واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: موافقت با اختصاص ردیف مستقل برای دانشآموزان شین آباد
کد خبر: ۴۶۴۵۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۷ - 07 January 2015
نماینده مردم پیرانشهر در مجلس، از موافقت کمیسیونهای اجتماعی و بهداشت مجلس با در نظر گرفتن ردیفی مستقل در حدود 12 میلیارد تومان جهت پرداخت مستمری دائم به دانشآموزان شین آبادی خبر داد.
به گزارش خانه ملت، رسول خضری در جمع خبرنگاران با یادآوری رفع مشکل دانش آموزان شین آبادی در زمینه دریافت مستمری دایم خبرداد و گفت: با موافقت کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و همچنین اجتماعی پیشنهادی مبنی بر اختصاص بودجه ای در حدود 12 میلیارد تومان جهت در نظر گرفتن مستمری دایم در بودجه 94 برای دانش آموزان شین آبادی مطرح شد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن اقدام دولت مبنی بر در نظر گرفتن ردیف مستقلی در لایحه بودجه 94 برای اختصاص بودجه 8 هزار میلیاردی به عنوان مستمری دایم دانش آموزان شین آبادی افزود: روز گذشته در کمیسیون مشترک اجتماعی و بهداشت موضوع افزایش مستمری این دانش آموزان به 12 میلیارد مطرح و با موافقت نمایندگان مصوب شد.
وی ادامه داد: در صورتی که پیشنهاد مذکور در کمیسیون تلفیق و همچنین در صحن علنی مجلس مورد موافقت نمایندگان واقع شود شاهد اختصاص ردیفی مشخص در لایحه بودجه 94 به صورت دایم برای دانش آموزان شین آبادی خواهیم بود.
خضری وی با اشاره به این که این رقم برای 29 دانش آموز شین آبادی که دو نفر از این 29 نفر فوت شده اند در نظر گرفته می شود،اظهار امیدواری کرد که این ارقام در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شود.
نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس گفت: در دولت قبلی ما تلاش های زیادی برای آوردن ردیفی مربوط به این دانش آموزان در لایحه بودجه کردیم ولی متاسفانه مورد موافقت قرار نگرفت، ولی دولت یازدهم رقم هشت میلیارد تومان را در لایحه بودجه سال 94 اختصاص داد.
اختصاص ردیف مستقل در بودجه 94 کل کشور برای درمان رایگان جانبازان شیمیایی
خضری همچنین در مورد اختصاص ردیف بودجه ای برای مصدومان شیمیایی گفت: در این خصوص هم در کمیسیون بهداشت و درمان جلسه داشتیم و درخواست کردیم بیمه درمان برای جانبازان شیمیایی ومصدومان از صفر تا صد رایگان شود که در این صورت هزینه های گزاف دارویی و درمانی این عزیزان با اختصاص ردیف مجزا کاملا رایگان خواهد بود
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]