تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا ... نيّتم را به بهترين نيّت ها و عملم را به بهترين اعمال برسان، خدايا به لطف خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860300878




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيت‌الله خاتمي: به هم ريختن مجالس دانشگاهي شارلاتانيسم است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آيت‌الله خاتمي: به هم ريختن مجالس دانشگاهي شارلاتانيسم است
به هم ريختن مجالس به خصوص در مجامع فرهنگي و دانشگاهي از هر طرف كه باشد چيزي جز شارلاتانيسم نيست.
به گزارش فارس، آيت‌الله سيداحمد خاتمي امام جمعه موقت تهران كه به مناسبت شهادت امام رضا(ع) در مهديه تهران سخن مي‌گفت با تأكيد بر اينكه شرايط ما از جهاتي شبيه شرايط زمان امام رضا(ع) است اظهار داشت: اين شرايط ما در خصوص تهاجم فرهنگي از جهاتي شبيه شرايط امام رضا(ع) است. امام رضا(ع) سه راه را براي مبارزه با تهاجم فرهنگي برگزيدند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه ما نيز امروز به اين سه راه به شدت نيازمنديم يادآور شد: اولين راه، تحكيم مباني اعتقادي است كه امام رضا(ع) ابتدا مباني اعتقادي را تحكيم كرد كه يك نمونه از آن برپايي همين مجالس عزاداري است چراكه دشمن درصدد است تا به اين مباني آسيب بزند.
وي بر همين اساس شالوده انقلاب اسلامي را مباني اعتقادي عنوان كرد و گفت: پيامبر اكرم(ص) نيز از مباني اعتقادي شروع كرد و در 13 سال مكه مبدأ و معاد بود و هيچ شريعتي در ميان نبود.
آيت‌الله خاتمي با تأكيد بر اينكه براي موفق شدن در مقابله با تهاجم فرهنگي بايد اين اعتقادات را تحكيم بخشيد و آن را نگه داشت، گفت: به ‌رغم تهاجم فرهنگي گسترده اعتقادات اكثر جوانان ما دست نخورده باقي‌مانده است.
عضو مجلس خبرگان رهبري دومين راهي را كه امام رضا(ع) براي مبارزه با تهاجم فرهنگي انتخاب كرده بود نشر احاديث اهل‌بيت عنوان كرد و افزود: 2هزار و 427 حديث از امام رضا(ع) در ابواب مختلف علمي، اعتقادي، فقهي، تفسيري، اخلاقي و ديگر ابعاد وجود دارد. وي در عين حال تصريح كرد: مباني درك زندگي ديني را بايد از قرآن و عترت گرفت و در اين راستا بايد حلقه‌هاي درسي 20 نفره تشكيل شود و روايات اهل بيت با اشراف يك استاد در آن تشريح شوند.
آيت‌الله خاتمي به كتاب‌هايي همچون نهج‌البلاغه و اصول كافي اشاره كرد و اظهار داشت: حضور جوان‌ها در جلساتي براي خواندن اين احاديث با حضور يك استاد بسيار مؤثر است و امام رضا(ع) اينطور با تهاجم فرهنگي مبارزه مي‌كرد.
امام جمعه موقت تهران در ادامه سخنان خود به سومين راهي كه امام رضا(ع) براي مبارزه با تهاجم فرهنگي برگزيد اشاره و تصريح كرد:‌سومين راه همان است كه مقام معظم رهبري بارها بر آن تأكيد داشتند و آن كرسي‌هاي آزادانديشي است يعني همان جلسات مناظره.
وي با بيان اينكه در زمان امام رضا(ع) مناظرات بسياري با بزرگان آن زمان برگزار مي‌شد، تصريح كرد: در يكي از مناظره‌ها با بزرگ علماي يهود امام رضا(ع) با كتاب‌هاي خودشان جوابشان را دادند و امروز ما به شدت نياز به جلسات اينچنيني داريم.
آيت‌الله خاتمي با تأكيد بر اينكه كرسي‌هاي آزادانديشي در صورتي جواب مي‌دهد كه حق‌محوري اصل باشد يادآور شد: يعني گوينده و شنونده هر دو در پي حقيقت باشند، جناح حرف اول را نزند و شارلاتاني هم حرف اول را نزند. آيت‌الله خاتمي در پايان تأكيد كرد: به هم ريختن مجالس به خصوص در مجامع فرهنگي و دانشگاهي از هر طرف كه باشد چيزي جز شارلاتانيسم نيست، بگذاريد حرف‌ها زده شود و مخالف و موافق در محيط علمي سخن بگويند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن