تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز در اول وقت خشنودى خداوند، ميان وقت رحمت خداوند و پايان وقت عفو خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869953063




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عربستان سعودی محکوم به فروپاشی است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عربستان سعودی محکوم به فروپاشی است
یک پایگاه خبری خبری-تحلیلی روسیه‌ای نوشت: با توجه به نوع مدیریت امور در رژیم عربستان سعودی و در پرتو روندهای داخلی در این پادشاهی، روشن می شود که عربستان سعودی به فروپاشی محکوم شده است.
کد خبر: ۴۶۱۲۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۵ - 27 December 2014


یک پایگاه خبری خبری-تحلیلی روسیه‌ای نوشت: با توجه به نوع مدیریت امور در رژیم عربستان سعودی و در پرتو روندهای داخلی در این پادشاهی، روشن می شود که عربستان سعودی به فروپاشی محکوم شده است.


به گزارش فارس، پایگاه خبری-تحلیلی ایران‌رو در گزارشی با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر عربستان سعودی بار دیگر به دلیل نقشی که در زمینه کاهش قیمت نفت ایفا کرده بر سر زبان‌ها افتاده است، نوشت: «ثروتمند ترین کشور جهان عرب در آستانه تحولات ریشه ای قرار دارد و ممکن است به عنوان یک کیان دولتی از بین برود. اکثریت قریب به اتفاق تحلیلگران هم عقیده هستند که خاندان حاکم آل سعود که مدتهاست که مانعی بر سر راه به روز آوری و بازسازی کشور شده است،  دستخوش انحطاط فزاینده و همه گناهان و مفاسد مرگبار می شود و نمی تواند فرآیندهای پیچیده سیاسی در داخل و خارج از عربستان سعودی را هوشیارانه بسنجد. آنچه که برای سراسر جهان خطر ایجاد می کند. این است که آل سعود به تشویق افراطی گری و تروریسم ادامه می دهد.»


نویسنده این مطلب با اشاره به حمایت مستمر عربستان سعودی از گروه‌های تروریست و تکفیری در اقصی نقاط جهان تصریح کرد: « تاکنون مصر، لیبی، سوریه، یمن، عراق، افغانستان و پاکستان قربانی این سیاست شده‌اند که به دستور آل سعود به ورطه جنگ ها و مناقشات داخلی انداخته شدند. متحدان اساسی عربستان سعودی هم به خوبی شناخته شده اند که آنها القاعده و شعب منطقه‌ای تروریست‌ها هستند.»


این پایگاه خبری تحلیلی مستقر در روسیه در ادامه به تفصیل به فساد اخلاقی فراگیر در خانواده سلطنتی عربستان و در میان شاهزادگان سعودی می‌پردازد و تاکید می‌کند که درآمدزایی از فروش زنان و دختران، مشروبات الکلی و مواد مخدر تنها بخشی از فساد در خانواده آل سعود است و عربستان سعودی در چنین شرایطی محکوم به فروپاشی و نابودی است.


ایران‌رو در ادامه با بیان اینکه در داخل خانواده سلطنتی عربستان به دلیل بیماری پادشاه و ولیعهد و دیگر فرزندان نسل اول رقابت شدیدی میان شاهزادگان برای ارتقا قدرت در گرفته است،‌ نوشت: مشکل بتوان آینده عربستان سعودی بعد از مرگ ملک عبدالله را پیش بینی کرد. البته ممکن است این کشور قبل از آن تحت فشار عوامل داخلی و خارجی از هم بپاشد.


این پایگاه خبری در پایان چنین نتیجه گیری می‌کند: «عربستان سعودی که در نزدیکی مرزهای خود در جهان عرب با "انقلاب‌های رنگین" درگیر است، گسترش افراطی‌گری و تروریسم در منطقه را تشویق می‌کند، با کشورهای شیعه ایران و عراق رویارویی شدیدی می‌کند، قیمت نفت را به نفع آمریکا و به ضرر خود کاهش داده، داعش که با پول سعودی ایجاد شده جدیداً گسترش جهاد خود را به سرزمین عربستان اعلام کرد و انفجار جدید زورگویی علیه شیعیان استان شرقی بروز کرده و اولین عملیات تروریستی معنی دار تا کنون اتفاق افتاد؛ در این شرایط روشن می‌شود که خاندان آل سعود که از افراد پیر و بیمار، و شاهزادگان منحرفی تشکیل شده است به هیچ عنوان نمی‌تواند در برابر خطرات خارجی و داخلی به ایستد. فروپاشی این پادشاهی به پایان حکومت خانواده بدوی آل سعود تبدیل خواهد شد که 85 سال پیش با اتکا بر بریتانیا دولت مصنوعی خود را به وجود آورد. بعید است که این فروپاشی موجب تعجب کسی بشود.» 














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن