واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ دي ۱۳۹۳ (۱۹:۲۷ب.ظ)
جلسه هماهنگي کارگروه مشاغل سبز در چهارمحال و بختياري برگزار شد در راستاي اجراي تفاهم نامه بين سازمان حفاظت محيط زيست کشور و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعي اولين جلسه کارگروه مشاغل سبز در استان با حضور مديران دو دستگاه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از اداره روابط عمومي حفاظت محيط زيست چهارمحال و بختياري، در راستاي اجراي تفاهم نامه 8 ماده اي بين سازمان حفاظت محيط زيست کشور و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعي اولين جلسه کارگروه مشاغل سبز در استان با حضور مديران دو دستگاه برگزار شد.
مديرکل حفاظت محيط زيست با اشاره به تأکيدات مقام معظم رهبري بر اقتصاد مقاومتي گفت: اجراي اين تفاهم نامه مي تواند منجر به ترويج اقتصاد سبز شود. شهرام احمدي تصريح کرد: رعايت مسائل محيط زيستي در فعاليت هاي اقتصادي يکي از مسائلي است که در اين تفاهم نامه بر آن تاکيد شده است.
وي افزود: با برنامه هايي که سازمان حفاظت محيط زيست در جهت ايجاد پيوند بين صنعت و محيط زيست دارد، در آينده مي توانيم شاهد رشد صنايع دوستدار محيط زيست باشيم.
احمدي با اشاره به نياز کشور و ناگزير بودن از توسعه صنعتي بيان داشت: اگر اصول توسعه پايدار رعايت شود، ضمن توسعه اقتصادي کشور، محيط زيست هم کمترين آسيب ها متحمل خواهد شد.
مديرکل حفاظت محيط زيست با ابراز قدرداني از مديراني که نسبت به حفظ محيط زيست دغدغه دارند گفت: باتوجه به فرابخشي بودن مقوله ي محيط زيست، بخشي نگري يکي از بزرگترين تهديدها در اين عرصه محسوب مي شود. شهرام احمدي بيان نمود: ايجاد مشاغل سبز راهکار موثري براي برون رفت از معضل بيکاري و حفظ محيط زيست استان است.
وي از برنامه ي اداره کل حفاظت محيط زيست با ساير دستگاه ها سخن گفت و اظهار داشت: درصدد هستيم تا با همکاري ساير دستگاه ها مشاغل سبز شناسايي شده را بومي سازي و در استان اجرايي نماييم.
احمدي تصريح کرد: تسهيلاتي که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي مي تواند در اين زمينه در اختيار متقاضيان قرار دهد، نقش بسزايي در توسعه و ايجاد مشاغل سبز در استان خواهد داشت.
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان نيز ضمن اشاره به مفاد تفاهم نامه موجود گفت: رشد و توسعه اقتصادي هر کشور به توسعه پايدار وابسته است و از شاخص هاي توسعه پايدار، توجه به بحث توليد و کسب و کاري است که کمترين خسارت و زيان را به منابع زيست محيطي وارد کند.
وي افزود: امروز اقتصادي را ميخواهيم که در آن کمترين تخريب و آلودگي باشد. داود شيوندي به بيان اهدف تدوين اين تفاهم نامه پرداخت و گفت: اين تفاهم نامه به منظور نظارت بر شکل گيري فعاليت اقتصادي و نيز صدور مجوز براي مشاغلي که کمترين آثار تخريبي بر محيط زيست را وارد مي کنند، فراهم شده تا کمترين ضرر و آسيب به محيط زيست و افراد شاغل را شاهد باشيم.
شيوندي با اشاره به مبحث استفاده از تکنولوژي و انرژي هاي نوين در جهان تصريح کرد: به دنبال محقق شدن اهداف اين تفاهم نامه بايد کارگروهي منسجم با همکاري ساير دستگاه ها و نهادهاي مرتبط، همگام و همسو با برنامه هاي کشوري در استان تشکيل گردد. وي با توجه به اين مساله که استان در حال گسترش صنعت است تاکيد نمود: بايد پيش بيني هاي لازم جهت اين گسترش در همه حوزه ها، خصوصا محيط زيست صورت بگيرد.
مشاغل سبز مشاغلي هستند که مصرف انرژي را کاهش ميدهند و پسماندهاي کمتر و قابل بازيافتي توليد ميکنند که در نتيجه آن هزينههاي بنگاههاي اقتصادي کمتر ميشود و به حفظ طبيعت و محيطزيست کشور نيز کمک ميکنند.
شغل سبز، ملاحظات محيط زيستي، اقتصاد سبز، توسعه پايدار، واحد سبز، کارآفرين سبز، سبزسازي مشاغل و کار شايسته برخي از موضوعاتي است که در تفاهم نامه مذکور بر آن تاکيد شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]