محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832314368
مترو و بانکها هم به صنعت هستهای نیاز دارند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مترو و بانکها هم به صنعت هستهای نیاز دارند
عباسی در واکنش به اظهار نظرها درخصوص عدم کارایی برنامه هستهای گفت: در دوره آقای جلیلی در مذاکرات به ما گفتند: حاضریم راکتور تهران را برای شما بروز کنیم، و تیم مذاکرات ما پاسخ داد: ما همین کار را میتوانیم برایتان انجام دهیم.
کد خبر: ۴۶۰۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳ - 24 December 2014
عباسی در واکنش به اظهار نظرها درخصوص عدم کارایی برنامه هستهای گفت: در دوره آقای جلیلی در مذاکرات به ما گفتند: حاضریم راکتور تهران را برای شما بروز کنیم، و تیم مذاکرات ما پاسخ داد: ما همین کار را میتوانیم برایتان انجام دهیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، "با برنامه موشکی ما موذیانه مخالفت میشود، سؤال این است: ما میخواهیم کدام کشور را هدف قرار دهیم؟ استراتژی ایران مشخص است، ایران میخواهد از خودش دفاع کند و تهاجمی کار نمیکند، ما موشک را برای پرتاب ماهواره میخواهیم، البته درعین حال که حالت بازدارندگی و دفاعی داریم؛ اما موشک را برای پرتاب ماهواره میخواهیم، موشکهایی که برد بلند دارد و میتواند بر جاذبه غلبه کند برای پرتاب ماهواره است و بقیه کشورها هم همین کار را میکنند اما آنها بهبهانه هستهای با فناوری موشکی ما مخالفت میکنند، چرا؟! چون نمیخواهند ما دسترسی به فضا داشته باشیم".
این بخشی از گفتوگوی فیزیکدان ایرانی و رییس سابق سازمان انرژی اتمی ایران با خبرگزاری تسنیم در واکنش به اظهارات احمد شیرزاد، صادق زیباکلام و هرمیداس باوند در در نشستی در دانشگاه تهران بود. این میزگرد ظاهراً برای بررسی 10 سال مذاکره هستهای ایران و 1+5؛ در سالن فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران با حضور 3 کارشناس اصلاحطلب برگزار شده بود.
فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با اشاره به دستاوردهای راهبردی جمهوری اسلامی در پی دستیابی به فناوری هستهای در ابعاد داخلی و بینالمللی، گفت: اگر شما بخواهید تأسیسات غنیسازی راهاندازی کنید، فناوری خلأ و اتصالات و پمپهای خلأ نقش اساسی در آن دارند و کشوری که میخواهد در غنیسازی در هر سطحی فعال شود باید خلأ در آن کشور رشد کند. غنیسازی در کشور ما این حسن را داشت که ما در رابطه با اجزاء و پمپهای خلأ رشد کنیم و با توجه به رفع نیاز آن بخش در آینده نزدیک جزو صادرکنندگان تجهیزات خلأ در دنیا شویم.
**فناوری هستهای فناوری خلأ و کاربردهای آن در ساخت ماهواره
عباسی درباره اظهاراتی مبنی بر اینکه "از چاه هستهای آبی در نمیآید، مگر اینکه برای برخی نانی در آید، از سال 82 تاکنون دریغ از یک لیوان آب برای کشور"، گفت: مگر میشود ما از فناوریهای برتر جهان عقب باشیم. وقتی کشوری بخواهد در فناوری برتر کار کند، فناوری خلأ یکی از تجهیزات فناوریهای برتر است و در ماهواره کاربرد زیادی دارد، وقتی میخواهیم یک ماهواره را روی زمین تست کنیم، حتماً باید شرایط ارتفاع بالا و خارج از جو و خلأ را برای ماهواره ایجاد کنیم و برای آن نیاز به دستگاههای اندازهگیری هست و نیاز است تا اثرات پرتوها روی اجزای ماهوارهها را روی زمین بررسی و رفع کنیم تا در مقابل پرتوها مقاوم شوند و یکسری قطعات الکترونیک هستند که باید در مقابل پرتوها سختسازی شوند، ناگزیر هستیم تا پرتوها را روی زمین ایجاد کنیم.
** شتابدهنده چیست؟ اهمیت شتابدهندهها برای کشور
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ادامه داد: این کار یا توسط رآکتور انجام میشود یا باید آن را از داخل شتاب دهنده استفاده کنیم و مثلاً پروتونهای پرانرژی را با اشعه ایکس با انرژی بالا با شتاب دهنده ایجاد کرده و قطعات و مواد را در معرض پرتوها قرار دهیم و شرایط بالای کره زمین را روی زمین ایجاد کنیم.
عباسی در همین رابطه افزود: برای رشد در کشور باید حتماً در زمینه فناوری خلأ پیشرفت کرده باشیم و هم پرتوها را بتوانیم تولید کنیم و اجزاء را در معرض تابش پرتوها در زمین قرار دهیم. معمولاً در جامعه بحث نمیشود که شتاب دهنده چقدر مهم است، فناوری خلأ یک جزء اساسی شتاب دهنده است و بدون دستیابی به فناوری خلأ نمیتوانیم شتاب دهنده ذرات بسازیم. ساخت شتاب دهنده ذرات است که میتواند ذرات پرانرژی را به ما بدهد تا شبیهسازیهای تجربی فضا را از حیث پرتوها روی ماهواره انجام دهیم.
**مخالفت با غنیسازی از لحاظ علمی، مخالفت با چیست؟
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به اظهار نظر دیگر شیرزاد مبنی بر "غرب و دیگران بهدنبال ضربه زدن به منافع ملی ما نیستند و خاک کشور ما را نگرفتهاند"، گفت: میگویند چه فرقی میکند که ایران چند سانتریفیوژ داشته باشد و پافشاری بر تعداد سانتریفیوژ منفعتی ندارد؛ در حالی که این ماشین در بسیاری از صنایع ما کاربرد دارد و در جداسازی عناصر در زمینههای مختلف فقدانش قابل توجیه نیست.
وی تأکید کرد: ایران با توجه به اینکه مسیر استقلال را طی میکند حتماً باید به فضا دست پیدا کند، ما در فضا با شرایط خاصی سروکار داریم، برای اینکه به فضا برویم حتماً باید موشک و فناوری خلأ داشته باشیم، دقیقاً مخالفت با سانتریفیوژ مخالفت با غنیسازی نیست بلکه جنبه مهم آن مخالفت با فناوری خلأ ما است، برای اینکه ما رشد نکنیم و نتوانیم شرایط خاص بالای جو و خارج از جو زمین را روی زمین ایجاد کنیم تا قطعات ماهواره را تست کنیم.
وی همچنین در پاسخ به این بیان برخی افراد مبنی بر اینکه "هیچ پیشرفت و نوآوری علمی در رابطه با مسئله هستهای نهتنها در ایران بلکه در هیچ کشوری وجود ندارد"، گفت: مشاهده میکنید که با برنامه موشکی ما موذیانه مخالفت میشود، سؤال این است: ما میخواهیم کدام کشور را هدف قرار دهیم؟ استراتژی ایران مشخص است، ایران میخواهد از خودش دفاع کند و تهاجمی کار نمیکند، ما موشک را برای پرتاب ماهواره میخواهیم، البته در عین حال که حالت بازدارندگی و دفاعی داریم؛ اما موشک را برای پرتاب ماهواره میخواهیم، موشکهایی که برد بلند دارد و میتواند بر جاذبه غلبه کند برای پرتاب ماهواره است و بقیه کشورها هم همین کار را میکنند، اما آنها بهبهانه هستهای با فناوری موشکی ما مخالفت میکنند، چرا؟! چون نمیخواهند ما دسترسی به فضا داشته باشیم.
عباسی با بیان اینکه آینده بر اساس ماهواره رقم میخورد، خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم کشتیرانی، بانکها، قطار و متروی ما درست کار کند و حتی مباحث آب و هوایی و معادن کشور را شناسایی کنیم ناگزیر هستیم که از ماهواره استفاده کنیم، حالا اگر بخواهیم ماهواره پرتاب کنیم پرتابگر آن را در اختیار ما قرار نمیدهند و اگر ما بهدنبال پرتابگر ماهواره برویم ما را متهم میکنند که میخواهیم به کشورهای دیگر حمله کنیم. این را رسانهها باید واضح برای مردم بیان کنند که اینها دارند با استقلال و رشد ما مخالفت میکنند نه فناوری هستهای.
وی درباره اظهارنظر دیگری مبنی بر اینکه ضرر انرژی هستهای برای ایران از جنگ بیشتر بود! اظهار داشت: مخالفت با فناوری هستهای مخالفت با پرتاب ماهواره ما و مخالفت با استقلال دادهها و استقلال خبری ما است، این دادهها از همه نوع داده میتواند باشد، مثلاً تنظیم حرکت حمل و نقل ما داده و دیتا دارد، این دادهها از کجا میخواهد بیاید، بانکها و اینترنت ما از کجا با هم ارتباط میگیرند، شبکههای تلویزیونی ما از کجا پخش شوند؟ اگر ما در فناوری هستهای رشد نمیکردیم و دانشگاههای ما در این زمینه مشق نمیکردند، متخصصان ما قدرت ساخت موشک با دقت بالا نداشتند و قدرت ساخت اجزای ماهواره که بتوانند این را به بالای جو بفرستند نداشتند، دانش مانند گذشته نیست و همه با هم ارتباط دارند.
عباسی با انتقاد از مواضعی که نگاه به فناوری هستهای را نگاه غیرتخصصی و ایدئولوژیک خوانده است، گفت: ما حتماً باید پروژههای محوری را اصل بدانیم، الآن عمدتاً کشورهای پیشرفته در صنعت خودرو و لوازم خانگی که مارک آنها در جهان شناخته شده و حرف برای گفتن دارند، صنعت هوایی خوبی دارند یا جزو کشورهایی هستند که میتوانند اجزای هواپیمایی خوبی را تولید کنند، ما نباید صریح و شتابزده در مورد صنعت هوایی خود تصمیم ناجور بگیریم، باید متخصصان صنعت هوایی را امید دهیم، این نکتهای است که میتواند خودرو و صنایع خانگی ما را متحول کند و صنعت هستهای کنار صنعت هوایی میتواند دقت طراحی ما را بالا ببرد.
وی همچنین درباره مقایسه برنامه هستهای ایران با صنعت نفت و مقبولیت آن در نگاه عمومی کشور در گذشته، تصریح کرد: هشدار میدهم کسانی که میگویند برق کیلووات ساعتی چند؟ اینها به منابع انسانی ما توجه ندارند، این بخش عرصه فعالیت فکری میخواهند و ما باید اینها را در کشور نگهداری کنیم. دستیابی به ابزار اندازهگیری خاص که میتواند در صنعت نفت بهکارگیری شود یک بخشی از آن میتواند در صنعت هستهای هم استفاده شود، یعنی این صنایع میتوانند به هم سرویس دهند و یا اجزای مشترک را استفاده کنند و هرجا که در صنعت نفت با خوردگی مواجه باشیم مشابه آن را هم در صنایع هستهای داریم چون در هستهای انواع مواد را استفاده میکنند و غیر از اورانیوم بقیه مواد میتواند در نفت و نساجی به کار رود.
رئیس انجمن هستهای ایران اضافه کرد: در صنعت هستهای کابلها و لاستیکهای مقاوم مورد نیاز است، اگر روی اینها در کشور کار شود و به نتیجه برسد مشکلی در رابطه با لاستیکها در خودرو نداریم و مشکلی در ضربهگیرهای مختلف در صنعت نداریم، صنایع بزرگ چون دقت لازم در آن انجام میشود، سرریز آن آنقدر در صنایع کوچک میآید که اشتغال زیادی ایجاد میشود و کیفیت هم بالا میرود.
**فناوری هستهای از صنعت نفت برای ما راهبردیتر است
وی با بیان اینکه رابطه منطقی میان مسئله نفت و صنعت هستهای وجود دارد، گفت: فناوری هستهای امروز برای ما از نفت راهبردیتر است، پرتوها در صنعت نفت خیلی کاربرد دارند، در بازرسیهای فنی که از صنایع نفتی صورت میگیرد و یا حفر چاه و اطلاعات آنلاینی که ما از اجزاء درون چاه میخواهیم خیلی از آنها با چشمههای رادیو اکتیو و چشمههای نوترون و مولد نوترون و ژنراتور و مولد نوترون و یا آشکارسازهای تابشهای هستهای انجام میشود و ما میتوانیم اطلاعات درون خاک را با اسکن کردن آن به دست بیاوریم. بدون این که خط تولید متوقف شود و الان این را کشورهای خارجی با پول زیاد در کشور ما انجام میدهند.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی درباره اظهارنظرهایی مبنی بر اینکه درخصوص اینکه رآکتور آب سنگین اراک بسیار مضر است و حادثه چرنوبیل از این دست رآکتورها داشت، ضمن تاکید بر ضریب امنیتی بالای راکتور اراک، پاسخ داد: راکتور اراک اتفاقا ضریب ایمنی بالایی دارد چرا که در گذشته به دلیل تجربه اندک دانشمندان و فناروی هستهای ما متخصصان هستهای در همه ابعاد امنیتی، بسیار به ضریب ایمنی به صورت چند برابری توجه کردند بنابراین اراک و جاهایی مانند آن از ضریب امنیتی بسیار بالایی برخوردار است، این همه نکات ایمنی در یک راکتور ضرورت نداشت متخصصان ما ضرایب بالایی را به کار بردند این وسواس ایرانی بود که ضخامت فولاد را بالا گرفت و به جای یک حس گر ده حس گر گذاشت.
رئیس انجمن هستهای ایران در ادامه با اشاره به اظهاراتی مبنی بر اینکه "جمهوری اسلامی ایران در زمینه هستهای نه منابع اولیه را دارد و نه احاطه به علوم هستهای"، اظهار داشت: ما در کشور منابع به حد کافی داریم و ذخایر ما ذخایر راهبردی است، این ذخایر برای زمانی است که اگر گشورهای خارجی مانند گذشته برای ما بازی در آورند و تحریم کنند و ممانعت به عمل آوردند، ما از آنها استفاده میکنیم و این در حد راکتور تحقیقانی است، این معادن جواب میدهد و برای زمانی که بخواهیم راکتورهای کوچک را اداره کنیم منابع داریم. ذخایر ما ذخایر راهبردی است تا برای موارد تحریم از منابع خود استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: دستاوردهای ایران در زمینه راکتورها و فناوریهای مرتبط با برنامه هستهای گسترده است، در اکثر کشورها فناوری هستهای دو هدف اساسی را دنبال میکند یکی بحث تامین انرژی که از آن در تولید برق استفاده شود و دوم کاربرد پرتوها در زندگی مردم است و در موضوع دوم به هر حال از ایزوتوپهای پرتوزا باید استفاده شود تا رفاه داشته باشیم.
عباسی با اشاره به رشتههای مختلفی که فناوری هستهای میتواند در آن رشتهها اثرگذاری و اشتغالزایی ایجاد کند، افزود: فناوری هستهای در پزشکی و در تشخیص و درمان، با استفاده از مواد پرتوزا میتواند به مردم کمک کند و لازمه فعالیت در مبحث کابرد پرتوها این است که بشر بتواند رادیوایزوتوپها را که به صورت مصنوعی هستند، تولید کند و برای تولید این رادیو ایزوتوپها نیاز به راکتورهای هستهای است. اینها راکتورهای قدرت نیستند، راکتورهای تحقیقاتی هستند که میتوان از آنها استفاده کرد و رادیو ایزوتوپ تولید کرد، که ما یک نمونه از آن را در ایران داریم که راکتور تحقیقاتی تهران است.
وی اظهار داشت: این راکتور هر سال نیاز دارد که سوخت آن جابجا شود و برخی سوخت ها تعویض شده و یا سوختهای جدید کار گذاشته شود این نیازمندی ما بود برای تولید رادیو ایزوتوپها و تحقیق در راستای برخی آزمایش های راکتور که راکتور ما از توان 5 مگاواتی استفاده کند. پس ما نیاز داشتیم که سوخت را تامین کنیم و در گذشته اقدام کرده بودیم و در جاهایی که راکتور آمریکایی بود آمریکاییها باید سوخت را بر مبنای همکاریهایی که با آژانس انرژی اتمی داشتیم تامین میکردند، اما آمریکاییها امتناع کردند، کشور تماس گرفت و با آرژانتینیها مسئله را حل کردند و ما سوخت را از آرژانتین گرفتیم اما بعدا که دوباره نیاز به تعویض و جابجایی سوخت داشتیم باز ممانعت کردند فشارهایی آوردند چون کشورهای خاصی هم این نوع سوخت صفحهای را تولید می کنند و چون سوخت راکتور تهران سوخت میلهای نیست و صفحهای است و یک هندسه خاص دارد و تکنولوژی خاصی برای تولید آن لازم است، متخصصان کشور وقتی دیدند طرف مقابل از تحویل چیزی که کابرد روزمره دارد ممانعت میکند، تصمیم گرفتند که خودشان آن را تولید کنند.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه تصمیم گرفتیم این سوخت را خودمان تولید کنیم، گفت: کلاً مجبور شدیم توان طراحی خود را بالا ببریم و روشهای ساخت خاصی را پیش بگیریم و مواد خاصی استفاده و جوشکاری خاصی را به کار ببریم که قبلا از این تکنیکها بیبهره بودیم. همین که روی این موضوع فکر کردیم باعث شد تا اساتید دانشگاه و مهندسین و متخصصان ما که حاضرند کارهای پژوهشی کنند، در داخل کشور و بدون چشمداشت مادی هم این کار را بکنند، این زمینه پیش آمد تا متخصصان را گردهم آوردیم و با ابزار و امکانات موجود کار را انجام دهیم،
وی ادامه داد: کسانی توانستند این معضل را برای کشور حل کنند که نگاه درونگرا داشتند و به یک فرمی معتقد بودند که ما میتوانیم با تفکر و توان داخلی بر مسائل ناشناخته و جدید غلبه کنیم و این دستاورد مهمی برای کشور بود و متخصصان ما به این باور رسیده بودند که میتوانند کارهای نو انجام دهند و این روشها در داخل کشور ثبت شده است.
عباسی به اشاره به مثالی از تاثیر فناوری هستهای بر علوم و صنایع دیگر، یادآور شد: ما توانستیم سوخت راکتور تهران را در داخل بازطراحی کنیم و سوختی را که اجزا مختلف دارد بسازیم و این فرایند فرایند هستهای نیست. ممکن است محاسباتی که میزان غنا و خلوص و ناخالصی سوخت چقدر باشد را مهندسین هستهای بتوانند پاسخ دهند، اما کارهایی که مربوط به شکل دادن فلزات و عملیات حرارتی و کارهای مکانیکی و آنالیز و اندازهگیریها هست اینها که مبحث هستهای نیست. ما دستاورد بزرگی داشتیم که کشور توانسته در این زمینههای فنی و علوم غیرهستهای به دلیل انجام یک کار هستهای پیشرفت کند و این دستاورد مهمی است که ما میتوانیم این دستاوردها را در سایر صنایع هم به کار ببریم. قبل از این کار ما فاقد این توان در کشور بودیم.
**راکتورمان را خودمان به روز میکنیم
وی در پاسخ به اظهارات زیباکلام مبنی بر اینکه برنامه هستهای هیچ صنعتی در ایران ایجاد نمی کند و شیره گلوسوزی نبوده است بیان داشت: به دلیل شرایط خاصی که در صنعت هستهای هست دیکته میشود تا صنایع دیگر هم پیشرفت کنند و نیاز را تولید کنند، ما با تخصص داخلی توانستیم راکتور تهران را به روز کنیم یعنی تغییر برخی از اجزایی این راکتور که طراحی آن مربوط به بیش از 50 سال پیش بوده است انجام شد و باعث شد تا ما به بحث حسگرها و اندازهگیری وارد شویم و اتاق کنترل راکتور تهران را خودمان به روز کنیم و این موضوعی بود که در دوره آقای جلیلی برای اینکه در مذاکرات به ما فخر بفروشند به ما می گفتند که ما حاضریم راکتور تهران را برای شما به روز کنیم و تیم مذاکره کننده با تکیه بر توان داخلی به آنها پاسخ داد که ما حاضریم راکتورهای شما را به روز کنیم. این باور در کشور به وجود آمد که ما حتی میتوانیم راکتورهای تحقیقاتی دیگر کشورها را هم به روز کنیم الان هم این راکتور کار میکند و کنترل آن هم به روز شده با تجهیزات جدید است.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی ضمن رد اظهارات این فعال سیاسی اصلاح طلب که میگوید در فناوری هستهای از نظر علمی خیلی پیشرفتی حاصب نشده است، خاطرنشان کرد: ما توان طراحی راکتورهای جدید با استانداردهای جدید هم پیدا کردهایم و راکتور 10 مگاوات را صفر تا صد در ایران میتوانیم بسازیم تا به یکی از کشورهای سازنده راکتور تحقیقاتی در کوتاه مدت تبدیل شویم. اگر همین مسیر را ادامه دهیم حتی صادرات خدمات تخصصی را هم میتوانیم داشته باشیم و این دستاورد مهم است که ما توانمندی صدور خدمات تخصصی را در کشور پیدا کردیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
ترکان: بسیاری از بانکها ورشکستگی پنهان دارند |اخبار ایران و جهان
ترکان بسیاری از بانکها ورشکستگی پنهان دارند مشاور ارشد رئیسجمهور گفت نباید از روحانی انتظار معجزه داشته باشیم سادهانگاری است اگر فکر کنیم روحانی میتواند با یک تصمیم به ۸ سال بینظمی پایان دهد کد خبر ۴۵۶۳۷۹ تاریخ انتشار ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۵ - 08 December 2014 مشاور ارشد رانتقاد شدید کیهان از بنگاهداری بانکها |اخبار ایران و جهان
انتقاد شدید کیهان از بنگاهداری بانکها متاسفانه باید گفت امروزه بسیاری از بانکها نه تنها باری از دوش تولید برنمیدارند و راهی برای آن هموار نمیکنند بلکه با بنگاهداری دقیقا خلاف این هدف را دنبال میکنند و البته باید تاکید کرد که این کژراهه مربوط به این دولت و آن دولت نیست کد خخانوادههای ایرانی چند فرزند دارند؟ |اخبار ایران و جهان
خانوادههای ایرانی چند فرزند دارند کد خبر ۴۵۹۵۸۳ تاریخ انتشار ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۴ - 19 December 2014 نسیم نوشت مدیرکل دفتر اطلاعات جمعیتی ثبت احوال با بیان این که یک درصد از خانوادههای ایرانی ۱۰ فرزند دارند افزود حدود ۹ درصد از خانوادههای کل کشور چهار فرزند دارند وی همچنینکلاهبرداری مرد مؤدب پای عابربانکها |اخبار ایران و جهان
کلاهبرداری مرد مؤدب پای عابربانکها کد خبر ۴۵۶۵۶۱ تاریخ انتشار ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۱ - 09 December 2014 آنقدر مودبانه رفتار میکرد که تصور نمیکردم کلاهبردار باشد این جمله مشترک مالباختگانی بود که حساب عابربانکشان از سوی یک تبهکار حرفهای خالی شده بود به گزارش همشهری مرد شيادوزیر بهداشت: برخی پزشکان طمع سیری ناپذیر دارند |اخبار ایران و جهان
وزیر بهداشت برخی پزشکان طمع سیری ناپذیر دارند وزیر بهداشت گفت افتخار میکنیم که به درمان مردم توجه کردهایم و به درد مردم که کمبود دارو کمبود امکانات پزشکی و تجهیزات بود رسیدگی کردهایم کد خبر ۴۵۸۲۶۴ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۹ - 14 December 2014 وزیر بهداشت گفت افتخاواکنش عربستان سعودی به رویکرد غرب در مذاکرات هستهای ایران |اخبار ایران و جهان
واکنش عربستان سعودی به رویکرد غرب در مذاکرات هستهای ایران تحلیل دلایل تلاش عربستان سعودی برای کاهش قیمت های جهانی نفت خوشبینی وزیر خارجه ایتالیا به مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1 5 بازتاب سخنان وزیر دفاع ایران درباره خطوط قرمز کشور در عراق و برنامه رئیس مجلس ایران برای سفر بهبیماران ضایعه نخاعی نیازمند حمایتهای بیشتر |اخبار ایران و جهان
بیماران ضایعه نخاعی نیازمند حمایتهای بیشتر کد خبر ۴۵۹۳۳۵ تاریخ انتشار ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ - 18 December 2014 رئیس مرکز حمایت از معلولان ضایعه نخاعی گفت در حال حاضر 2927 بیمار ضایعه نخاعی که دارای بانک اطلاعاتی جامع هستند تحت پوشش این قرار دارند به گزارش ایسنا علی ضرابی گفت دشگرد درشتنمایی ریزها در مذاکرات هستهای |اخبار ایران و جهان
شگرد درشتنمایی ریزها در مذاکرات هستهای درشتنمایی ریزها و گندهگویی درباره کوچک ها یکی از شگردهای شناخته شده عملیات روانی است و کاربرد آن هنگامی است که دشمن در طرف مقابل و در میدان حریف هیچ شخص گروه حزب و یا جمعیت قابل اعتناء و ریشهداری را با اهداف خود همسو نمییابد تاقرارداد هستهای ایران و روسیه خلاف توافق نیست |اخبار ایران و جهان
قرارداد هستهای ایران و روسیه خلاف توافق نیست سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت قرارداد هسته ای ایران و روسیه خلاف توافقات انجام شده نیست و صهیونیست ها درباره فعالیت های هسته ای ایران اطلاعات غلط به آژانس می دهند کد خبر ۴۵۸۹۵۹ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۲۰ - 17 December 2014 سخدستاورد مهم، اما بی سر و صدای تیم ایران در مذاکرات هستهای |اخبار ایران و جهان
دستاورد مهم اما بی سر و صدای تیم ایران در مذاکرات هستهای از زمان پایان آخرین دور مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1 5 بحث های مختلفی درباره جنبه های گوناگون مربوط به این موضوع درگرفته که عمدتاً حول چشم انداز مذاکرات پس از ضرب الاجل هفت ماهه جدید و امتیازاتی که احتمالاً از سوی هر یبررسی میزان آلایندگی بنزین نیازمند کار کارشناسی است |اخبار ایران و جهان
بررسی میزان آلایندگی بنزین نیازمند کار کارشناسی است کد خبر ۴۵۵۷۶۶ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۱ - 06 December 2014 رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه بررسی میزان آلایندگی بنزین پتروشیمیها نیازمند کار کارشناسی است گفت تولید بنزین و سایر محصولات نفتی در پالایشگاهها بایآب زاینده رود بالا آمد؛ مترو زیر آب رفت |اخبار ایران و جهان
آب زاینده رود بالا آمد مترو زیر آب رفت برخی از خبرها حاکی از ادامه دار بودن این وضعیت برای استان اصفهان تا بهار سال بعد بودند اما با گذشت یک ماه دریچههای این سد بسته شد و عدهای از این وضعیت ناراضی شدند کد خبر ۴۵۶۰۷۵ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸ ۰۶ - 07 December 2014 به گزوعده اوباما به تلاش برای توافق هستهای با ایران |اخبار ایران و جهان
وعده اوباما به تلاش برای توافق هستهای با ایران باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا می گوید که واشنگتن همچنان تلاش خواهد کرد که در ماه های پیش روی با ایران به توافق هسته ای دست یابد کد خبر ۴۵۵۴۸۹ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۵ - 06 December 2014 باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا مشجاعی: عربها از ایران وحشت دارند |اخبار ایران و جهان
شجاعی عربها از ایران وحشت دارند کد خبر ۴۵۹۰۳۸ تاریخ انتشار ۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۰ - 17 December 2014 مهاجم ملیپوش الشحانیه قطر گفت مطمئن هستم که همیشه تیمهای عربی از تیم ملی ایران وحشت دارند و همیشه روی ما حساب ویژهای باز میکنند به گزارش فارس از مسعود شجاعی باید به عنوان بشخص وزیر صنعت مقصر گرانی خودرو است! |اخبار ایران و جهان
شخص وزیر صنعت مقصر گرانی خودرو است ما بحث افزایش قیمت خودرو در بازار حاشیه ای را با مسئولان صنعتی مطرح کرده ایم و به شدت هم پیگیر کاهش قیمت ها هستیم دوستانی که این ظلم را در حق مردم می کنند باید پاسخگوی افزایش قیمت ها باشند و ما شخص وزیر صنعت معدن و تجارت را در این موضوع مقصرگروههای تروریستی هیچ سنخیتی با اسلام ندارند |اخبار ایران و جهان
گروههای تروریستی هیچ سنخیتی با اسلام ندارند سفیر و سرپرست دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل با اشاره به این که ایران همواره قربانی تروریسم بوده تصریح کرد تروریست ها هیولاهای ساخته و پرورده گروه های خاصی هستند که مورد استفاده آن ها قرار می گیرند کد خبر ۴۶۰۱۳۸ تاریخ انتشار ۰۱ دترمينالها اتوبوسي براي جابه جايي مسافر ندارند |اخبار ایران و جهان
ترمينالها اتوبوسي براي جابه جايي مسافر ندارند بسيج کاروان حمل ونقل عمومي کشور براي انتقال صدها هزار زائر روز اربعين به عراق و بالعکس باعث شده تعداد زيادي از مسافران بين شهري هنگام مراجعه به ترمينال هاي کشور با نبود اتوبوس روبرو شوند کد خبر ۴۵۹۲۸۴ تاریخ انتشار ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰-
گوناگون
پربازدیدترینها