تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870176854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش حملات صرع در مصرف‌کنندگان مواد انرژی‌زا و ترامادول


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: افزایش حملات صرع در مصرف‌کنندگان مواد انرژی‌زا و ترامادول
رئیس یازدهمین کنگره بین المللی صرع گفت: مصرف برخی از داروهای انرژی‌زا و ترامادول در بیماران مبتلا به صرع احتمال تشدید و عود مجدد حملات را افزایش می‌دهد.
به گزارش نامه نیوز، حسین پاکدامن درباره مشکلاتی که بیمار مبتلا به صرع به آن دچار است، گفت: صرع بیماری خانوادگی است؛ چراکه همه اعضا را درگیر می کند، علاوه بر خانواده جامعه هم درگیر بیمار مصروع است؛ چرا که اگر بیمار مبتلا به صرع تشنج کند برای مدتی از کار کردن خارج می شود و به جامعه لطمه می‌زند، همچنین اگر بدون اجازه رانندگی کند نه تنها برای خود بلکه برای افراد دیگر هم ایجاد خطرمی کند.

وی ادامه داد: بیماران مصرع بابد کاملاً نگهداری شوند چراکه بیماری‌شان به گونه‌ای است که آگاهانه سراغشان نمی‌آید، مثلاً اگر مادر مبتلا به صرع در حالی که کودک خود را در آغوش دارد دچار حمله شود، به خود و کودکش آسیب می‌رساند.

*مبتلایان از بی‌خوابی و گرسنگی بپرهیزند

این متخصص مغز و اعصاب درباره اقداماتی که اطرافیان بیمار مصروع باید انجام دهند، گفت: بیمار مصروع را باید از بی‌خوابی و گرسنگی و استرس‌های شدید جسمی و روحی منع کرد. اطرافیان نیز در زمان حمله مواظب باشند، ممکن است فرد مبتلا زبانش را گاز بگیرد و به تبع آن خونریزی اتفاق بیفتد، باید دانست که بیمار در آن زمان هوشیار نیست و این اطرافیان هستند که باید مراقب باشند تا بیمار زبانش را گاز نگیرد، همچنین لازم است موقع حمله سر بیمار را به یک طرف چرخانده تا اگر استفراغ کرد مواد به ریه‌ها برنگردد و برای او مشکل ایجاد نکند.

*هزینه‌های بیماران مبتلا به صرع مشخص نیست

این متخصص مغز و اعصاب درباره متوسط هزینه‌ای که بیمار مبتلا به صرع باید بپردازد، اظهار داشت: هزینه‌های بیماران مبتلا به صرع مشخص نیست و آماری در این زمینه وجود ندارد. صرع علامت یک بیماری است، بیماری ممکن است در سال یک حمله داشته باشد و دیگری ممکن است حملات صرعی را در ماه به دفعات تجربه کند.

رئیس یازدهمین کنگره بین‌المللی صرع با بیان اینکه بی‌خوابی، گرسنگی، استرس و فشار عصبی احتمال بروز حمله در بیماران مبتلا به صرع را افزایش می‌دهد، گفت: مصرف برخی داروهای آرامبخش و انرژی‌زا نیز احتمال بروز این حملات را افزایش می‌دهد.

*احتمال تشدید حملات صرع در مصرف‌کنندگان مواد انرژی‌زا

پاکدامن ادامه داد: افزایش غیرطبیعی امواج در قسمتی از مغز موجب بروز صرع می‌شود که در این میان مصرف برخی از داروهای انرژی‌زا از جمله ترامادول در بیماران مبتلا به صرع احتمال تشدید و عود مجدد حملات را افزایش می‌دهد.

وی افزود: مصرف این داروها آستانه تحریک را کاهش می‌دهد، در نتیجه فرد مبتلا دچار حمله مغزی می‌شود.

وی درباره عواملی که موجب تشدید بیماری در افراد مبتلا به صرع می‌شود گفت: بی‌خوابی، گرسنگی، استرس و فشار عصبی احتمال بروز عوارض و حملات بیماری صرع را در مبتلایان به این بیماری افزایش می‌دهد.

*600 هزار نفر در کشور به صرع مبتلا هستند

رئیس انجمن علوم اعصاب ایران ادامه داد: حدود 600 هزار نفر در کشور به این بیماری مبتلا هستند.

وی خاطرنشان کرد: مصرف برخی داروهای آرامبخش مانند لارگاکتیل، اسکازینا، هالوپریدول و پرفنازین احتمال ایجاد حمله در بیماران صرعی را افزایش می‌دهد.

یازدهمین کنگره بین المللی انجمن صرع ایران 8 تا 10 بهمن سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی برگزار می شود. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 88463271 تماس حاصل فرمایند.




منبع: فارس


۰۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن