تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870222112




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اینکه آقای حداد عادل شکست سال 92 را قبول کرده، نکته مثبتی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اینکه آقای حداد عادل شکست سال 92 را قبول کرده، نکته مثبتی است
صحبت‌های روزهای اخیر غلامعلی حدادعادل، سید رضا تقوی و کاظم صدیقی، خطیب نماز جمعه، در ششمین کنگره سالانه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره وحدت هرچه سریع‌تر اصولگرایان برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال آینده حاکی از آن است که جامعه اصولگرایی از پیروزی مجدد اصلاح طلبان در این انتخابات نیز به شدت هراس دارند.
آفتاب- سرویس سیاسی: شهربانو امانی، نماینده سابق مجلس، درباره هراس اصولگرایان از پیروزی مجدد اصلاح طلبان در انتخابات سال آینده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هراس، دغدغه و نگرانی اصولگرایان از تجربه انتخابات ریاست‌جمهوری سال 92 و رای قاطبه مردم به کاندیدای اصلاح طلبان است و در واقع اگر معتقد با پایگاه مردمی خودشان و همفکرانشان باشند ،نیازی نیست از همه تریبون های ملی به عنوان یک جریان فکری سیاسی بهره برداری کنند.


 به گزارش آفتاب، صحبت‌های روزهای اخیر غلامعلی حدادعادل، سیدرضا تقوی و کاظم صدیقی، خطیب نماز جمعه، در ششمین کنگره سالانه جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی درباره  وحدت هرچه سریع‌تر اصولگرایان برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال آینده حاکی از آن است که جامعه اصولگرایی از پیروزی مجدد اصلاح طلبان در این انتخابات نیز به شدت هراس دارند تا جایی که حداد عادل در این نشست اذعان داشت: «در حال حاضر رقبای ما طعم پیروزی را بر اساس وحدت خود چشیده‌اند، آیا ما طعم تلخ شکست را در اثر تفرقه نچشیده‌ایم؟ آیا نباید از تجربه گذشته درس بگیریم و در مسیر وحدت حرکت کنیم؟»  


شهربانو امانی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، با اشاره به هراس اصول گرایان از وحدت اصلاحطلبان به خبرنگار «آفتاب» گفت: من هم مانند تمام اصلاح طلبان از وحدت میان اصولگرایان استقبال می کنم و اینکه با یک لیست در انتخابات شرکت کنند، مورد قبول جامعه اصلاح طلبان است.


وی افزود: بهره‌برداری اصولگرایان از تریبون‌های ملی مانند صدا و سیما نشان‌دهنده‌ی تشدد آرا بین اصولگرایان است و ما اصلاح‌طلبان امیدواریم که به یک وحدت برسند چرا که این موضوع به نفع کشور است و با یک برند و لوگو در انتخابات شرکت کنند.


وی در ادامه افزود: اصلاح‌طلبان کاملا شفاف، روشن و قاعده‌مند در فعالیت‌های سیاسی حضور پیدا می‌کنند و از هیچ گروه و طیفی واهمه ندارند.


امانی با اشاره به سخنان حداد عادل درخصوص شکست اصولگرایان به دلیل تفرقه در انتخابات 92 اضافه کرد: اینکه آقای حداد عادل شکست سال 92 را قبول کرده، نکته مثبتی است هرچند که اصولگرایان هزینه ی تحمیل شده به ملت و کشور از طرف یک دولت اصولگرا را نپذیرفتند و رسما اعلام برائت و در یک رفتار ناصواب دامن خودشان را از فجایعی که دولت قبل به بار آورد پاک کردند.


این فعال سیاسی خاطر نشان کرد: انتظار ما این است که این مهرهایی که بر پیشانی سیاسیون غیر طیف و جناح خودشان زده اند و می زنند را زمین بگذارند و شرایطی ایجاد کنند تا انتخابات سال آینده در فضایی مملو از آرامش و به صورت قانونمند برگزار و زمینه برای حضور تمام جناح های سیاسی فراهم شود بدون آنکه با روش هایی که دارند دوپینگ سیاسی کنند و از رانت های سیاسی بهره برند یا اینکه بخواهند جریان رقیب را تخریب کنند. در چنین شرایطی یک انتخابات پر نشاط با مشارکت حداکثری مردم صورت خواهد گرفت.


وی در ادامه تاکید کرد: تجربه ی انتخابات گذشته نشان می دهد هر زمان که اصلاح طلبان یا اصولگرایان با وحدت رویه و با یک مانیفست شفاف و روشن و به طور مساوی حضور یافتند، قاطبه مردم مشتاقانه در آن انتخابات شرکت کرده اند و باز هم تجربه نشان داده که مردم گرایش بیشتری بر اصلاح طلبان دارند و اگر شرایط مذکور رعایت شود اقبال اصلاح طلبان در این انتخابات نیز بیشتر از اصولگرایان است.


این نماینده مجلس با اشاره به بخش دیگری از سخنان حدادعادل مبنی براینکه مجلس آینده باید اصولگرا باشد تا در مسیر امام و رهبری حرکت کند، اظهار داشت: من تعجب می کنم که چرا این افراد دیگران را خط کشی می کنند و دایره نظام و انقلاب را آنقدر تنگ کرده اند که فقط در آن یک جریان سیاسی را می بینند و یک جاده یکطرفه برای خود ساخته اند. تجربه جهانی نشان می دهد که اداره کشور با یک جریان سیاسی ممکن نیست.


امانی در پایان سخنانش گفت: در شرایط غیر عادلانه سیاسی که از سالیان دور بر کشور حاکم است و اکثر رسانه های ملی که با بودجه های عمومی اداره می شوند هم بر آن دامن می زنند، اصلاح طلب هراسی وجود دارد.چون اصلاح طلبان در حداقل زمان هم می توانند به یک اجماع برسند و رای اکثریت مردم را کسب کنند و این نشان می دهد که با وجود این شرایط غیر عادلانه سیاسی، گفتمان اصلاح طلبی در بین آحاد مردم، از اقبال بیشتری برخوردار است و حتی زمانی که اصولگرایان می خواهند رای بیاورند، شعارهای اصلاح طلبانه می دهند و تمام این حرفها حاکی از آن است که در کشور راهی به جز اصلاح امور برای حکمرانی بهتر وجود ندارد.



مطالب مرتبط
حداد عادل: اصولگرایان طعم تلخ شکست را در اثر تفرقه چشیدند
حداد عادل: حصر خانگی سران فتنه به نفع نظام است


تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن