واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ دي ۱۳۹۳ (۱۱:۳ق.ظ)
نشست مشورتي مدارس جامع محيط زيستي دهمين نشست مشورتي مدارس جامع محيط زيستي با موضوع بررسي شيوه نامه اجرايي مدارس زيست محيطي تشکيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهناز مظاهري معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محيط زيست در اين نشست با اشاره به اينکه مدرسه طبيعت و مدرسه محيط زيستي دريک چارچوب ديده شده است، گفت: با ورود به حوزه خيرين و مدرسه سازان با هماهنگي وزارت آموزش و پرورش ميتوانيم موفقيت بيشتري کسب کنيم که خوشبختانه با تصويب ايجاد دفتر محيط زيست در ارگانهاي مرتبط، اميدورايم بتوانيم گامهاي موثري برداريم.
اين گزارش ميافزايد، محمد درويش مدير کل آموزش و مشارکتهاي مردمي سازمان حفاظت محيط زيست در اين جلسه با تاکيد بر اينکه هدف سازمان حفاظت محيط زيست در اجراي طرح مدارس زيست محيطي، ايجاد حس خود انگيختگي در کودکان و نوجوانان کشور است، افزود: نميخواهيم تجارب ناموفق آموزشي در مورد مباحث مختلف در آموزش و پرورش را تکرار کنيم و ميخواهيم در اين زمينه با موفقيت حرکت کنيم.
همچنين احيايي از فعالان محيط زيست و عضو هسته مشورتي مدارس جامع محيط زيستي با ارائه پيشنهاد تربيت تسهيل گران در اين شيوه نامه از ميان سازمانهاي غير دولتي، اوليا، مربيان و دانش آموزان، افزود: توجه به مفهوم يادگيري در شيوه نامه مدارس محيط زيستي ضروري است.
به گفته احيايي، ثمربخشترين روش اجرايي آموزش در مدارس محيط زيستي بهکارگيري روش ترکيبي است که يکي از روشهاي موفق دنيا با توجه فرهنگ و زير ساختهاي کشور است.
به گزارش روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست،وي در ادامه پيشنهاد داد: براي اجراي مدارس جامع محيط زيستي، به وجود آوردن سازمان غير دولتي مدارس جامع محيط زيستي با دو رويکرد مدرسه يا تجربه طبيعت و مدرسه يا تجربه محيط زيستي ضروري است.
بنابر اين گزارش،حسينيان از انجمن روانشناسي کودک گفت: تمام بخشهايي که لازم است در اين موضوع وزارت آموزش و پرورش و سازمان حفاظت محيط زيست کمک کنند؛ بهتر است در شوراي عالي آموزش و پرورش مطرح شود و با هماهنگي و مجوز اين شورا کارها دنبال شود.
گفتني است، در اين نشست همچنين مطالبي پيرامون توجيه اقتصادي مدارس جامع محيط زيستي ارائه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]