تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به زيادى نماز و روزه و حج و احسان و مناجات شبانه مردم نگاه نكنيد، بلكه به راستگويى و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867256021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گمرک لامرد تجاری می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اداره گمرک لامرد: گمرک لامرد تجاری می‌شود خبرگزاری پانا: رئیس اداره گمرک لامرد گفت: گمرک لامرد به‌زودی تجاری و عملیاتی می‌شود .
۱۳۹۳ يکشنبه ۷ دي ساعت 10:57

خبرگزاری پانا+گمرک لامرد

به گزارش خبرگزاری پانا، بشیر رضویان اظهار داشت: بسیاری از تجهیزات راه‌اندازی گمرک تجاری در فرودگاه بین‌المللی لامرد خریداری و نصب‌ شده است و چند دستگاه دیگر در هفته آینده نصب و به‌زودی این گمرک تجاری و عملیاتی می‌شود.

وی افزود: در راه‌اندازی گمرک تجاری در فرودگاه بین‌المللی و دریافت مجوز آن پس از گذشت یک‌سال  پیگیری‌های گسترده‌ای از سوی مسئولان ارشد این استان و شهرستان انجام شد.

رئیس اداره گمرک لامرد بابیان اینکه اگر تاکنون گمرک تجاری راه‌اندازی نشده به‌خاطر یک سری مشکلات به‌ویژه راه‌اندازی فیبر نوری بوده است گفت: با راه‌اندازی گمرک تجاری در فرودگاه بین‌المللی لامرد تولیدکنندگان این شهرستان و حتی شهرستان‌های هم‌جوار لامرد می‌توانند با کم‌ترین هزینه کالاهای خود را از طریق مرزهای خروجی صادر کنند و تمهیدات بسیار خوبی برای صادرکنندگان اندیشیده  شده است تا مشکلات آن‌ها کاسته شود.

رضویان ادامه داد: به‌طور میانگین روزانه 200 کامیون حامل محصولات صادراتی از لامرد خارج می‌شود که یکی از شهرستان‌های برتر فارس در حوزه صادرات کالا است.

این مسئول در مورد آخرین وضعیت فیزیکی احداث ساختمان مرکزی گمرک لامرد بیان داشت: تاکنون این ساختمان بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که امیدواریم با انتخاب پیمانکار جدید در سال 94 شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ساختمان در دست احداث گمرک لامرد دارای سالن‌های متعدد است که برای مدیریت بحران نیز پیش‌بینی‌شده و یک ساختمان محکم خواهد بود و بیش از 680 مترمربع فضای اداری و دارای دو انبار بزرگ بوده و کل مساحت زمین آن سه هکتار است.

رضویان با اشاره به احداث گمرک منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد بیان کرد: با توجه به راه‌اندازی کارخانه‌های بزرگ در آینده نزدیک در این منطقه ویژه اقتصادی، گمرک منطقه ویژه اقتصادی یکی از گمرک‌های بسیار مهم و بزرگ خواهد بود که صادرات و واردات کالاهای مختلف در آن انجام می‌شود.

رئیس اداره گمرک لامرد اضافه کرد: فضای گمرک منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر به بیش از 50 هکتار می‌رسد و دارای انبارهای متعدد بوده که 20 باسکول 120 تنی برای آن پیش‌بینی‌شده است.

وی تصریح کرد: نخستین باسکول گمرک منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد در حال نصب بوده و ساختمان درب خروجی این گمرک در دوطبقه در حال ساخت است.

رضویان ادامه داد: در آینده گمرک منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر لامرد به دلیل فضای بسیار مناسب توانانی بارانداز بودن کالا در سطح کشور را خواهد داشت.

وی در ادامه سخنان خود از ورود و خروج بیش از 6 هزار مسافر در 6 ماه نخست سال 93 از فرودگاه بین‌المللی لامرد خبر داد و اذعان داشت: ارزش کالاهای خروجی مسافران در شش ماهه نخست سال جاری 6 میلیارد و 700 میلیون ریال و ارزش کالاهای ورودی 5 میلیارد ریال بوده که با معافیت گمرکی انجام ‌شده است.

رضویان در مورد ارتقای چارت سازمانی گمرک لامرد نیز اظهار کرد: در یک سال اخیر چارت سازمانی گمرک لامرد افزایش پیدا کرده و هم‌اینک دارای 37 نیروی انسانی است.
 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن