تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860421495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازی‌های سال ۲۰۱۵/ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


گیم‌نت:
بازی‌های سال ۲۰۱۵/ تصاویر
سال ۲۰۱۴ که دیگر عمرش را کرده و پایش لب گور است، سال بدی از نظر گیمرها نبود. هرچند واقعا انتظار بیشتری از این سال و بازی‌هایی که در آن عرضه شدند داشتیم، اما می‌توان گفت که سال خوبی را پشت سر گذاشتیم.



  به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از فارنت، حالا در آستانه‌ی سال جدید میلادی، وقتی به بازی‌هایی که قرار است در سال ۲۰۱۵ عرضه شوند نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که ۱۲ ماه پر باری را پیش رو داریم.   همان‌طور که قبلا گفتیم، اگرچه سال ۲۰۱۴ سال نسبتا خوبی برای بازی‌ها بود، اما در مقایسه با سال ۲۰۱۵ هیچ حرفی برای گفتن ندارد. فقط کافی است به لیست بازی‌های تایید شده برای این سال نگاهی اجمالی بیندازیم تا متوجه شویم اگر امسال مثلا «عصر اژدها» توانست به راحتی بازی سال شود، اگر سال آینده عرضه می‌شد در میان جمع بازی‌های مدعی به راحتی گم می‌شد و هیچ شانسی نداشت! اگر هشت بازی ابتدای لیست را که در قسمت اول این مقاله معرفی شدند از دست دادید، حتما به این‌جا سر بزنید.
Star Wars Battlefront  

  سال آینده برای پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و پی‌سی با پخش شدن تیزر فیلم جدید جنگ ستارگان، هیجان استاروارزی ما دوباره بالا زده است. و عجیب نیست که برای بازی بزرگی که قرار است در سال آینده از این سری عرضه شود امیدواری‌های زیادی داشته باشیم. همین الانش هم با این‌که چیز زیادی از بازسازی «دایس» از این بازی تیراندازی چندنفره ندیده‌ایم، اما سیاره‌ی یخی و جنگل‌های «اندور» فوق‌العاده به نظر می‌رسند. این‌ها را از همان تریلر E3 2014 متوجه شدیم، اما چیزی که بیشتر از همه مشتاق فهمیدن آن هستم، این است که چطور بازی می‌شود؟ چه مودهایی برای بازی در نظر گرفته شده است؟ آیا دایس برای این بازی یک بخش داستانی تک نفره هم در نظر دارد؟ و شاید مهم‌تر از هر چیز، آیا در این بازی مکان‌ها و ادوات جدیدی که در سه‌گانه‌ی تازه خواهند بود را می‌بینیم؟
Halo 5: Guardians  

  سال آینده فقط برای ایکس‌باکس وان سری هیلو یکی از محبوب‌ترین سری بازی‌های دوران به شمار می‌روند، و همه مشتاقیم ببینیم تا استودیوی “۳۴۳ Industries” چه گلی بر سر اولین هیلوی ساخته شده برای ایکس‌باکس وان می‌زند. از لحاظ داستان، یک کارکتر کاملا جدید و دوست داشتنی به اسم Agent Locke را می‌بینیم که یک اسپارتان با ابهت با ماموریت کشتن مستر چیف است. در این بازی مامور لاک یکی از کارکترهای اصلی قابل بازی خواهد بود و برای دیدن تاثیر او بر روی حماسه‌ی مستر چیف لحظه شماری می‌کنیم. بهتر از همه این‌که، با این‌که بازی کامل هیلو ۵ تا پاییز سال آینده منتشر نمی‌شود، نسخه‌ی آزمایشی بخش چند نفره‌ی آن همین هفته منتشر شد. بدین ترتیب می‌توانید تا آمدن بازی اصلی بی‌شمار ویژگی و قابلیت جدید بازی و کارکترهایش را امتحان کنید.
The Legend of Zelda Wii U  

  سال آینده فقط برای وی‌یو در نمایشگاه E3 سال گذشته، نینتندو «لینک» را در شمایل کاملا متمایزی به نمایش گذاشت. در «گیم آواردز» اخیر هم اطلاعات نفس‌گیری در مورد دنیای بزرگ این بازی و این‌که احتمالا بازی به نقش‌آفرینی‌های غربی همچون اسکایریم متمایل شده است منتشر شد. همه‌ی این‌ها ما را مشتاق می‌کنند تا بیشتر از این بازی جویا شویم. اما نینتندو ما را تا لحظه‌ی آخر تشنه‌ی این بازی نگاه خواهد داشت. تقویم انتشار نینتندو هیچ وقت مو لای درزش هم نمی‌رود و چه این بازی بهترین زلدای ممکن باشد یا یک بازی صرفا خوب، همان بازی از وی‌یو است که همه در موردش حرف خواهند زد.   Tom Clancy’s The Division  

  سال آینده برای پلی‌استیشن ۴، ایکس‌باکس وان و پی‌سی امسال یوبی‌سافت با پیاده سازی یک فرمول جهان-آزاد در بسیاری از بازی‌های خود، انتقاداتی را متوجه خود کرد. تا به حال اما، بازی‌های این شرکت که مزین به نام تجاری «تام کلنسی» بوده‌اند کمتر از دیگر بازی‌ها به این فرمول‌ها آلوده شده و در معرض اتهام و انتقاد قرار گرفته‌اند. «دیویژن» شاید نزدیک‌ترین بازی به این فرمول باشد که توانسته خود را از «گاست ریکان» و «اسپلینتر سل» جدا کند. هنوز چیزهای زیادی هست که در مورد این بازی نمی‌دانیم اما اگر بخواهیم از روی آن‌چه قبلا دیده‌ایم قضاوت کنیم، این بازی واقعا ارزش صبر کردن را دارد. در Division شما در حالی که شهر نیویورک به ویرانه‌ای مبدل شده است وارد یک گروه کوچک از افرادی که برای بقا می‌جنگند می‌شوید و با هوشیاری از پس رقبا بر می‌آیید. Destiny در این سال توانست محبوبیت بازی‌های تیراندازی چند نفره با دنیای پویا را افزایش دهد و حالا راه برای بازی یوبی‌سافت هموارتر به نظر می‌رسد. منتظریم ببینیم این بازی از تام کلنسی چطور می‌تواند در ژانری نو پا و تازه به ثمر رسیده عمل کند.
Uncharted 4: A Thief’s End  

  سال آینده فقط برای پلی‌استیشن ۴ سری بازی‌های آنچارتد در واقع به استودیوی «ناتی داگ» معنای دوباره‌ای بخشید. تا پیش از عرضه‌ی سرزمین ناشناخته، آن‌ها به عنوان خالقین «کرش بندیکوت» شناخته می‌شدند، در حالی که اکنون صاحب سینمایی‌ترین بازی‌های تاریخ هستند. تقریبا می‌شود مطمئن بود که آنچارتد ۴ راه این شرکت در خلق بازی‌های با گرافیک مثال زدنی را ادامه می‌دهد. همچنین هیچ شکی در مورد این‌که یک بار دیگر با یک ماجراجویی ایندیاناجونزی هیجان انگیز پر از زد و خورد، لحظه‌های ناب و دیالوگ‌های نیش‌دار روبرو می‌شویم نیست. اما چنان‌چه این بازی بتواند بهبودهای اکشن و هوش مصنوعی و داستان سرایی متکی به شخصیت‌ها را از دیگر بازی موفق استودیو یعنی «آخرین ما» قرض بگیرد، آن وقت می‌توان گفت که ناتی داگ واقعا یک برگ برنده رو کرده است.
No Man’s Sky  

  سال آینده برای رایانه‌های شخصی و پلی‌استیشن ۴ No Man’s Sky به ما قول داده است تا یک بازی با پتانسیل نامتنهای باشد. هر بار که چیزی از این بازی شگفت‌انگیز تا کنون به نمایش در آمده است، با خود این طور فکر کرده‌ایم که چه تغییرات شگرفی این بازی می‌تواند در دنیای بازی‌ها ایجاد کند. یک کهکشان بزرگ، زنده با بی‌شمار سیاره و موجودات زنده‌ی در حال تغییر و یک دعوتنامه‌ی رسمی برای گشت و گذار و کشف برای شما. اگر این بازی بتواند حتا نیمی از انتظاراتمان را برآورده کند، یک دست‌آورد بزرگ به شمار می‌رود. اگر بتواند انتظارات را به طور کامل برآورده کند آن وقت یک بازی انقلابی به شمار خواهد رفت.
Persona 5  

  سال آینده برای پلی‌استیشن ۳ و پلی‌استیشن ۴ در آستانه‌ی ۲۰ سالگی این سری و در حالی که جنبش کالت آن همچنان قدرتمندتر می‌شود، سخت است که از هیجان انتظار برای عرضه‌ی پرسونا ۵ دور شویم. این بازی که قرار است سال ۲۰۱۵ میلادی برای کنسول‌های خانگی سونی عرضه شود، -از روی تریلر- می‌تواند این سری بازی نقش‌آفرینی دوست داشتنی را به سطح بالاتری ارتقا دهد. جایی که ظاهرا قرار است کارکترهای بالغ‌تری داستان را هدایت کنند و داستان جدی‌تری را شاهد باشیم. بعد از چندین و چند بازی فرعی و عرضه‌های مجدد بعد از آخرین بازی شماره‌دار سری یعنی پرسونا ۴، طرفداران بی‌صبرانه برای یک ماجراجویی دیگر انتظار می‌کشند.   2013



۱۰/۱۰/۱۳۹۳ - ۱۲:۴۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن