واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1532920)
۱۷ دي ۱۳۹۳ (۱۷:۴۵ب.ظ)
امکات ايجاد رشته هاي کاردانش و فني حرفه اي در حوزه محيط زيست معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محيط زيست در مراسم امضاي سند همکاري مشترک درباره نظام جامع آموزش هاي کاردانش و فني حرفه اي محيط زيست گفت: با اجراي تفاهم نامه مشترک محيط زيست و آموزش و پژوهش امکانات ايجاد رشته هاي کاردانش و فني حرفه اي در حوزه محيط زيست محقق مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، مهناز مظاهري، معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محيط زيست، در مراسم امضاي سند همکاري مشترک درباره نظام جامع آموزش هاي کاردانش و فني حرفه اي محيط زيست با اشاره به اهميت موضوع محيط زيست براي تمام اقشار جامعه گفت: مشکلات و معضلات محيط زيست به قدري واضح و قابل درک است که براي تمامي افراد جامعه داري اهميت است، تعدد در اين مشکلات در حوزه هاي آب، خاک و هوا به قدري است که باعث نگراني در قبال آيندگان مي شود.
مظاهري افزود: موضوع حفاظت از محيط زيست در اصل 50 قانون اساسي، در تعاليم ديني و قرآن مجيد مطرح شده است هم چنين کشور ايران با سابقه روشني که در موضوعات اخلاقي و فرهنگي دارد اگر چه امروز به نوعي در خصوص حفاظت از محيط زيست دچار بي اخلاقي هاي شده ايم اما تاريخ نشانگر آن است در مباحث اخلاقي نيز موضوع حفاظت از محيط زيست حائزه اهميت بوده است.
به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست، وي ادامه داد: اين گونه رفتار هاي يک سو با طبيعت باعث خشمگين شدن آن مي شود و مهم اينست که هيچ کسي توان مقابل با خشم طبيعت را نخواد داشت و نياز است براي در امان ماندن از کودکي به ما آموزش هاي لازم را بدهند.
معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محيط زيست با تاکيد بر تغيير نگاه نسبت به محيط زيست تصريح کرد: توسعه آموزش باعت تغيير ديدگاه ها نسبت به محيط زيست مي شود و با توجه به مطرح شدن توسعه پايدار در دو دهه اخير در سياست هاي کشور که در حد جلسات مسکوت مانده است آموزش مي تواند مکمل اجراي شدن توسعه پايدار در کشورمان شود.
وي ادامه داد: در واقع پيشينه توسعه پايدار همان اصل 50 قانون اساسي کشور است مبتني بر حفاظت از محيط زيست و ميراثي براي آيندگان است که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
مظاهري خاطر نشان کرد: در کار گروه مشترک ايجاد شده بايد موضوع بررسي ساليانه ميزان اثرگذاري آموزش هاي انجام شده بر جامعه مورد بررسي قرار گيرد و اميدورايم با تعاملات انجام شده در امر آموزش در راستاي اجرايي اصل 50 و توسعه پايدار قدم هاي سازنده و مثبتي برداريم.
در ادامه ذرافشان، معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش کشور، بيان کرد: طرح پرسش مهر رئيس جمهور با موضوعيت مسائل زيست محيطي خبر از اهميت اين حوزه در سياست هاي و برنامه ريزي هاي کشور مي دهد.
ذرافشان تصريح کرد: با توجه به شرايط حاکم بر جهان و جامعه ما موضوعات زيست محيطي و توجه به آن در مباحث آموزشي، فرهنگي و اخلاقي مي توانند زمينه ساز ايجاد شرايط بهتر براي ايران شود.
امضاي اين گونه تفاهم نامه هاي و همکاري ها نيازمند نگاه ملي و استفاده از تمام ظرفيت هاي کشور است، با توجه به گرايش دانش آموزان به بازار کار و فاصله گرفتن از موضوعات آموزش هاي دانشگاهي سرمايه گذاري و برنامه ريزي براي آموزش هاي کاردانش و فني حرفه اي مي تواند اقدامي مثبت باشد.
در پايان ذرافشان، معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش، خاطر نشان کرد: ما در رشته هاي کاردانش و فني حرفه اي شرايط ايجاد رشته تحصيلي زيست محيطي با رعايت استاندارد هاي لازم براي تربيت نيروي کاري موثر در حفظ محيط زيست را داريم.
گفتني است اين سند در 9 بند و با هدف همکاري هاي علمي و آموزشي در راستاي اجرايي شدن تفاهم نامه في ما بين وزارت آموزش و پرورش کشور سازمان حفاظت محيط زيست به امضا رسيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]