تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871454154




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر اقتصاد آرژانتین صندوق کرکس در پی بی‌ثباتی در اقتصاد آمریکای لاتین است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزیر اقتصاد آرژانتین
صندوق کرکس در پی بی‌ثباتی در اقتصاد آمریکای لاتین است
وزیر اقتصاد آرژانتین ضمن اشاره به ادامه روند فعالیت‌های ضد دولتی صندوق کرکس علیه کشورش اعلام کرد که هدف اصلی این صندوق بی‌ثبات کردن سیستم اقتصادی در کل منطقه آمریکای لاتین است.

خبرگزاری فارس: صندوق کرکس در پی بی‌ثباتی در اقتصاد آمریکای لاتین است



به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «ته‌لام»، «آکسل کیسیوف» وزیر اقتصاد آرژانتین روز یکشنبه طی یک مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگار روزنامه «پاخینادوسه» ضمن اشاره به ادامه روند فعالیت‌های ضد دولتی صندوق کرکس علیه کشور خود اعلام کرد که این صندوق پس از شکایت علیه شرکت نفتی و دولتی «پتروبراس» برزیل در دادگاه آمریکا این امر را بر همگان آشکار ساخت که قصد دارد سیستم اقتصادی در تمامی منطقه آمریکای لاتین را مورد حمله قرار داده و آن را بی‌ثبات سازد. «کیسیوف» در این مصاحبه تأکید کرد که حمله صندوق کرکس به آرژانتین و برزیل بدون سلاح جنگی انجام گرفته ولی از اهداف سیاسی خوب و تعریف شده‌ای برخوردار می‌باشد. وی در ادامه تأکید کرد که این حوادث هرگز به صورت اتفاقی انجام نشده است بلکه به گونه‌ای طرح‌ریزی شده سیستم اقتصادی یک کشور را به میدان جنگ تبدیل کرده و در عین حال علیه اهداف سیاسی آن عمل می‌کند. وزیر اقتصاد آرژانتین در این رابطه اذعان داشت که در حال حاضر صندوق کرکس قصد دارد پس از ارائه حدس و گمان‌هایی در مورد تحریف مدارک حسابداری شرکت «پتروبراس» مسئله‌ای مشابه آرژانتین برای برزیل ایجاد نماید. «کیسیوف» همچنین در خصوص اختلافات کشور خود با مقامات صندوق کرکس اعلام کرد که «کریستینا فرناندز» رئیس جمهور آرژانتین طی اقدامی شجاعانه تصمیمی را اتخاذ کرده است که طی آن علاوه بر پذیرش پرداخت تمام بدهی‌های این کشور تحت هیچ شرایطی تغییر در مقدار بدهی‌های آرژانتین به صندوق کرکس و مقدار اضافه آن را نخواهد پذیرفت. وی در بخشی از سخنانش در این مورد تصریح کرد: ما حاضریم با تمامی طلبکاران خود در شرایطی عادلانه و منطقی به مذاکره بنشینم، همانطور که معلوم بود صندوق کرکس قصد داشت در سال گذشته آرژانتین را وارد یک بحران اقتصادی و ورشکستگی کند و هزینه‌ای مازاد بر بدهی خود از دولت ما دریافت کند؛ شرایطی که در حال حاضر می‌خواهد برای دولت برزیل نیز ایجاد کند. به گفته «کیسیوف» اگر آرژانتین به سخنان «مائوریسیو ماکری» فرماندار «بوینوس آیرس» پایتخت این کشور و نامزد انتخابات ریاست جمهوری آرژانتین مبنی بر پذیرش حکم‌های «توماس گریسا» قاضی پرونده صندوق کرکس گوش فرا داده بود قطعا اشتباهی بزرگ مرتکب می‌شد به همین دلیل دولت آرژانتین به دنبال طی مرحله به مرحله این پرونده بوده تا به صورت کامل «گریسا» را متقاعد کرده و مشکل را به گونه‌ای عادلانه حل نماید. وی در این راستا خاطرنشان کرد که «گریسا» به طلبکاران آرژانتین این اجازه را داده بود که با شرایطی که خود ایجاد کرده بود می‌توانند بدهی‌شان از آرژانتین را دریافت کنند ولی این امر با مخالفت دولت آرژانتین روبه‌رو شد چراکه ما هیچ‌گاه تحت شرایطی ناعادلانه و غیر منطقی و علیه طلبکارانمان عمل نمی‌کنیم. وزیر اقتصاد آرژانتین در پایان سخنانش نسبت به تغییر روش عملکرد مقامات صندوق کرکس در رویارویی با این پرونده نیز اظهار امیدواری کرد.
مدت زیادی است که آرژانتین و صندوق کرکس بر سر اختلافات خود در رابطه با پرونده بدهی این کشور درگیر هستند؛ آرژانتین علاوه بر تکرار کردن انجام تعهدش در پرداخت تمامی بدهی‌های خود همچنان به دنبال عادلانه و قانونی طی شدن روند این پرونده می‌باشد. درگیری بین آرژانتین و صندوق کرکس از سال 2014 پس از ادعای باز گرفتن مبلغی اضافه بر حق واقعی این صندوق آغاز شده و با رأی «گریسا» در دادن بدهی آرژانتین به صندوق کرکس پیش از سایر بدهی‌هایش شدت بیشتری گرفت. این در حالی است که این کشور آمریکای جنوبی مدتی بعد توانست با تصویب لایحه‌ای مبنی بر تجدید ساختار بدهی‌های دولتی به منظور حل مشکل خود با صندوق کرکس در سازمان ملل گامی مهم در برابر مقامات آمریکایی این صندوق در روند این پرونده برداشته و پیروزی خود مقابل آن‌ها را جشن بگیرد.
برطبق آمار بدست آمده آرژانتین در خصوص طرح تجدید نظر در ساختار بدهی‌های دولتی موفق به کسب 124 رأی مثبت، 41 رأی ممتنع و 11 رأی مخالف در سازمان ملل شد.
بنا بر این طرح آرژانتین می‌تواند توسط روشی قانونی ساختار بدهی خود به صندوق کرکس را تغییر دهد، ساختاری که به طمع مسئولان این صندوق افزایش قیمت ناعادلانه‌ای در خود داشته و اقتصاد آرژانتین را به طرز جدی تهدید می‌کند.
صندوق کرکس به کشورهایی که دچار مشکلات اقتصادی شده‌اند وام داده، اما با ادعای پس گرفتن مبلغ گزافی از این کشورها، آن‌ها را با بحرانی دیگر روبرو کرده است. انتهای پیام/

93/10/15 - 13:11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن