تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868741311




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیدار کمیته پرستاری با مشاور رئیس‌جمهور


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دیدار کمیته پرستاری با مشاور رئیس‌جمهور
دبیرکل خانه پرستار، به تشریح جزئیات دیدار اعضای کمیته پیگیری مطالبات پرستاری با مشاور عالی رئیس جمهوری پرداخت.
آفتاب: محمد شریفی مقدم در گفت‌وگو با مهر، اظهارداشت: مشکل جامعه پرستاری در دولت جدید این بود که نمی توانست به حلقه اول دولت برسد و حرفهایش را بزند.


وی گفت: اعضای کمیته پیگیری مطالبات پرستاری، در جلسه ای که برای اولین بار با دکتر نجفی مشاور عالی رئیس جمهوری داشتیم، خواسته ها و مطالبات پرستاران را بازگو کردیم.


شریفی مقدم با اشاره به اینکه اعضای شورای مرکزی خانه پرستار در این دیدار ضمن طرح مشکلات جامعه پرستاری، به آسیب شناسی این مشکلات پرداختند، افزود: در این دیدار، دلایل بی توجهی به حرفه پرستاری را که ناشی از ساختار ناکارآمد وزارت بهداشت است، بازگو کردیم.


سخنگوی کمیته پیگیری مطالبات پرستاران به تشریح این ناکارآمدی پرداخت و گفت: در این دیدار گفتیم که سیاست های پزشک سالارانه ای که همواره در دولت های مختلف بر وزارت بهداشت حاکم بوده است، باعث شده تا خروجی وزارتخانه تنها به نفع گروهی خاص باشد و بقیه گروه های درمانی که بیش از 90 درصد افراد تاثیر گذار در نظام سلامت را تشکیل می دهند، هیچ عایدی از این تصمیمات نداشته باشند.


دبیر کل خانه پرستار با اعلام اینکه طرح تحول سلامت نیز توسط همین گروه قلیل در وزارت بهداشت تهیه شده است، افزود: متاسفانه در این طرح نخواسته اند از مشارکت گروه 90 درصدی تیم سلامت استفاده کنند که در راس آنها، پرستاران قرار دارند.


وی با عنوان این مطلب که 80 درصد خدمات سلامت توسط همین گروه 90 درصدی ارائه می شود، ادامه داد: قطعا، طرح تحول سلامت می توانست با مشارکت بقیه گروه های پزشکی و پرستاری، که بیشترین نقش را در نظام سلامت دارند، بهتر اجرا شود.


به گفته شریفی مقدم، طرح تحول سلامت برگرفته از طرح کارانه پزشکان است که طرحی نخ نماست و سالهاست از سیستم نظام سلامت دنیا حذف شده است.


وی در ادامه به جزئیات روند اعتراض ها و انتقادات جامعه پرستاری اشاره کرد و افزود: در ابتدا با نامه نگاری به رئیس جمهور، کمیسیون اصل نود و...، گلایه های خودمان را مطرح کردیم اما به علت بی توجهی وزارت بهداشت، منجر به تجمع پرستاران در مقاطع مختلف گردید.


شریفی مقدم با تاکید بر اینکه جامعه پرستاری به دنبال سهم خواهی و زیاده خواهی از دولت و نظام سلامت نیست، گفت: بحث ما، کاهش اختلاف پرداختی در نظام سلامت است.


سخنگوی کمیته پیگیری مطالبات پرستاران، سپس به صحبت های مشاور عالی رئیس جمهور در این دیدار اشاره کرد و افزود: دکتر نجفی با شنیدن گلایه های ما، قول دادند که آنها را به رئیس جمهور منتقل کنند.


وی در پایان افزود: امیدواریم با طرح مشکلات پرستاری، زودتر موانع بر سر راه خدمت پرستاران برداشته شود.






تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن