تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820241929




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناسايي 48 هزار بيمار مبتلا به فشارخون و 32 هزار بيمار ديابتي با اجراي اين طرح


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۵ دي ۱۳۹۳ (۱۶:۱۰ب.ظ)
رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز خبر داد: شناسايي 48 هزار بيمار مبتلا به فشارخون و 32 هزار بيمار ديابتي با اجراي اين طرح رئيس دانشگاه علوم پزشکي فارس، گفت: با اجراي برنامه پزشک خانواده تاکنون 48 هزار بيمار مبتلا به فشارخون و 32 هزار نفر بيمار مبتلابه ديابت در استان فارس شناسايي شده‌اند.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر محمدهادي ايمانيه، رئيس دانشگاه علوم پزشکي فارس در جلسه اصلاحات برنامه پزشک خانواده در دو استان فارس و مازندران که با حضور وزير بهداشت، قائم‌مقام وزير، معاون بهداشت، قائم‌مقام معاون بهداشت و سرپرست مديريت شبکه و رؤسا و معاونين دانشکده‌ها و دانشگاه‌هاي علوم پزشکي فسا، جهرم، گراش، لارستان، مازندران و بابل برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب به تشريح دستاوردهاي اجراي برنامه پزشک خانواده در استان فارس پرداخت.
دکتر ايمانيه، کاهش پرداخت سالانه 50 ميليارد تومان از جيب مردم و ارتقاي جايگاه پزشکان عمومي و ادغام تدريجي بسته‌هاي خدمات سلامت را ازجمله دستاوردهاي اجراي برنامه پزشک خانواده در استان فارس عنوان کرد و افزود: بسته‌هاي مربوط به سالمندان، ديابت، بيماران قلبي، فشارخون بالا، کودکان زير 6 سال از دي‌ماه اجرايي شده است و تا ارديبهشت‌ سال آينده نيز بقيه بسته‌ها عملياتي خواهند شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي فارس، افزود: تاکنون 150 کارگاه آموزشي براي پزشکان خانواده در کلاس‌هاي 20 تا 40 نفري برگزارشده است.
دکتر ايمانيه بابيان اين‌که با اجراي اين برنامه، دسترسي اقشار آسيب‌پذير به پزشکان و خدمات سلامت افزايش يافته است، گفت: در حال حاضر اقشار آسيب‌پذير جامعه تنها با پرداخت 700 تا 800 تومان ويزيت، به پزشک خانواده دسترسي دارند و داروهايشان رايگان است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز، بيماريابي را يکي ديگر از دستاوردهاي اجراي برنامه پزشک خانواده در استان فارس عنوان کرد و گفت: با اجراي برنامه پزشک خانواده تاکنون 48 هزار بيمار مبتلابه فشارخون و 32 هزار نفر بيمار مبتلابه ديابت در استان فارس شناسايي شده‌اند.
به گفته دکتر ايمانيه کاهش مصرف دارو و اقلام دارويي در نسخه‌ها، توزيع عادلانه درآمد پزشکان عمومي، داروخانه‌ها، آزمايشگاه‌ها، رفع هم‌پوشاني بيمه‌ها و کاهش خوددرماني از ديگر دستاوردهاي اجراي برنامه پزشک خانواده در استان فارس بوده است.
وي در ادامه از انجام نظرسنجي‌هاي معتبر از اجراي برنامه پزشک خانواده در استان فارس خبر داد و گفت: طبق اين نظرسنجي‌ها خوشبختانه 60 تا 82 درصد مردم اين استان از اجراي طرح راضي هستند و نارضايتي‌هاي اندک موجود نيز مربوط به شهر پرجمعيت شيراز است که دليل عمده آن عدم امکان مراجعه مردم به پزشک متخصص است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي شيراز در ادامه بر ضرورت توجه ويژه به بخش فن‌آوري اطلاعات تأکيد کرد و گفت: بدون ايجاد زيرساخت‌هاي لازم و توجه به فن‌آوري اطلاعات، اجراي پزشک خانواده موفق نخواهد بود.
دکتر ايمانيه همچنين بر تسريع در تغييرات ايجادشده در برنامه‌هاي آموزشي از سوي معاونت آموزشي تأکيد کرد و افزود: اجباري شدن و ابلاغ راهنماهاي باليني و تعريف حيطه وظايف پزشک خانواده و سپس مرحله ارجاع و تعيين و تعريف شرح وظايف پزشک متخصص براي اجراي بهتر برنامه پزشک خانواده، ضروري است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن