واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۰ دي ۱۳۹۳ (۲۲:۱ب.ظ)
در جلسه هيات نمايندگان اتاق بازرگاني قم تاکيد شد: تنها راه نجات از رکود در توليد، توسعه روابط تجاري است جلسه هيات نمايندگان اتاق بازرگاني قم با حضور اعضاي هيات نمايندگان، روساي تشکل هاي بخش خصوصي و نمايندگان بخش دولتي از استانداري و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم تشکيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، در جلسه هيات نمايندگان اتاق بازرگاني قم ضمن اشاره به وضعيت رکود حاکم در توليد راهکارهاي افزايش توليد و صادرات مورد بررسي قرار گرفت.
مدير کل دفتر هماهنگي امور اقتصادي استانداري قم در اين نشست با اشاره به پاره اي از مشکلات بخش صنعت و بازرگاني استان قم اظهارداشت: شوراي گفتگو دولت و بخش خصوصي با توجه به جايگاه قانوني که دارد محل مناسبي براي طرح مشکلات و پيگيري قانوني مشکلات است.
مجيد آوري فرد افزود: ما بايد به دنبال تاسيس شرکت هايي باشيم که مديريت صادرات را برعهده بگيرند و پس از پروسه توليد اين شرکتها عهده دار بازاريابي براي محصولات باشند.
وي در خصوص مشکلات مربوط به ماليات و ساير مشکلات پيش روي توليد افزود: ما در حال حاضر با دو نوع مشکلات روبرو هستيم. مشکلات موردي و مشکلات اساسي که درمرحله نخست بايد به دور از روزمرگي مشکلات موردي را حل کنيم و در آينده با برنامه ريزي به دنبال حل مشکلات اساسي باشيم.
معاون بازرگاني خارجي سازمان صنعت ،معدن و تجارت استان نيز در اين نشست در خصوص مشکلات توليد اظهارداشت: در حال حاضر بيش از 80 درصد صادرات کشور مربوط به 5 الي 4 کشور از قبيل عراق، افغانستان، پاکستان، ترکيه، ازبکستان و تاجيکستان است.
فرهادي با بيان اينکه ما بايد به دنبال تنوع کالا صادراتي براي گذر از مشکلات توسعه صادرات باشيم افزود: در حال حاضر بايد وضعيت موجود را ارتقاء دهيم و بازارهاي مختلف را رصد کرده و به اين ترتيب بازارهاي هدف صادراتي را توسعه دهيم.
وي ادامه داد: سهل الوصول ترين راه که بيشترين قدرت اجرايي را هم دارد ، اعزام و پذيرش هيات تجاري است.
فرهادي تاکيد کرد: در درجه نخست بايد تحليل صادراتي درستي از توليدات استان و نيازکشورهاي هدف صادراتي صورت گيرد و براساس ساختار و با برنامه ريزي اقدام به اعزام و پذيرش هيات تجاري نمود.
وي تصريح کرد: خوشبختانه استان هم اهميت ويژه اي براي مبحث توسعه صادرات قم قائل است و حتي در شوراي برنامه ريزي استان، کميته مستقلي به نام توسعه صادرات تشکيل شده است.
رئيس اتاق بازرگاني قم نيز در اين نشست ضمن ارائه گزارشي از کارگروه اقتصادي اظهارداشت: در حال حاضر واحدهاي توليدي استان در وضعيت خوبي بسرنمي برند و تعدادي از اين وحدها تعطيل و يا در حالت نيمه فعال هستند.
ابوالفضل خاکي افزود: معوقه بانکي، بحث تحريم، مسائله گشايش يوزانس و فاينانس بانکها در کشورهاي طرف صادراتي از مهم ترين مشکلات بحث توسعه صادرات است.
وي همچنين به بحث حمايت از سازمان توسعه تجارت اشاره کرد و افزود: سازمان توسعه تجارت در صورت تخصيص بودجه مناسب به استان قم نقش بسيار تاثيرگذاري در توسعه صادرات و اعزام وپذيرش هيات هاي تجاري خواهد داشت.
رئيس اتاق بازرگاني قم همچنين از تشکيل يک کميته براي رفع مشکلات بخش صنعت و بازرگاني خبرداد و افزود: مقرر شده است که در جلسات نصف زمان اختصاص به طرح مشکلات و نصف زمان صرف تصميم گيري شود.
خاطرنشان مي شود در اين کميته يک عضو از اتاق بازرگاني، خانه صنعت، استانداري، سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجمن مديران و اداره کل دارايي حضور دارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]