تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869074027




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازار، بزرگترین دغدغه زنان برای فروش محصولات


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیر عامل بنیاد ملی تعاون زنان اعلام کرد
بازار، بزرگترین دغدغه "زنان "برای فروش محصولات
مدیر عامل بنیاد ملی تعاون و توسعه کارآفرینی زنان ایران یکی از مشکلات بزرگ زنان در بحث فروش محصولات را دستیابی به بازار فروش ذکر کرد و گفت: در صورت تربیت تکنسین‌های ماهر و حرفه‌ای معضل بیکاری در کشور را شاهد نخواهیم بود.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ،کبری محمدی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و معاونت اشتغال وزارت کار گفت: نرخ مشارکت زنان ایرانی در فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی نسبت به دیگر کشورها پایین است و غالبا دانش ورود به بازار کار را ندارند از این رو تصور می کنند اگر وارد فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی شوند شکست می‌خورند. وی تاثیرگذاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در اشتغال جوانان را غیر قابل انکار دانست و افزود: اگرچه این سازمان متولی ایجاد اشتغال در کشور نیست اما بسیاری از تکنسین‌هایی که از سوی این سازمان تربیت شده‌اند امروز در بخش‌های تولید، صنعت و خدمات مدیران قابلی هستند.از این رو اگر اهتمام خود را در جهت تربیت تکنسین‌های حرفه‌ای بگذاریم معضلی به نام بیکاری نخواهیم داشت. مدیر عامل بنیاد ملی تعاون و توسعه کارآفرینی زنان ایران در ادامه درباره اهداف تفاهم نامه مذکور گفت: به موجب این تفاهم نامه مسوولیت اجرایی آموزش را بر عهده گرفته ایم و توان و اولویت کاری خود را در روستاها گذاشته‌ایم و برنامه آموزش خود را از روستاهای کردستان آغاز کرده‌ایم. محمدی با اشاره به عملکرد موفقیت آمیز تعاونی‌های روستایی زنان اظهار کرد: با توجه به حجم بالای فارغ‌التحصیلان زن ماهر به ویژه جامعه روستایی درصدد برآمدیم تا با برگزاری دوره‌های آموزشی از ظرفیت ها و توانمندی‌های زنان در روستاها استفاده کنیم و تدابیری بیاندیشیم که از مهاجرت بی رویه به شهرها جلوگیری شود. وی خاطرنشان کرد: این طرح مختص بخش تعاون نیست ولی از بخش تعاون شروع شده است بانک توسعه تعاون این طرح را به اجرا در آورد ولی چون ناقص اجرا شد موفقیت آمیز نبود اما معتقدم که اجرای این طرح می تواند بخش‌های اقتصادی کشور ،شرکت‌های خصوصی و کارخانجات بزرگ را درگیر کند. مدیر عامل بنیاد ملی تعاون و توسعه کارآفرینی زنان ایران در پایان از بازار به عنوان یکی از مشکلات عمده زنان در بحث فروش محصولات نام برد و خاطرنشان کرد: به منظور رفع این مشکل اتحادیه‌های تخصصی را برای توانمندسازی بانوان و تقویت بازاریابی آن‌ها ایجاد کرده ایم و شناسایی بازار و فروش محصولات بانوان را در دستور کار قرار داده‌ایم.
/ انتهای پیام


منبع: ایسنا




تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن