واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: سومین المپیاد فرهنگی و ورزشی کارکنان شهرداری شیراز آغاز شد خبرگزاری پانا: بزرگترین رویداد ورزشی استان در بخش ورزش کارکنان در شهر شیراز کار خود را آغاز کرد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۵ دي ساعت 16:27

به گزارش خبرگزاری پانا، سیروس پاک فطرت مشاور و مدیر حوزه شهردار شیراز در مراسم افتتاحیه این المپیاد هدف از برگزاری این رقابت ها را ایجاد نشاط و شادابی و ترویج سلامت در بین کارکنان شهرداری شیراز عنوان کرد و افزود: توسعه اخلاق ورزشی و منش پهلوانی در این المپیاد جایگاه ویژه ای دارد.
رئیس هیأت ورزش های همگانی فارس اظهار داشت: شهرداری شیراز به عنوان بزرگترین سازمان خدمات رسان به شهروندان وظیفه ای سنگینی برعهده دارد و در کنار فعالیتهای عمرانی و خدماتی سخت، تقویت روحیه جسمی و روحی کارکنان اهمیت ویژه ای دارد.
محمد فرخ زاده معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری شیراز نیز از اجرای موفق المپیادفرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری در 2 سال گذشته خبر داد و بیان داشت: این المپیاد به ابتکار حوزه فرهنگی اجتماعی امسال 3 ساله شد و در 2 بخش آقایان و بانوان تا بهمن ماه سال جاری به طول می انجامد.
وی : ترویج ارزشهای اسلامی و اخلاق ورزشی در بین شرکت کنندگان را از ویژگی فرهنگی بودن این المپیاد برشمرد و تصریح کرد: اخلاق مداری را باید در تمام مراحل زندگی به ویژه محل کار سرلوحه کار خویش قرار دهیم تا به واسطه آن شاهد رشد و افزایش بهره وری و کار مضاعف در شهرداری شیراز باشیم که ما در این المپیاد به دنبال تحقق این هدف هستیم
در ادامه عباس رضایی معاون تربیت بدنی و تفریحات سالم سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری شیراز نیز تعداد تیم های شرکت کننده در سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی شهرداری شیراز را 34 تیم اعلام کرد و گفت: آقایان در 10 رشته و بانوان در 5 رشته در این المپیاد با هم به رقابت خواهند پرداخت.
وی خاطرنشان کرد: ورزشکاران در رشته های ورزشی فوتسال، والیبال، طناب کشی، دو و میدانی، پنالتی بسکتبال ، فوتبال دستی، تنیس روی میز، تیراندازی، شنا و آمادگی جسمانی به رقابت می پردازد.
گفتنی است سومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری شیراز با حضور بیش از یک هزار و700نفر ورزشکار کارخود را آغاز نمود که پس از برگزاری رقابتها در بهمن ماه سال جاری با معرفی نفرات وتیم های برتر به کار خود خاتمه می دهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]