تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870629428




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رضایتمندی ۷۰ درصدی مردم خراسان شمالی از اجرای طرح تحول سلامت -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گلمکانی خبر داد:
رضایتمندی ۷۰ درصدی مردم خراسان شمالی از اجرای طرح تحول سلامت

ابراهیم گلمکانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی


شناسهٔ خبر: 2453347 چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۱
استانها > خراسان شمالی

بجنورد- رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی گفت: بر اساس بررسی های انجام شده بیش از ۷۰ درصد مردم استان از اجرای طرح تحول نظام سلامت رضایت دارند. به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم گلمکانی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اشاره به این که طرح تحول نظام سلامت کار بسیار بزرگی بود که بر اساس سیاست گذاری رهبر معظم انقلاب در کشور اجرایی شده است، اظهار داشت: تاکنون چند گام از این طرح اجرا شده و نتایج مثبت آن نیز برای همه در جامعه ملموس است.وی اضافه کرد: در گام نخست طرح، برنامه های متعدد آن به خوبی در کشور و استان اجرایی شده اما در زمینه کاهش سزارین و افزایش زایمان طبیعی که یکی از بخش های گام نخست این طرح بود برخی شایعات غیرواقعی در جامعه وجود دارد.گلمکانی افزود: متأسفانه برخی در جامعه شایعه کرده اند که در پاره ای موارد با وجود نیاز و اصرار مادر به انجام زایمان به روش سزارین کادر پزشکی از انجام این کار سرباز زده و در نتیجه مادر یا نوزاد جان خود را از دست داده اند که با بررسی های انجام شده مشخص شد که حتی یک مورد از این شایعات در استان واقعیت نداشته است که در این زمینه نیاز به همکاری و مشارکت بیشتر رسانه ها وجود دارد.وی با اشاره به اجرای گام دوم این طرح در استان با یادآوری این که در بخشی از گام مزبور ارتقای سلامت در مراکز بهداشت روستایی در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: در این زمینه در خراسان شمالی ۴۰ درصد افزایش جذب پزشک عمومی در مراکز بهداشت و درمان روستایی اتفاق افتاد و در حال حاضر تمامی مراکز بهداشت و درمان روستایی در استان دارای پزشک هستند.
ابراهیم گلمکانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
گلمکانی اضافه کرد: همچنین در بسته دوم طرح تحول سلامت توجه ویژه ای به مناطق حاشیه ای شهرها صورت گرفت که این موضوع در خراسان شمالی نیز به خوبی به اجرا درآمد.وی با بیان این که در گام سوم این طرح اجرای کتاب جدید ارزش گذاری نسبی خدمات درمانی از پانزدهم آبان کلید خورد، افزود: با اجرای این بخش دریافت وجود غیرمتعارف که پیش تر متداول بود، تا حد زیادی کنترل شد به گونه ای که پس از آغاز این گام تاکنون در استان حتی یک مورد گزارش مستند درباره دریافت وجوه غیرمتعارف از سوی پزشکان وصول نشده است.گلمکانی تصریح کرد: با این وجود به طور کلی منکر وجود این پدیده در استان نیستیم و از همه مردم نیز تقاضا داریم در صورت مشاهده چنین مواردی آن را به سامانه و یا شماره تلفن ۱۶۹۰ گزارش دهند تا رسیدگی شود.وی همچنین در مورد افزایش دریافتی کادرغیرپزشکی و پرستاران بیمارستان ها نیز عنوان کرد: در این زمینه طرحی در سطح کشور به منظور افزایش کارانه بخش غیرپزشکی ارائه شده تا دریافتی این کارکنان نیز به صورت مناسبی افزایش یابد.افزایش ۲۵ درصدی شمار متخصصان و فوق تخصصان در خراسان شمالیرییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی در ادامه با اشاره به افزایش شمار پزشکان عمومی، متخصصان و فوق تخصصان در استان از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت، اظهار کرد: در سال جاری شمار متخصصان و فوق تخصصان استان با افزایش ۲۵ درصدی به ۲۱۲ پزشک رسیده است.
ابراهیم گلمکانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
گلمکانی با بیان این که در زمینه پزشک عمومی نیز ۴۰ درصد افزایش شمار پزشکان در استان روی داده است، اضافه کرد: خوشبختانه در زمینه وجود پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص در خراسان شمالی مشکل خاصی وجود ندارد مگر در چند رشته محدود که این کمبود کشوری بوده و مختص استان ما نیست.وی در مورد میزان رضایت مردم از اجرای طرح تحول سلامت نیز گفت: بر اساس بررسی های انجام شده بیش از ۷۰ درصد مردم استان از اجرای طرح تحول نظام سلامت رضایت دارند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن