واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳۶ق.ظ)
اتاق ايران به دنبال ارتقاي جايگاه تشکل ها در نشست شوراي مشورتي تشکلهاي اتاق ايران که با حضور رئيس و اعضاي آن برگزار شد، نقش کليدي تشکلها در توسعه اقتصادي کشور به عنوان توان و بنيه تخصصي اتاق ايران مطرح شد.
به گزارش خبرگزاري موج، بر اساس اظهارات مطرح شده در اين نشست، تشکلها جايگاه ويژه اي را در توسعه اقتصادي کشور به عنوان پيشرانان اقتصاد به خود اختصاص دادهاند و اتاق نيز به عنوان نهادي که
به توسعه تشکلها توجه جدي دارد، توانسته است به عنوان مشاور سه قوه، نقش خود را در سازماندهي تشکلها جهت پيگيري مطالبات و دغدغههاي ملي ايفا کند.
موضوع بعدي مورد توجه در اين نشست، ضرورت حضور تشکلها در کنار دولت در نظام نظارتي است. گرچه دولت به طور معمول نقش حاکميتي و نظارتي را بر عهده دارد اما تشکلها ميبايست علاوه بر امور تصديگري آمادگي لازم براي پرداختن به امور نظارتي را نيز کسب کنند و در حوزه اخلاق کسب و کار نيز نقش قابل ملاحظه اي را بر عهده بگيرند و در واقع اين انتظار وجود دارد که تشکلها پرچم فضيلت اخلاقي در کشور را بر فراز درآورند.
گفتني است امروز موضوع مبارزه با فساد اداري به يکي از اهداف کلان کشور تبديل شده است، حال انتظار ميرود که تشکلها به عنوان ظرفيتهاي اجتماعي قابل توجه در جريان سازي اجتماعي، فعال شده و در کمپين مبارزه با فساد اقتصادي نقش محوري خود را بازي کنند.
محسن جلال پور نايب رييس اتاق ايران و رئيس شوراي مشورتي تشکلهاي اتاق ايران در ادامه به موضوع همراهي اعضاي تشکلها در هيئتهاي ديپلماسي کشور و در سفرهاي بين المللي دولت اشاره کرد و بر نقش تشکلها در کنار دولت در سفرهاي خارجي تاکيد کرد و گفت در اتاق آمادگي داريم تا هرگونه مساعدت و حمايت لازم از اين امر را به عمل آوريم. همچنين موضوع تخصيص منابع لازم جهت توسعه و توانمند سازي تشکلها را مورد تاکيد قرار داد.
وي حضور پررنگ تشکلها در جلسات هيئت نمايندگان اتاق و همچنين جلسات صبحانه کاري با وزرا و مسئولان کشور را يکي از افتخارات اتاق ايران در اين دوره ارزيابي کرد.
بر اساس اظهارات نائب رئيس اتاق ايران، تثبيت کرسي تشکلها در هيئت نمايندگان و تقويت آنها در دوره آتي از اولويتهاي کاري اتاق ايران به شمار ميآيد.
رئيس شوراي مشورتي تشکلهاي اتاق ايران، ميزان رشد تشکلها در دوره هفتم اتاق، به لحاظ تأسيس و نيز الحاق تشکلهاي با موضوعات کليدي در اقتصاد کشور را بالغ بر 70 درصد اعلام کرد و افزود: پيام اين نرخ رشد حاکي از تأثير بر ضرورت افزايش تعداد کرسيهاي تشکلها در دوره آتي هيئت نمايندگان اتاق ايران است.
جلال پور ارتقاي سطح کيفي تشکلها را کارآمد و تاثيرگذار ارزيابي کرد و يادآور شد: ارتقاي جايگاه تشکلها موجب تقويت اتاق ايران ميشود و بدين ترتيب تشکلها بايد براي کسب کرسي در هيئت نمايندگان مورد ارزيابي قرار گيرند و چنانچه تشکلي نتوانسته باشد انتظارات و معيارهاي اصلي اعضاي خود و اتاق را برآورده کند از گردونه خارج شده و تشکلهاي ديگر جايگزين آن ميشود.
به گزارش روابط عمومي اتاق ايران، گفتني است اين فعال اقتصادي از تدوين آيين نامه مربوط به چگونگي حضور نمايندگان تشکلهاي فراگير در هيات نمايندگان اتاق ايران خبر داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]