واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۱۳ب.ظ)
معاون درمان؛ بيمارستان هاي کشور نيازمند 60 هزار تخت جديد هستند معاون درمان در حاشيه چهارمين جلسه دبيران اجرايي ستادهاي استاني نظارت بر تعرفه ها، گفت: در بيمارستان هاي دولتي به ازاي هر هزار جمعيت، يک تخت بيمارستاني موجود است و در مجموع در دو بخش دولتي و غير دولتي 1.5 تخت به ازاي هر هزار جمعيت وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمد آقاجاني در حاشيه چهارمين جلسه دبيران اجرايي ستادهاي استاني نظارت بر تعرفه ها، گفت: براي اين که مردم بتوانند از خدمات مناسب در بيمارستان ها برخوردار شوند، لازم است متناسب با نياز مردم در هر منطقه از کشور تعداد تخت کافي با کيفيت وجود داشته باشد.
معاون درمان بابيان اين که در بيمارستان هاي دولتي به ازاي هر هزار جمعيت، يک تخت بيمارستاني وحود دارد، افزود: در مجموع در دو بخش دولتي و غير دولتي، 1.5 تخت به ازاي هر هزار جمعيت وجود دارد.
به گفته وي، به منظور پاسخ دهي خوب و مناسب به بيماران، بيمارستان هاي کشور نيازمند احداث 60 هزار تختخواب جديد در کشور هستند.
معاون درمان با اشاره به اين که در تهران ضريب اشغال تخت بيمارستان هاي اصلي به حدود 90 درصد رسيده است، افزود: اين ضريب اشغال موجب شده است تا بيمارستان ها در برخي از ساعات روز و در ايام خاص نتوانند بيماران را پذيرش کنند.
به گفته وي، ضريب اشغال تخت بالاي 80 درصد براي بيمارستان مطلوب نيست؛ چرا که خدمات درماني را دچار اشکال مي کند.
دکتر آقاجاني ادامه داد: البته بيمارستان ها براساس دستورالعمل ابلاغي موظف هستند که بيماران اورژانسي را در اولويت پذيرش و درمان قرار دهند.
وي افزود: همچنين ستاد هدايت بيمار در هر يک از دانشگاه هاي علوم پزشکي موظف به تامين تخت براي بستري بيمار اورژانسي در سطح تخت هاي هر دانشگاه مي باشند تا ارائه خدمت درماني به بيماران صورت گيرد.
وي با اشاره به اين که براي حوادث غير مترقبه لازم است 10 درصد از تخت هاي يک بيمارستان خالي باشد، گفت: اين 10 درصد از تخت هايي هم که خالي است، جزء تخت هايي است که کمتر استفاده مي شود، مثل تخت هاي بخش کودکان که بار بيماري کمتر است.
معاون درمان همچنين، با بيان اين که تعداد تخت هاي بخش هاي اصلي و ويژه و ICU در کشور محدود است، افزود: در حال حاضر 5700 تخت مراقبت ويژه ICU در کشور داريم که نيازمند 5700 تخت ديگر براي اين بخش ها هستيم.
به گفته وي، در حال حاضر ضريب اشغال تخت هاي بخش هاي مراقبت ويژه در کشور حدود 100 درصد است که نشان دهنده اين است که بايد هرچه سريع تر به بخش هاي ICU اضافه شود.
دکتر آقاجاني همچنين، بر تامين منابع فيزيکي و نيروي انساني در اورژانس بيمارستان ها و مراقبت هاي ويژه تاکيد کرد و گفت: به منظور حل مشکل کمبود تخت در بيمارستان هاي کلانشهرها، نيازمند سرمايه گذاري در دو بخش دولتي و غير دولتي هستيم.
وي ادامه داد: خريد راهبردي خدمت بر اساس برنامه پنجم توسعه از بيمارستان هاي غير دولتي با تعرفه دولتي در دستور کار مي باشد و اين موضوع را به دانشگاه هاي علوم پزشکي ابلاغ کرده ايم.
معاون درمان در ادامه، با اشاره به جلسه دبيران اجرايي ستادهاي استاني نظارت بر اجراي تعرفه ها، گفت: سازمان نظام پزشکي، در هر استاني فردي را به عنوان دبير اين ستاد انتخاب کرده است که با همکاري دانشگاه هاي علوم پزشکي آن استان و ساير سازمان هاي دخيل، نظارت بر تعرفه هاي درماني در هر استان صورت مي گيرد.
به گفته وي، در بحث تعرفه ها همکاري هاي خوب و گسترده جامعه پزشکي در بيمارستان هاي دولتي و خصوصي، صورت گرفته است.
دکتر آقاجاني همچنين، تشکيل اين جلسه را به منظور هماهنگي هاي هر چه بيشتر ميان دبيران ستادي انتخابي از سوي سازمان نظام پزشکي با وزارت بهداشت بيان کرد و گفت: لازم است هماهنگي ها ميان حوزه هاي مختلف، سازمان هاي بيمه پايه و تکميلي، انجمن هاي تخصصي و بيمارستان هاي دولتي و خصوصي بيشتر شود.
وي ادامه داد: اگر بيمه هاي تکميلي به موقع عقد قرارداد با بيمارستان خصوصي نداشته باشند باعث افزايش پرداخت مردم و به دنبال آن نارضايتي بيماران مي شود.
معاون درمان در ادامه، بر ضرورت افزايش سرعت در عقد قرارداد ميان بيمه هاي تکميلي با بيمارستان هاي خصوصي در سطح استان ها تاکيد کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]