تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860359508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش اساس و بنیان توسعه قضایی است/مبانی نظری دستگاه قضایی نیازمند پژوهش است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: آیت‌الله آملی لاریجانی:
پژوهش اساس و بنیان توسعه قضایی است/مبانی نظری دستگاه قضایی نیازمند پژوهش است
رئیس قوه قضاییه کارهای پژوهشی را اساس و بنیان فعالیت‌های توسعه قضایی دانست و مبانی نظری و مفاهیم کاربردی دستگاه قضایی را نیازمند پژوهش دانست.


به گزارش حوزه حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی در دیدار اعضای پژوهشگاه قوه قضاییه با اعلام حمایت خود از اجرای طرح‌های پژوهشی در دستگاه قضایی گفت: کارهای پژوهشی اساس و بنیان فعالیت­های توسعه قضایی است و بسیاری از مبانی نظری و مفاهیم کاربردی دستگاه قضایی نیازمند انجام کارهای پژوهشی و استفاده از دانش نخبگان و متخصصان حوزوی و دانشگاهی برای توسعه و پیشرفت و دستیابی به عدالت قضایی است.

 
رئیس قوه قضاییه بررسی تطبیقی قوانین، اصلاح و پالایش رویه­ها و نقد آرای قضایی و انعکاس آن به بدنه دستگاه قضایی به منظور افزایش سطح علمی قضات را از جمله امور مهم و تأثیرگذاری دانست که در کنار نظارت بر کار قضات و ارتقای سطح نیروی انسانی و بهینه سازی ساختار دستگاه قضایی در سال­های اخیر به خوبی انجام شده است.
 
آیت الله آملی لاریجانی خطاب به اعضای پژوهشگاه قوه قضاییه گفت: فعالیت­های خوبی به جهت آسیب شناسی دستگاه قضایی در طول سال­های اخیر انجام شده است اما در کنار این آسیب شناسی­ها پژوهشگاه قوه قضاییه می‌تواند با کمک اساتید و نخبگان پژوهشی طرح­های پژوهشی تحول آفرین را برای ارتقای دستگاه قضایی در دستور کار قرار دهد.
 
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر اینکه پژوهشگاه قوه قضاییه باید به سمت تعامل با مراکز علمی و پژوهشی خارج از قوه قضاییه برود گفت: نتیجه فعالیت­ها و پژوهش‌­­های انجام شده در این پژوهشگاه باید به بهبود امور و تحول در قوه قضاییه منجر شود.
 
در این جلسه تعدادی از اعضای پژوهشگاه قوه قضاییه به ارائه گزارش از فعالیت­های انجام شده در این پژوهشگاه پرداختند.
 
انجام پژوهش‌­های کاربردی مرتبط با سیاست‌­های کلی قوه قضاییه، مفهوم شناسی دقیق قوانین و مقررات حقوقی، برگزاری نشست­‌های نقد رأی در داخل و خارج از قوه قضاییه با همکاری اساتید و حقوقدانان و قضات برجسته، تهیه کتابخانه مرجع حقوقی و قضایی، ارائه آموزش‌­های پژوهش محور به قضات، برگزاری همایش‌­های تخصصی حقوقی و قضایی و جذب فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی برای انجام فعالیت­‌های پژوهشی از جمله اقدامات پژوهشگاه قوه قضاییه بود که از سوی برخی اعضای این پژوهشگاه گزارش‌­های مبسوط آن به رئیس قوه قضاییه ارائه شد.
 
انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن