واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس جهاد کشاورزی کرمانشاه خبر داد
تولید 423 هزار تن چغندرقند در کرمانشاه
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در سال زراعی جاری 423 هزار تن چغندرقند در استان کرمانشاه تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه به نقل از سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه، علیاشرف منصوری اظهار کرد: در سال زراعی جاری 423 هزار تن چغندرقند در استان تولید شده که 267 هزار تن آن توسط 2 کارخانه قند اسلامآباد غرب و بیستون خریداری شده و مابقی که حدود 156 هزار تن است توسط کارخانههای تولید قند و شکر همدان، بنیاد اصفهان، نقش جهان اصفهان و قزوین خریداری میشود.
وی به توسعه افزایش سطح زیر کشت چغندرقند و حمایت از کشاورزان در استان اشاره کرد و گفت: به منظور بالا بردن راندمان تولید چغندرقند بهاره و توسعه کشت چغندر پاییزه در مناطق گرمسیری، برنامهریزی آموزشی، ترویجی و تسهیلاتی در اولویت برنامههای این سازمان قرار دارد.
منصوری خاطرنشان: طی ماههای گذشته تاکنون 65 درصد از مطالبات کشاورزانی که چغندر خود را به کارخانه قند اسلامآباد غرب و 45 درصد از مطالبات کشاورزانی که به کارخانه قند بیستون چغندر تحویل دادهاند توسط کارخانهها پرداخت شده که انتظار داریم با در اختیار قرار دادن منابع تسهیلاتی بانکی، کارخانهداران بتوانند مابقی مطالبات کشاورزان را پرداخت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به موضوع کشت چغندرقند در سال زراعی جدید اشاره کرد و گفت: برای توسعه کشت چغندر قند در استان، این سازمان برای کاشت، برنامههای آموزشی و تسهیلاتی خاصی را در نظر گرفته که با ایجاد فضای مناسب، اراده و توان کاری مضاعف سطح زیر کشت چغندر در استان افزایش یابد.
این مسئول از کارخانهداران درخواست کرد که با در اختیار قرار دادن کود و تسهیلات بانکی به کشاورزان و سایر مشوقهای لازم موجب بالا رفتن انگیزه در بین آنها شوند تا محصول تولیدی خود را به خارج از استان نفرستند.
وی در خصوص خرید تضمینی چغندر قند توسط کارخانهها، تأکید کرد: پیشنهاد میکنیم بر اساس قرارداد برنامه زمانبندی، تحویل محصول از مهرماه آغاز و از 15 آبان به منظور تسریع در خرید بیشتر و دپو محصول اقدام و حداکثر تا تاریخ 10 آذر به پایان برسد و به جای اینکه چغندر توسط کشاورزان نگهداری و منتظر خرید توسط کارخانهها شوند، زودتر این محصول را خریداری و در کارخانهها نگهداری کنند.
منصوری یادآور شد: با تحویل به موقع چغندر به کارخانه، کشاورز این فرصت را برای کشت بعدی پیدا میکند که به موقع نسبت به کشت خود اقدام کنند و با این برنامهریزی در کشاورز نیز انگیزه تلاش بیشتر در زمینه تولید ایجاد خواهد شد.
انتهای پیام/2700/الف
93/10/16 - 10:16
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]