غذايي در سال گذشته ميلادي نيز فائو گزارش داده است که قيمت ها در ابتداي سال با توجه به شرايط بد آب و هوايي و بروز تنش در منطقه درياي سياه افزايش يافت.
با اين حال در ماه مه تا ماه اوت، شاخص قيمت مواد غذايي روند کاهشي داشت تا جايي که مواد غذايي کمترين قيمت خود را طي چهار سال گذشته تجربه کرد.
انعطاف پذيري و بهبود در فيليپين
فائو طي گزارش خود تصريح کرده است که بهبود کشاورزي در فيليپين پس از ويراني در نتيجه طوفان هايان يکي از موارد موفقيت آميز در سال 2014 بوده است.
گفتني است؛ به گفته کارشناسان فائو به دنبال طوفاني که سال گذشته فيليپين را در نورديد حدود 11 ميليون تن از مواد غذايي آماده برداشت مانند نارگيل، برنج و ذرت، در اين کشور از ميان رفتند.
همچنين زيرساخت ها و تجهيزات کشاورزي مانند وسايل ذخيره سازي، سيستم هاي آبياري، قايق ها و جاده ها نيز آسيب گسترده اي ديدند، خسارت ها در بخش ماهيگيري نيز قابل توجه بود.
به گزارش فائو، کشاورزان فيليپيني به سرعت توانستند با شرايط جديد خود را وفق دهند و روي پاي خود بايستند.
شايان ذکر است؛ فائو نيز طرح هايي را به منظور حمايت از کشاورزان در اين کشور به اجر گذاشت. مثلا؛ در ماه هاي دسامبر و ژانويه به منظور حمايت از کاشت مجدد برنج، ذرت و نارگيل به کشاورزان کمک شد.
نويسنده: شهربانو علي جمعه پور














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن