تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837380267
ناگفتههایی از بازار «آدامس» در ایران
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ناگفتههایی از بازار «آدامس» در ایران
آدامس شاید از جمله کالاهایی باشد که اقتصاد پنهانی دارد. ماجرای 50 میلیارد تومانی که سالانه از سوی ایرانیها جویده میشود، داستان پیچیدهای نیست. بازار ایران در چنبره آدامسهای قاچاقی است که نهتنها قیمت بالایی ندارند، بلکه با تمامی مشکلات کیفی که شاید داشته باشند، جای خود را در جیب و کیف مردم ایران باز کردهاند.
آفتاب: «تابناک» نوشت: در تهران، ابتدای بازار آهنگران و بازار حضرتی، جایی که از آن به عنوان بورسهای خرید و فروش آدامسهای داخلی و خارجی میتوان نام برد، انواع آدامسهای خارجی را نیز میتوان از بورس خرید و فروش آن در حوالی بازار بزرگ تهران در منطقه پله نوروزخان تهیه کرد؛ بازاری که میگویند چند ده میلیارد ارزش دارد.
برخی میگویند، گردش مالی بازار آدامس ایران 50 برابر گردش مالی کیوسکهای مطبوعاتی، حدود 50 درصد حجم بازار لوازم آرایشی و بهداشتی، حدود 8 برابر بازار تورهای گردشی داخلی، حدود 4 برابر بازار آب معدنی و یکچهارم گردش مالی سالانه بازار سیگار است.
در این میان، یکی از تولیدکنندگان و فعالان بازار آدامس که به صورت اینترنتی هم خرید و فروش آدامس انجام میدهد، میگوید: افرادی هستند که در مرزهای شمال شرقی و جنوبی کشور اقدام به واردات قاچاق آدامس میکنند و این آدامسها را از طریق مباشرانی که در بازار دارند، به صورت عمده توزیع کرده و به خریداران و توزیعکنندگان هم پورسانت مناسبی میدهند.
البته برخی کارشناسان می گویند این آدامسها در کشورهای ترکیه و افغانستان و در کارگاههای زیرپلهای تولید شده و با جعل برندهای معروف به کشور قاچاق میشود.
اقتصاد پنهان آدامس
اگرچه آمارهای رسمی گمرک نشانگر این است که در ششماهه ابتدای سال جاری، 15 میلیون دلار ارز صرف واردات رسمی آدامس شده اما واقعیت بازار آدامس در ایران چیز دیگری است؛ بازاری که فعالانش میگویند آدامسهایی که به صورت رسمی از مرزهای کشور وارد میشود، تنها 15 تا 20 درصد حجم آدامس های وارداتی را به خود اختصاص میدهد و بخش عمده یعنی 80 درصد باقیمانده، از راه قاچاق روانه جیب و کیفهای مردم میشود.
آدامس شاید از جمله کالاهایی باشد که اقتصاد پنهانی دارد. ماجرای 50 میلیارد تومانی که سالانه از سوی ایرانیها جویده میشود، داستان پیچیدهای نیست. بازار ایران در چنبره آدامسهای قاچاقی است که نهتنها قیمت بالایی ندارند، بلکه با تمامی مشکلات کیفی که شاید داشته باشند، جای خود را در جیب و کیف مردم ایران باز کردهاند.
از تریدنت و اوربیت و پیکی گرفته تا فرش و فایو و آدامس خرسی همه و همه در کنار آدامس شیک، اسمایل و سایر انواع آن در بازار ایران یافت میشوند اما واقعیت این است که آدامسهای قاچاق توانستهاند با قیمتهای پایینتر و ظاهر مناسبی که دارند و البته در کنار بازاریابانی که با نازلترین قیمت کار فروش را در بازار به عهده گرفتهاند، توانستهاند گوی سبقت را بربایند و مشتریان بیشتری را به خود جلب کنند.
گردش مالی بازار آدامس
در این میان البته برخی کارشناسان ارزش بازار آدامس ایران را بالغ بر چند صد میلیارد تومان برآورد میکنند و بر این باورند که با بالا رفتن قیمت دلار در سالهای گذشته، واردات رسمی این کالا بهشدت کاهش یافته و در مقابل، قاچاق آن از رونق چشمگیری برخوردار شده است.
براساس آمارهای رسمی گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سال 1390، بالغ بر 22 میلیون دلار انواع آدامس به صورت قانونی وارد کشور شده است که این رقم، در سالهای 91 و 92 که بحران ارزی در کشور اوج گرفت و دولت ارز را سهمیهبندی کرد و به نوعی واردات هم صرفه چندانی نداشت، به ترتیب به 12.1 میلیون دلار و 2.6 میلیون دلار رسید. امسال هم که مطابق با آمار گمرک در ششماهه، رقم واردات رسمی آدامس به کشور به 1.5 میلیون دلار رسیده است.
این آمار و ارقام، در کنار حضور برندهای متنوع خارجی اما قاچاق در بازار، نشان میدهد که آدامس قاچاق توانسته سهم بیشتری از بازار را برباید و همواره هم در میان محمولههای قاچاقی که کشف میشود، آدامس پای ثابت کشفیات است.
ایرانیان چقدر آدامس میجوند؟
در کنار این واردات رسمی و غیررسمی آدامس، بسیاری معتقدند که ایرانیها سالانه 500 میلیارد تومان آدامس میجوند و این آدامسها، اعم از داخلی و خارجی توانستهاند بدون اینکه سر و صدایی به پا کنند، نقدینگی زیادی را از جامعه جمع کنند، آن هم برای کالایی که چندان به چشم نمیآید و خیلیها از کنار تجارتش ساده رد میشوند.
آدامس ایرانی هم داریم؟
تجارت رسمی و غیررسمی آدامس در ایران در حالی آرام و بدون دغدغه ادامه مییابد که طی سالهای گذشته، تولیدکنندگان ایرانی تلاش بسیاری کردند تا بتوانند اندکی سهم خارجیها را در بازار کم کنند و در مقابل، خود جای آنها بنشینند اما هیچگاه چنین توفیقی حاصل نشد و آدامسهای ایرانی تنها در مواردی خاص آن هم نبود پول خرد در مغازهها، به مشتریان داده میشوند، در غیر این صورت کمتر مشتری با اراده خود تن به خرید آدامسهای ایرانی میدهد و حاضر است معادل پول یک آدامس خارجی را برای خرید یک آدامس ایرانی هزینه کند؛ موضوعی که باید ریشههای آن را در بحثهایی همچون طعم، بستهبندی و ظاهر آدامسهای ایرانی آسیبشناسی کرد.
در حال حاضر صنعت تولید آدامس در ایران جزء صنایع زیرمجموعه شیرینی و شکلات است و با وجودی که ایران صادرات قابل توجهی در صنعت شیرینی و شکلات دارد، به نظر میرسد تولید آدامس به یکی از پاشنههای آشیل این صنعت تبدیل شده است؛ صنعتی که براساس بررسیهای انجام شده ارزش بازار داخلی آن 450 تا 500 میلیارد تومان برآورد میشود.
روزانه چقدر آدامس مصرف میشود؟
طاهره سختباز، از فعالان این صنعت در ایران میگوید: در حال حاضر بازار آدامس کشور به دو بخش آدامسهای قندی و غیرقندی تقسیم شده که در بخش قندی، سهم تولید داخل 70 درصد و در بخش غیرقندی 50 درصد است.
وی با بیان اینکه مصرف روزانه آدامس کشور بین 14 تا 15 تن است، میافزاید: قاچاق آدامس به معضل اصلی برای تولید این محصول در کشور تبدیل شده است. در حال حاضر سالانه حجم بسیار زیادی آدامس از ترکیه و از طریق مرزهای استانهای آذربایجان غربی و شرقی وارد کشور میشود و قیمت این آدامسها نیز بسیار نازل است و همین باعث میشود که رقابت تولید داخل با این آدامسهای قاچاق دشوار شود.
به گفته سختباز، به نظر میرسد هیچ نظارت بهداشتی و استانداردی روی آدامسهای قاچاقشده به کشور وجود ندارد، به عنوان مثال در آدامس تریدنت که یکی از آدامسهای پرفروش موجود در بازار است و عمدتا نیز به کشور قاچاق میشود، بیش از حد مجاز ماده آسپارتام استفاده شده که باعث میشود مدت طعمدهندگی این آدامس بیشتر شده و حتی 40 تا 50 دقیقه هم طعم داشته باشد که البته استفاده بیش از حد از این ماده در تولید آدامس مجاز نیست.
وی معتقد است، آدامسهایی که به کشور قاچاق میشوند هیچ برچسب قیمتی ندارند و مغازهداران و فروشندگان هر طور که بخواهند و با هر قیمتی این آدامسها را در بازار میفروشند.
در این میان برخی کارشناسان معتقدند که سیاستگذاریهای دولتهای قبلی و فعلی در جهت تسهیل واردات انواع آدامس به کشور صورت گرفته است. به این معنا که طی هشت سال گذشته تعرفه واردات آدامس از 60 به 15 درصد کاهش یافته است که تداوم این روند باعث از بین رفتن صنعت تولید آدامس در کشور خواهد شد.
روایتی جالب از واردات قاچاق آدامس
یکی از تولیدکنندگان و فعالان بازار آدامس که به صورت اینترنتی هم خرید و فروش آدامس انجام میدهد، میگوید: افرادی هستند که در مرزهای شمال شرقی و جنوبی کشور اقدام به واردات قاچاق آدامس میکنند و این آدامسها را از طریق مباشرانی که در بازار دارند، به صورت عمده توزیع کرده و به خریداران و توزیعکنندگان هم پورسانت مناسبی میدهند.
وی می افزاید: حاشیه سود فروش آدامس در بازار ایران بسیار بالاست و با توجه به علاقمندی ذاتی که مردم ایران به جویدن آدامس دارند، آدامسهای وارداتی هیچگاه بدون مشتری نمیماند.
او میگوید: بعد از نوسانات نرخ ارز در سالهای گذشته، شرایط به گونهای شد که واردات رسمی سود چندانی برای واردکنندگان ندارد چراکه بالاخره بازار ایران کشش مالی خاصی دارد و مردم اگر جنسی را گران بخرند، تداوم خریدشان چندان امیدوارکننده نخواهد بود.
یکی دیگر از فعالان بازار آدامس که در متروهای تهران به فروش این کالا مشغول است، میگوید: آدامسهایی با برند خاص که هماکنون در بسیاری از خطوط متروی تهران در حال فروش است را از بازار بزرگ و یا کوچه مروی خریداری کرده و در مترو میفروشیم.
او میافزاید: البته حاشیه سود این آدامسها برای توزیعکنندگان بالا نیست ولی مردم استقبال خوبی از آنها داشتهاند و به خصوص خانمها در واگنهای بانوان، حتما به طور متوسط هفتهای سه تا چهار بسته از این آدامسها را خریداری میکنند.
این فعال فروش آدامس میگوید: مردم بدون اینکه توجه خاصی به نو بودن برند این آدامسها داشته باشند، آن را میخرند و به نظرشان میآید که این آدامس در مقایسه با ظاهری که دارد و مشابه تریدنت است، قیمت مناسبتری دارد.
اما یک عمدهفروش آدامس در بازار تهران بر این باور است که سالانه نیمی از حجم آدامسهای وارداتی، از مبادی غیرقانونی و به صورت قاچاق وارد کشور میشود و البته به این نکته هم اشاره میکند که بیش از 80 درصد آدامسهای قاچاق را آدامسهایی تشکیل میدهند که یا تقلبی بوده یا زمان زیادی از تاریخ مصرف آنها باقی نمانده است و به همین دلیل، قاچاقچیان آنها را ارزان و به ثمن بخس خریداری کرده و با سودهای کلان در بازار میفروشند.
او میگوید: این آدامسها حداقل 4 تا 6 دست و واسطه را پشت سر میگذارد تا به دست مصرفکننده داخلی برسد، بنابراین باید انتظار داشت که شرایط نگهداری مناسبی نداشته باشد و عمدتا در طول زمان، مشکلآفرین شود.
این فعال فروش آدامس ادامه میدهد: برای هر کالایی که تقاضایش در بازار وجود داشته باشد، باید برنامهریزی کرد، در غیر این صورت، قاچاق جایگزین خواهد شد و مردم هم به دلیل مشکلات مالی که دارند، تلاش میکنند که جنس ارزانتری را بخرند اما این کالا را نمیتوان از سبد خرید روزانه آنها حذف کرد.
در این میان برخی کارشناسان میگویند که این آدامسها در کشورهای ترکیه و افغانستان و در کارگاههای زیرپلهای تولید شده و با جعل برندهای معروف به کشور قاچاق میشود. ضمن اینکه آدامس، کالایی است که تاریخ مصرف یکساله دارد اما برخی افراد سودجو آدامسهایی را که چند ماه از تاریخ مصرفشان بیشتر باقی نمانده، در کشورهای مبداء با نصف قیمت خریداری کرده و پس از بستهبندی در کارگاههای زیرپلهای و ذکر مجدد تاریخ مصرف یکساله در بازارهای داخلی به فروش میرسانند و از این راه سودهای کلانی به جیب میزنند.
برخی آمارهای غیررسمی حکایت از آن دارد که مافیای واردکننده آدامس، آدامسهای وارداتی را با قیمتی بیش از 400 درصد قیمت واقعی به فروش میرسانند. در این میان، بیشتر تقلبها نیز مربوط به آدامسهای پرفروشی چون PK، اربیت و ریلکس صورت میگیرد. ضمن اینکه به گفته فعالان بازار، چینیها گوی رقابت در تولید نوع تقلبی آدامسهای گرانقیمتی چون وی وی دنت را از دیگر رقبای این عرصه ربودهاند.
یکی دیگر از فعالان بازار آدامس میگوید: در حال حاضر آدامسهای PK، شیک و خرسی به دلیل ارزانقیمتی و آدامسهای تریدنت، فرش، ریلکس و اربیت از لحاظ کیفیت جزء پرفروشترین آدامسهای موجود در بازار هستند.
او میافزاید: بیشتر آدامسهای وارداتی از کشور ترکیه وارد شده و اغلب آمریکایی هستند. البته طی ماههای گذشته، واردات آدامس از آمریکا به مراتب کمتر شده است اما همین آدامسهای آمریکایی از طریق واسطههایی در امارات متحده عربی، وارد مرزهای جنوبی کشور شده و از آنجا در بازار بوشهر و بندرعباس و سایر نقاط توزیع میشود.
وی در رابطه با نوسانات قیمت آدامس در داخل میگوید: به هرحال آدامسهای وارداتی اعم از واردات رسمی و قاچاق، باید با صرف ارز وارد کشور شوند، بنابراین وقتی که قیمت ارز بالا میرود، به طور قطع روی قیمت این کالاها هم اثرگذار است، البته در مجموع، آدامس کالای پرکششی نبوده و نوسان قیمت چندانی ندارد و به طور متوسط قیمت آن همه ساله، حدود 10 درصد افزایش پیدا میکند. البته در برخی سالها به دلیل نوسانات نرخ دلار، قیمت تا 35 درصد هم افزایش یافته است.
به گواه آمارها، طی چند سال گذشته از 65 کارخانه تولید آدامس تنها 21 کارخانه پابرجا مانده و چرخ بقیه شرکتها از حرکت بازایستاده است.
این آمارها در حالی مطرح میشود که مرکز مشاوران اقتصاد توسعه در بررسی بازار اعلام کرده است که حدود 49 درصد مردم تهران آدامس را در سبد هزینهای خود قرار میدهند. همچنین 13 درصد مردم مشهد، 12 درصد مردم اصفهان، 8 درصد مردم شیراز و تبریز و حدود شش درصد مردم اهواز نیز اعلام کردهاند که آدامس مصرف میکنند.
بررسیهای میدانی خبرنگار ما نشان میدهد که هماکنون هر بسته آدامس با قیمتهایی بین 50 تا 6000 تومان در بازارهای مصرف خرید و فروش میشود.
هماکنون هر بسته آدامس تریدنت در متروی تهران 3 هزار تومان و در سوپرمارکت های سطح شهر 5000 تومان است، آدامس فرش نیز در مترو 1000 تومان عرضه میشود.
قیمت هر بسته آدامس زایلاتول موزی 61 گرمی 6700 تومان، زایلاتول لیمو 31 گرمی 3400 تومان، وایت 20 گرمی 800 تومان، وی وی دنت 2950 تومان، آدامس بدون قند وایت 1000 تومان و آدامس بدون قند وی وی دنت 6100 تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]
صفحات پیشنهادی
ناگفتههایی از بازار رایحههای میلیونی |اخبار ایران و جهان
ناگفتههایی از بازار رایحههای میلیونی بازار عطر و ادکلن بازار جذابی است و مشتریان خاص خود را دارد معمولاً خریداران عطر و ادکلن از اقشار متوسط و بالای جامعه هستند و هر کدام بسته به توان مالی خود اقدام به خرید این کالا میکنند کد خبر ۴۶۲۲۷۳ تاریخ انتشار ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۴ - 3پیشنهاد تولید حداکثری نفت و فروش به زیر قیمت بازار |اخبار ایران و جهان
پیشنهاد تولید حداکثری نفت و فروش به زیر قیمت بازار قرار گرفتن اولین روز زمستان بین دو روز تعطیل بسیاری از روزنامهها را به تعطیلی کشانده است در شرایط آرامش نسبی سیاسی موضوعات اقتصادی از جمله آینده بازار نفت و روش مقابله با بحران پیش امده در بازار و تغییر نرخ سود بانکی از مهمتپاسخ تهران به برنامه ریزی های عربستان برای در اختیار گرفتن بازار نفت ایران
با ارایه تخفیف های جذاب پاسخ تهران به برنامه ریزی های عربستان برای در اختیار گرفتن بازار نفت ایران پس از رقابت شدید کشورهای عضو اوپک برای حفظ سهم خود در بازار جهانی نفت از طریق ارایه تخفیف به مشتریان جدید و سنتی ایران نیز برای حفظ جایگاه خود در بازار نفت و با هدف جلوگیری از اشغجدیدترین قیمتها از بازار سکه و ارز |اخبار ایران و جهان
جدیدترین قیمتها از بازار سکه و ارز کد خبر ۴۶۰۲۳۶ تاریخ انتشار ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۹ - 22 December 2014 در بازار امروز - دوشنبه - هر گرم طلای 18 عیار به قیمت 101 هزار و 17 تومان و سکه تمام به قیمت 992 هزار تومان داد و ستد میشود به گزارش خبرنگار ایسنا بر این اساس قیمت نیم سکه 49واکنش کسبه بازار به اظهارات دولتمردان |اخبار ایران و جهان
واکنش کسبه بازار به اظهارات دولتمردان اگرچه رئیسجمهور به گواه آمارها بار دیگر اعلام کرده اقتصاد ایران از رکود خارج شده و در ابتدای جاده رونق اقتصادی قرار گرفته اما کسبه بازار و کاسبان جزء میگویند که هنوز منتظر رونق کسب و کار هستند کد خبر ۴۶۱۱۱۲ تاریخ انتشار ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵یک نماینده پارلمان آلمان: شرکتهای آلمانی در صف انتظار برای ورود به بازار ایران هستند
یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۱۲ یک نماینده پارلمان آلمان گفت امیدواریم روابط ایران و آلمان بیش از پیش گسترش یابد زیرا شرکتهای آلمانی در صف انتظار برای ورود به بازارهای ایران قرار دارند و دو کشور میتوانند همکاریهای مثبتی با یکدیگر داشته باشند به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاریایرانی ها سالیانه 645 تن آدامس می جوند/ چقدر سنجاق قفلی و اسب مسابقه وارد می کنیم؟
ایرانی ها سالیانه 645 تن آدامس می جوند چقدر سنجاق قفلی و اسب مسابقه وارد می کنیم 645 تن آدامس در همین هفت ماه اول امسال به کشور وارد شده که قیمتش 17 هزار میلیون ریال بوده است به گزارش نامه نیوز همین طور کشور در این هفت ماه به سنجاق قفلی هم نیاز داشته به همین دلیل هم هزار میکاهش قیمت در بازار خودرو |اخبار ایران و جهان
کاهش قیمت در بازار خودرو بازار خودرو همچنان در رکودی عمیق به سر میبرد و پیشبینی میشود که این رکود تا پایان هفته آینده نیز ادامه یابد کد خبر ۴۵۹۲۴۹ تاریخ انتشار ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۳ - 18 December 2014 هر چند این هفته بازارهای بورس طلا و ارز با نوسانات زیادی همراه بود اما باایران، عربستان و بازار نفت |اخبار ایران و جهان
ایران عربستان و بازار نفت نفت تقریبا نیمی از قیمت ۱۱۵ دلاری خود در ماه ژوئن را از دست داده است و این روند که به طور عام بدلیل کاهش تقاضا و افزایش عرضه است نسبت به دفعات پیش دارای ویژگیهای خاص خود است کد خبر ۴۶۱۲۵۳ تاریخ انتشار ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۷ ۳۶ - 27 December 2014 دکتر امیربزرگترین بازار موبایل ایران در قلب تهران برای تخریب،تخلیه شد
بزرگترین بازار موبایل ایران در قلب تهران برای تخریب تخلیه شد پاساژ علاء الدین در خیابان جمهوری تا بامداد امروز به طور کامل تخلیه شد آفتاب این پاساژ با حکم کمیسیون ماده 100 تخلیه شد و ظرف چند روز آینده طبقات غیرقانونی آن تخریب می شود گفته می شود طبقه منفی 3 به طور کامل توسمدیرعامل تامین سرمایه امین مطرح کرد ریسک در بازارهای مالی ایران و جهان
مدیرعامل تامین سرمایه امین مطرح کردریسک در بازارهای مالی ایران و جهانمدیرعامل یک شرکت تامین سرمایه گفت بر اساس مقررات جدید فدرال رزرو آمریکا هیچ بانکی نباید بیش از 30 درصد سپرده بانکی کشور را داشته باشد هرچند که بانکها اجرای این قانون را تا سال 2015 به تعویق انداختهاند به گزهدف گذاری لیفان برای افزایش سهم بازار خود در ایران
هدف گذاری لیفان برای افزایش سهم بازار خود در ایرانتاریخ انتشار شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۵۵ رئیس لیفان موتورز چین از برنامه این گروه خودروسازی برای افزایش سرمایه گذاری و گسترش زمینه های همکاری با شریک تجاری خود در ایران خبر داد به گزارش «پرشین خودرو» یین مینگ شان YINایران باز هم قیمت نفت صادراتی خود را کاهش داد/وزارت نفت: شرایط بازار است، تخفیف به مشتریان نیست
ایران باز هم قیمت نفت صادراتی خود را کاهش داد وزارت نفت شرایط بازار است تخفیف به مشتریان نیست اقتصاد > انرژی - مهر نوشت پس از آغاز جنگ کاهش قیمت نفت توسط کشورهای عربی عضو اوپک شرکت ملی نفت ایران هم برای چندین بار متوالی بهای نفت سنگین صادراتی خود را کاهش داد تا اگردش مالی 8 میلیارد دلاری بازار لوازم خانگی در ایران -
گردش مالی 8 میلیارد دلاری بازار لوازم خانگی در ایران شناسهٔ خبر 2449921 شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۸ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت رئیس انجمن صنایع لوازم خانگی از رشد تولید در 8 ماهه ابتدای سالجاری خبرداد و گفت گردش مالی بازار لوازم خانگی 8 میلیارد دلار است که بررسیها نشان میدهبازار تایر ایران در اختیار کدام کشورهاست؟/ لاستیک ماشین از 195 هزار تا 38 میلیون تومان!
بازار تایر ایران در اختیار کدام کشورهاست لاستیک ماشین از 195 هزار تا 38 میلیون تومان اقتصاد > صنعت - ایسنا نوشت رییس اتحادیه فروشندگان لاستیک روغن پنچرگیران فیلترسازان و فیلترفروشان تهران با بیان اینکه سهم هندیها در بازار لاستیک ایران رو به افزایش است گمافیای سیگار در ایران چقدر سود می برد؟/ بازاری با سود 400درصد
مافیای سیگار در ایران چقدر سود می برد بازاری با سود 400درصد اقتصاد > بازرگانی - تابناک نوشت در تهران ابتداي بازار آهنگران و بازار حضرتي جایی که از آن به عنوان بورسهاي خريد و فروش آدامس هاي داخلي و خارجی مي توان نام برد انواع آدامسهاي خارجي را نيز مينماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو عنوان کرد خراسان جنوبی دروازه ورود ایران به بازار افغانستان
نماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو عنوان کردخراسان جنوبی دروازه ورود ایران به بازار افغانستاننماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در یونسکو در همایش معرفی توانمندی خراسان جنوبی در تهران استان خراسان جنوبی را دروازه ورود ایران به بازار افغانستان عنوان کرد به گزارش خبرنگار خ-
گوناگون
پربازدیدترینها