تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس براى خدا دانش بياموزد و به آن عمل كند و به ديگران آموزش دهد، در ملكوت آسمانها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827633437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات سلامت در کشور با پاشيدن پول حل نمي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۷ دي ۱۳۹۳ (۱۴:۳۹ب.ظ)
مشکلات سلامت در کشور با پاشيدن پول حل نمي‌شود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: با پاشيدن پول مشکل سلامت حل نمي‌شود و اگر مي‌خواهيم طرح تحول سلامت موفق شود بايد مسئله فرهنگ، تغيير در سبک زندگي و خودمراقبتي را به عنوان يک مولفه بنيادين در حوزه فرهنگ سلامت مورد توجه قرار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي ربيعي در مراسم رونمايي از پانصدمين شماره روزنامه سپيد و هفته نامه سلامت که در سالن همايش‌هاي برج ميلاد و با حضور مسئولين و دست اندرکاران حوزه سلامت برگزار شد، اظهار داشت: امروز از سه جهت وظيفه داشتم که در اين نشست حضور داشته باشم. از آنجايي که روزنامه نگار بودم، تکريم از رسانه‌ها و همچنين احترام به انساني که به جامعه خود خدمت کرده است.
وي به معيار تاثير گذاري فعاليت افراد در جامعه اشاره کرد و گفت: مرحوم علامه جعفري مي‌فرمايد که انسانيت ما به اندازه تاثيري است که در زندگي ديگران داريم و انسانيت ما به اندازه اثري است که بر جامعه خود مي گذاريم.
ربيعي افزود: ترازوي سنجش انسانيت يک انسان ، در آن است که چقدر از رنج مردم کم کنيم. امروز هم مفتخرم به اينکه براي بزرگداشت يک انسان شريف که به جامعه خود خدمت کرده است اينجا هستم.
وزير تعاون،کار و رفاه اجتماعي تصريح کرد: امروز رسانه يک جامعه است. امروز با مفهوم رسانه شهروندي و غيره مواجه هستيم و رسانه فقط فرستنده يک پيام پيام نيست و يک تبليغات در اختيار دولتها نيست.
وي خاطر نشان کرد: مسئله امروز ما ارتباطات سلامت است. بحث ارتباطات سلامت امروز يک موضوع بسيار مهم است از سوي ديگر ارتباط بين ذي نفعان جامعه سلامت و فرهنگ سلامت نيز داراي اهميت است.
ربيعي اضافه کرد: معتقدم بهداشت اجتماعي ، به مفهوم جامعه توجه دارد و بحث مطبوعات و رسانه نيز يک مبحث اجتماعي است و تنها يک ناقل ساده پيام نيست.
وي خاطر نشان کرد: مفهوم ارتباطات سلامت ، امروز مي‌تواند مفهومي گسترده و از مفاهيم سلامت و فهم مشترک جامعه از اين مفاهيم و ارتباطي که بين حوزه‌هاي مختلف وجود دارد باشد.
وزير تعاون،کار و رفاه اجتماعي گفت: بيش از 70 درصد پيامدهاي نظام سلامت خارج از نظام سلامت و به تعبيري خارج از حوزه درمان است.
ربيعي افزود: امروز با مباحث مختلفي مانند بحث تغذيه ، فقر ، سبک زندگي، آسيب‌هاي محيط کار و ديگر موضوعات مواجه هستيم که همه اينها امري اجتماعي و موثر بر حوزه سلامت هستند. به همين منظور بايد مفهوم اجتماعي شدن حوزه سلامت بيشتر مورد تاکيد رسانه‌هاي اين حوزه قرار گيرد.
وي تصريح کرد: برخي از بيماريها با مسايل اجتماعي گره خورده است و بسياري از حوزه‌ها وجود دارند که با حوزه سلامت مرتبط هستند که بايد با رويکرد اجتماعي براي آنها نيز چاره جويي کرد.
وزير رفاه افزود: بسياري از واقعيت‌هاي اجتماعي وجود دارند که بايد براي آنها در جامعه برنامه داشته باشيم. بطور مثال ما براي فقر غذايي با برنامه عمل کرديم. همچنين در زمينه فقر آموزش نيز ما امسال برنامه‌هاي خود را براي اينکه هيچ کودکي از تحصيل بازنماند معطوف کرده‌ايم.
ربيعي گفت: امروز بحث پزشکي اجتماعي و جامعه شناسي سلامت داراي اهميت است. در طرح تحول سلامت هم که از آرزوهاي امام راحل و مقام معظم رهبري بود امروز بيش از 7 ميليون نفر از فقرا، حاشيه نشينان شهر ها و افراد خاموش جامعه توانسته‌اند دفترچه بيمه دريافت کنند. اما معتقدم با پاشيدن پول مشکل سلامت حل نمي‌شود. اگر مي‌خواهيم طرح تحول سلامت موفق شود بايد مسئله اجتماعي شدن سلامت و مسئله فرهنگ،رفتار و تغيير در سبک زندگي و موضوع مهم خود مراقبتي را به عنوان يک مولفه بنيادين در حوزه فرهنگ سلامت را هم مورد توجه قرار دهيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن