تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قرآنى كه بر پيامبر نازل شد... عزتى است كه هوادارانش شكست نمى خورند... .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864777171




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارائه عملکرد مسئولان سبب رضایت مردم از فعالیت ها می شود -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مقیمی:
ارائه عملکرد مسئولان سبب رضایت مردم از فعالیت ها می شود

مقیمی استاندار مرکزی


شناسهٔ خبر: 2453605 پنجشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۵
استانها > مرکزی

اراک-استاندار استان مرکزی گفت: ارائه عملکرد مسئولان در سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به اقشار مختلف مردم سبب رضایت آنان از فعالیت ها می شود. به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی، عصر چهارشنبه در اولین جلسه ستاد دهه فجر سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با بیان اینکه هرسال مراسم و برنامه های این ستاد در استان مرکزی مانند سراسر کشور برگزار می شود، گفت: امسال مدیران باید برای ارائه عملکرد دولت به مردم آمادگی لازم را داشته باشند.وی با اشاره به اینکه ارائه عملکرد به معنی ارائه گزارش فعالیت های دستگاه ها نیست، افزود: باید فعالیت های دولت در ۳۵ سال گذشته را به مردم ارائه کنیم و صادقانه امور را برای آنان بیان کنیم. استاندار استان مرکزی با تاکید بر اینکه مدیران مدافعان نظام اسلام در سطح جامعه هستند، گفت: مرور انقلاب و فعالیت های انجام شده طی ۳۵ سال گذشته سبب رضایت مردم از فعالیت نظام می شود. مقیمی با بیان اینکه ستاد دهه فجر سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی امسال نیز مانند سال های گذشته در استان و شهرستان های تابعه تشکیل می شود، اضافه کرد: کمیته های تشکیل شده باید با حضور مردم و با محوریت آنان برنامه های خود را برگزار کنند. تشکیل ۲۴ کمیته ستاد دهه فجر استان مرکزیرییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در این جلسه با بیان اینکه ستاد دهه فجر سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با ۲۴ کمیته فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: این کمیته ها با حضور دستگاه های اجرایی مختلف به جمع آوری برنامه های گرامیداشت دهه فجر امسال می پردازند. حجت الاسلام عباس هاشمی با اشاره اینکه انقلاب اسلامی ایران سلطن دو هزار و ۵۰۰ ساله ستمشاهی را سرنگون کرد، افزود: انقلاب دینی مذهبی که در برابر ظلم و ستم ایستادگی کرد، در دنیا مطرح شد و امروز پاسداشت آن ضروری است. وی با بیان اینکه پارسال چهار هزار برنامه در سراسر استان توسط ستاد دهه فجر برگزار شد، اضافه کرد: در روزهای ۲۲ و ۱۲ بهمن در استان مرکزی ۱۷۰ نقطه برنامه های برگزار کردند، که بنا به اعلام ستاد مرکزی این تعداد در یک استان بی سابقه بود. رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ابراز امیدواری کرد: در سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با همکاری دستگاه های مختلف و مردم برنامه های بیشتری از نظر کمی و کیفی در استان مرکزی برگزار شود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن