واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه بروجرد:
سلامت تشکیلات مدیریتی در گرو رفتار صحیح مدیران است
امام جمعه بروجرد گفت: سلامت تشکیلات مدیریتی در گرو رفتار صحیح مدیران در انتخاب شیوههای درست مدیریتی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، حجت الاسلام والمسلمین حسن ترابی عصر امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان، اظهار کرد: نظارت و کنترل صحیح و اصولی یکی از ارکان مدیریت به شمار میرود و مدیر به عنوان مهمترین وظیفه خود شیوهها و عملیات گوناگونی را در راستای حرکت دستگاه تحت نظارت خود زیر پوشش قرار میدهد.
وی با تاکید بر نقش مهم مدیران در انتخاب شیوههای مدیریتی صحیح، افزود: مدیر یک سازمان در حیطه نظارت خود کلیه فعالیتهای مجموعه تحت نظارتش را با برنامه ریزی اصولی سنجیده و در صورت مطابقت شیوهها و نوع فعالیت با برنامه و اهداف تعیین شده، سلامت تشکیلات تحت مدیریت خود را اعلام کند.
امام جمعه بروجرد ادامه داد: در صورت تطابق نیافتن عملکرد واحدهای تحت نظارت با اهداف و برنامههای سازمانی شرایط برای استفاده از اصل هدایت درون سازمانی مهیا میشود که در این صورت با هدایتهای مناسب انحرافات را اصلاح و خسارات وارده را جبران میکند.
حجت الاسلام ترابی نظارت را تلاش مدیر در جهت تطبیق عملیات انجام شده با برنامه جاری تعریف و خاطرنشان کرد: برای به دست آوردن صحت و سقم عملیات انجام شده در یک مجموعه اداری لازم است، مدیر آن مجموعه در نظارت خود نکاتی را مورد توجه قرار دهد تا بتواند با تطبیق صحت انجام عملیات و برنامههای مصوب آن مجموعه دستاوردی مناسب ارائه دهد.
وی نظارت بر میزان صحت یا بیماری دستگاه تحت مدیریت را از دیگر وظایف اجرایی مدیران برشمرد و عنوان کرد: نظارت بر واحدهای مختلف یک دستگاه اجرایی میزان توان انجام کار توسط آن دستگاه را مشخص میکند، همچنین با مشخص کردن پیشرفت عملیات و کارهای صورت گرفته، فاصله مجموعه تا هدف تعیین میشود.
امام جمعه بروجرد با تاکید بر لزوم نظارت بر تشکیلات مدیریتی، افزود: نظارت بر یک سازمان و تشکیلات را میتوان با شیوههای گوناگون و از طرق مختلف انجام داد و نظارت از دو طریق نظارت مستقیم و غیر مستقیم انجام میگیرد.
حجت الاسلام ترابی نظارت مستقیم را نظارت بیواسطه مدیر بر دستگاهها و نوع فعالیت آنها تعریف کرد و گفت: این نوع نظارت در پیرامون خود سوالاتی را به وجود میآورد که باید این سوالات پاسخ داده شود از جمله اینکه آیا مدیر در یک تشکیلات وسیع و گسترده قادر به چنین نظارتی است و چنین نظارتی تا چه میزان در موفقیت و شکست مدیر موثر است.
وی در ادامه با بیان این مطلب که نظارت مستقیم در یک تشکیلات گسترده امکان پذیر نیست، عنوان کرد: در یک تشکیلات وسیع نظارت مستقیم امکان نداشته و مدیر قادر به اعمال چنین نظارتی بر مجموعه تحت مدیریتی خود نیست چراکه پرداختن به امور جزئی مدیر را از مسائل کلی و مهم باز میدارد.
امام جمعه بروجرد خاطرنشان کرد: هر اندازه مدیر یک تشکیلات به مسائل فرعی و جزئی بپردازد به همان میزان از مسائل اصلی و کلی مجموعه تحت مدیریتی خود غافل میماند بنابراین مدیر در امر نظارت مانند دیگر مسائل مدیریتی با اعمال اصل رعایت اهم و مهم میتواند در مدیریت خود به موفقیت دست یابد. انتهای پیام/2304/ق40
93/10/07 - 16:48
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]