واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ دي ۱۳۹۳ (۱۳:۲۶ب.ظ)
مديرکل کميته امداد لرستان خبر داد: اجراي 2 هزار و 135 طرح اشتغال زايي در استان مديرکل کميته امداد لرستان گفت: از ابتداي سال جاري تاکنون تعداد 2 هزار و 135 طرح اشتغال زايي با اعتباري بالغ بر 189 ميليارد ريال در اين استان اجرايي شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه شوراي مديران کميته امداد استان لرستان و شهرستانهاي تابعه با حضور اميد معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره)، رزمجو مدير کل طرحهاي اقتصادي و خودکفايي و حق گويان مدير کل حرفه آموزي و کاريابي کميته امداد، در محل سالن کنفرانس کميته امداد استان لرستان برگزار گرديد.
در ابتداي اين مراسم مدير کل کميته امداد استان ضمن تبريک به مناسبت فرارسيدن هفته وحدت از جمله اقدامات صورت گرفته توسط کميته امداد استان لرستان را برگزاري جلسات متعدد با مديران بانکهاي استان جهت پرداخت تسهيلات به مددجويان، شرکت در جلسات کارگروه اشتغال استان به رياست استاندار، اعلام فعاليتهاي اشتغال استان از طريق رسانهها و تعامل با سازمانهاي مرتبط با امر اشتغال از جمله سازمان فني و حرفه اي، جهاد کشاورزي، جهاد دانشگاهي، سازمان صنعت، معدن و تجارت و... امضاء تفاهم نامه با اين سازمانها، برگزاري جلسات با نمايندگان مردم در مجلس، ائمه جماعات، فرمانداران به منظور همکاري در بحث اشتغال، بازديد مستمر از طرحهاي خودکفايي، برگزاري دورههاي آموزشي و پيگيري تعامل با خيرين جهت استفاده از ظرفيتهاي آنان در جهت ايجاد اشتغال براي مددجويان عنوان کرد.
در ادامه اين مراسم معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد استان لرستان به بيان گزارشي از اقدامات صورت گرفته در بحث اشتغال در اين استان پرداخت گفت: از ابتداي سال جاري تا کنون تعداد 2 هزار و 135 طرح اشتغال زايي با اعتباري بالغ بر 189 ميليارد ريال در اين استان اجرايي شده است.
آفتابي به اقدامات صورت گرفته در واحد اشتغال و خودکفايي استان اشاره کرد و گفت: از جمله اين اقدامات ميتوان به ارتباط و تعامل بامديريت امور شعب بانکها به منظور پيگيري تسهيلات اشتغال زايي، امضاء تفاهم نامه با ساير سازمانها وادارات جهت پيگيري برنامههاي خودکفايي شامل سازمان فني و حرفه اي، ميراث فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري، حمل و نقل وپايانه ها، دامپزشکي، اداره کل شيلات، رئيس اتاق اصناف استان، سازمان نظام پرستاري برگزاري جلسههاي متعدد با مراکز و موسسات بخش خصوصي مرتبط با اشتغال وکار آفريني، از جمله رئيس انجمن کاريابي و مشاوره شغلي در سطح استان و شهرستانها، کارآفرينان برتر استان و کشور منجمله آقاي دکتر جهانگيري، دکتر يزديان، مهندس صيادمنصور و برنامه ريزي به منظور برگزاري دورههاي آموزشي، کارآفريني براي مديران، کارشناسان و مددجويان و...اشاره کرد.
رزمجو مدير کل طرحهاي اقتصادي و خودکفايي کميته امداد گفت: در بسته تحولي امداد به بحث اشتغال، اهميت و جايگاه آن اشاره ويژه اي شده است و در اين راستا همه امدادگران بايد به سمت و سوي توانمند سازي حرکت کنند زيرا توانمند سازي آخرين حلقه و تکميل کننده بحث اشتغال است و از جايگاه ويژه اي برخوردار است.
رزمجو به رويکرد آموزش و بحث ايجاد فرصتهاي شغلي و اشتغالهاي خرد و کوچک اشاره کرد و گفت: کميته امداد صاحب جايگاه خوبي در اين زمينه است که اين امر به دليل تلاش نيروهاي امداد است و کميته امداد در بحث اشتغال 3 سال پياپي به عنوان دستگاه برتر چه در سطح کشور و چه در سطح استاني بوده است.
وي با اشاره به اينکه تا کنون 300 هزار خانوار از تحت پوشش کميته امداد خارج شدهاند گفت: اين برگ زريني بر افتخارات امداد افزوده که موفقيت کمي نبوده است.
رزمجو به سياستهاي مقام معظم رهبري در عرصه اقتصاد مقاومتي که يکي از راهبردهاي اصلي آن بحث مشاغل خرد است، اشاره کرد و گفت: اگر بخواهيم کسي به خودکفايي برسد بايد در اين راستا آموزش لازم صورت بگيرد تا آن مددجو از اشتغال ايجاد شده بهره لازم را ببرد و به خودکفايي برسد.
رزمجو در پايان برنامههاي سال جاري کميته امداد را برپايي جشن خودکفايي براي 100 هزار خانوار، ايجاد فرصتهاي شغلي و پيگيري اعتبارت عنوان نمود.
حق گويان مدير کل حرفه آموزي و کاريابي کميته امداد با بيان اينکه بحث اشتغال تبديل به يک جريان عظيم شده است و استانها بايد در اين جريان قرار بگيرند، گفت: کميته امداد براي مددجويان محل گذر است نه محل ماندن و ما بايد آنها را به سمت ايجاد اشتغال هدايت کنيم و اين امر با آموزشهاي لازم صورت ميگيريد زيرا ما به اشتغال پايدار نخواهيم رسيد مگر اينکه افرادي که مجريان طرحها ميشود از فن و مهارت کافي بهرهمند باشند.
وي با اشاره به تعاملات بسيار خوبي که با ساير سازمانها در بحث ايجاد اشتغال صورت پذيرفته است، گفت: يکي از سياستهاي امداد واگذاري آموزش به بخش خصوصي و نظارت بر اين آموزشها است.
در ادامه اين جلسه اميد معاون اشتغال و خودکفايي کميته امداد امام خميني (ره) ضمن تقدير و تشکر از فعاليتها و اقدامات کميته امداد استان لرستان در راستاي ايجاد اشتغال گفت: پيش بردن بحث اشتغال کار جمعي است و هدف ما از برگزاري اين جلسه رفع اشکالات وايرادات در جهت برداشتن گامهاي بلند تر است زيرا شعار امداد توانمندي خانوادههاي تحت حمايت است و مسئله اي که مقام سرپرستي امداد بر آن تاکيد دارند اين است که خانوادهها بايد به سمت توانمندي هدايت شوند.
وي با بيان اينکه کار امداد مدد به حيات، مدد به کار و مدد به زندگي شرافتمندانه است، گفت: برگ برنده ما توجه به مسائل خانواده است.
اميد با بيان اينکه امداد با کمترين امکانات بهترين خدمات را به مددجويان ارائه ميدهد گفت: يکي از شاخصههاي کميته امداد استان لرستان اخلاص در کار است.
در پايان اين جلسه از شهرستانهاي برتر استان که در بحث ايجاد اشتغال و جذب اعتبارات از بانکهاي عامل فعال بودهاند با اهدا لوح سپاس تقدير به عمل آمد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]