تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 26 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853768059




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قرقیزستان را بهتر بشناسیم/16 منازل «بیشکک» چگونه گرم می‌شود؛ شهری با لوله‌های آب داغ


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: قرقیزستان را بهتر بشناسیم/16
منازل «بیشکک» چگونه گرم می‌شود؛ شهری با لوله‌های آب داغ
با توجه به سرمای شدید هوا در زمستان و کمبود انرژی در قرقیزستان، استفاده از سیستم گرمایش مرکزی در شهرهای بزرگ این کشور متداول است.

خبرگزاری فارس: منازل «بیشکک» چگونه گرم می‌شود؛ شهری با لوله‌های آب داغ



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، با توجه به سرمای شدید هوا در فصول سرد سال در قرقیزستان و همچنین مشکل کمبود انرژی در این کشور، نحوه گرم کردن منازل و ادارات این کشور به شکل جالبی می‌باشد به طوری که در شهرهای بزرگ این کشور و از جمله در «بیشکک» از سیستم گرمایشی مرکزی برای تأمین گرمای اماکن استفاده می‌شود.  در این رابطه و به منظور آشنایی بیشتر با نحوه کارکرد سیستم گرمایشی در قرقیزستان، خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک به سراغ «میربیک باتکاناف» معاون رئیس اداره انرژی گرمایشی قرقیزستان رفته تا وی در زمینه سیستم گرمایشی و چگونگی تأمین گرما در فصول سرد سال در کشور توضیحاتی را ادائه دهد.

وی در این خصوص اظهار داشت: سرما در کشور قرقیزستان از اواخر ماه اکتبر(مهر ماه) آغاز می‌شود و تا پایان ماه مارس (فروردین ماه)ادامه می‌یابد ضمن آنکه آب‌‌ و هوا در این منطقه تغییراتی یکباره داشته و بدین سبب در مدت 5 ماه نیاز به استفاده از سیستم گرمایشی وجود دارد. باتکاناف ادامه داد: همه خانه‌های شهر که در شبکه سیستم گرمایشی مرکزی قرار دارند، حرارت لازم را از لوله‌های آب گرم شهری دریافت می‌کنند اما مشکلاتی نظیر سوانح داخلی و هوای سرد که باعث شکسته شدن لوله‌ها در مسیر می‌شوند، همواره از معضلات این نوع تأمین انرژی است. بنابر اعلام معاون اداره انرژی قرقیزستان، سیستم گرمایشی در بیشکک 75 درصد از ساختمان‌های شهر را پوشش می‌دهد.



به گفته معاون رئیس اداره انرژی گرمایشی قرقیزستان، منبع تولید حرارت در منازل شهر بیشکک یک کارخانه گرمایشی محسوب می‌شود که انتقال آب گرم به منازل را فراهم می‌کند. این مقام قرقیز بیان کرد: گرما از طریق کارخانه انرژی گرمایشی تولید می‌شود و شرکت سیستم گرمایش بیشکک این گرما را به منازل هدایت می‌کند ضمن آنکه این شرکت جزء سهامی دولتی محسوب می‌شود و با هزینه دولت کار خود را دنبال می‌کند. باتکاناف در ادامه ضمن اشاره به ضرورت نوسازی در سیستم گرمایشی مذکور، افزود: شرکت ما نیز مانند هر سازمان دیگری نیاز به ارتقاء دارد و حال آنکه آخرین کمک مالی را در این زمینه در پایان قرن گذشته دریافت کرده است. وی افزود: علاوه بر سیستم گرمایش مرکزی، در کشور قرقیزستان «زغال‌سنگ» در میان انواع سوخت‌های مختلف بیشترین کاربرد را دارد و حال آنکه در کشور همسایه یعنی قزاقستان بیشتر از گاز طبیعی و نفت استفاده می‌شود. وی در پایان تصریح کرد: سیستم گرمایش حرارتی مرکزی در قرقیزستان در شهرهای «بیشکک» و «اوش» ودر مناطق که شامل مناطق «قاراکول»، «نارین»و غیره هستند، توسط شوفاژخانه‌‌های کوچک در منطقه تأمین انرژی می‌شوند. در ادامه گزارش، خبرنگار فارس تحقیقاتی را نیز در زمینه صنعت ساختمان‌سازی و نحوه استفاده حداکثری از انرژی گرمایشی و دیگر روش‌های گرم کردن اماکن انجام داده است که در این زمینه باید ذکر کرد: بخش قابل‌توجهی از گرمای موجود در منازل مربوط به سیستم ساخت منازل است زیرا به علت کمبود انرژی در این کشور، سعی شده تا منازل در شهرها با عایق‌بندی صحیح ساخته شوند.

در مواقع بحرانی که دمای هوا به میانگین 20 درجه زیر صفر می‌رسد علاوه بر استفاده از لوله‌های آب گرم در منازل، از لوازم گرمایشی که با برق کار می‌کنند نیز استفاده می‌شود. «پناپلاست» ارزان‌ترین مواد برای ایجاد حرارت در محیط است که در بازار قرقیزستان متقاضی زیادی دارد اما این وسیله ناامن است چرا که در هنگام سوختن گاز سمی تولید می‌کند.



این وسیله را می‌توان از 80 تا 250 صوم (واحد پول قرقیزستان) در هر متر مربع با ضخامت 5 سانتی‌متر خریداری کرد. «پناپلکس» نیز نسخه‌ای بهبود یافته از «پناپلاست» است که از رطوبت نیز برخودار بوده و با هزینه‌ بالاتر از 350 تا 390 صوم با ضخامت 5 سانتی‌متر در هر متر مربع تهیه می‌شود.

پشم معدنی نیز یکی دیگر از ابزارهای عایق‌بندی در محیط با ماندگاری بالا بوده و سازگار با محیط‌ زیست است. استفاده از فن‌آوری‌های نوین در تولید گرما در قرقیزستان بهره‌گیری از فن‌آوری‌های جدید در زمینه تولید حرارت بیشتر و مقرون به صرفه‌تر نظیر موتورهای گاز و دیزل نیز از دیگر ابزار مورد استفاده برای تولید گرما در این منطقه محسوب می‌شوند. البته قابل ذکر است که با توجه به کمبود انرژی در قرقیزستان، سیستم‌های گرمایشی جدید شامل حرارت «مادون قرمز» و «سیستم‌های گرمایشی الکترونیکی» نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. سیستم حرارت مادون قرمز بر روی سقف‌ ساختمان‌ها نصب می‌شود و سقف گرم نیز معمولا مانع خنک شدن هوای درونی می‌شود. در ضمن، این نوع سیستم گرمایشی میزان مصرف انرژی را تا 82 درصد کاهش می‌دهد. انتهای پیام/.

93/10/08 - 11:39





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن