تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860510768




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امکان ورود خودروهای شخصی عراق به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: امکان ورود خودروهای شخصی عراق به ایران
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان از فراهم شدن شرایط ورود خودروهای شخصی عراقی به داخل استان خبر داد.
مهر: مسعود مصدقي پیش از ظهر امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه با اشاره به هفته راهداري عنوان كرد: حدود ۹۵ درصد از حمل و نقل صورت گرفته در كشور به دليل وجود فاكتورهايي همچون تنوع مسير به صورت جاده اي انجام مي شود.

وي با اشاره به ورود خودروهاي تاكسي پلاك اروند در سطح استان خوزستان افزود: برنامه ريزي هاي اوليه در راستاي  استفاده از خودورهاي سبک پلاک اروند به منظور جابه جايي مسافران دورن شهري انجام گرفته است. در صورت استفاده از اين خودروها، جايگاه حمل و نقل شهري استان در سطح كشور ارتقا خواهد يافت.

مصدقي اظهار كرد: به دنبال جذب بخش خصوصي براي ورود به اين مقوله هستيم؛ همچنين به منظور ارائه تسهيلات به خريداران خودروهاي تاكسي پلاك اروند از اعتبارت صندوق توسعه بهره خواهيم برد. سهم آورده متقاضيان خريد اين خودروها ۲۵ درصد و سهم بانک ها نيز ۷۵ درصد خواهد بود.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان با بيان اينكه برند اول در نظر گرفته شده در اين خصوص محصولات شركت تويوتا خواهد بود، گفت: محصولات اين شركت از لحاظ ايمني از مولفه هاي خوبي برخوردار هستند.

لزوم شركت محوري به جاي راننده محوري

وي با اشاره به لزوم شركت محوري به جاي راننده محوري در سيستم حمل و نقل درون شهري تصريح كرد: در هشت ماه نخست سال جاري يك ميليون و ۳۹۰ هزار سفر با خودروهاي سنگين همچون كاميون در سطح استان انجام گرفته كه اين ميزان تردد به نسبت سال گذشته ۲۰ درصد افزايش يافته است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان اظهار كرد: بر اساس آمار موجود تناژ اين خودورها ۲۵ ميليون تن بوده كه به نسبت سال گذشته اين ميزان تناژ  ۲۴ درصد افزايش داشته است.

مصدقي تصريح كرد: ميزان سفرهاي صورت گرفته در هشت ماه نخست در سال گذشته در بندر امام خميني (ره) ۴۲۳ هزار مورد بوده كه اين ميزان در سال جاري به ۵۹۰ هزار سفر رسيده است.

وي با اشاره به مسئله ترانزيت در پايانه مرزي شلمچه گفت: در سال جاري در اين پايانه مرزي دو ميليون و ۳۰۰ هزار تن كالا جا به جا شده كه اين ميزان جابه جايي به نسبت سال گذشته حدود ۲۰۰ درصد رشد داشته است. اين مسئله نشان مي دهد كه ترانزيت كالا در دو پايانه مرزي استان نيازمند توجه ويژه اي است.

به منظور ارائه تسهيلات به خريداران خودروهاي تاكسي پلاك اروند از اعتبارت صندوق توسعه بهره خواهيم برد. سهم آورده متقاضيان خريد اين خودروها ۲۵ درصد و سهم بانک ها نيز ۷۵ درصد خواهد بود

مصدقي همچنين با اشاره به حجم بالاي تردد مسافر در دو پايانه مرزي شلمچه و چزابه در ايام اربعين حسيني اظهار كرد: در اين ايام ۲۶۰ هزار نفر از مرز چزابه و ۲۳۰ هزار نفر از مرز شلمچه به كشور عراق وارد شدند همچنين حدود چهار هزار نفز نيز از طريق راه هاي آبي به اين كشور سفر كردند.

كاهش تلفات رانندگي استان

وي با بيان اينكه تلفات رانندگي در استان در هفت ماه نخست سال جاري به نسب سال گذشته سه درصد كاهش يافته است، تصريح كرد: با مديريت صحيح مي توان حجم تلفات جاده اي در استان را كاهش داد.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان عنوان كرد: متولي نوسازي ناوگان حمل و نقل خوزستان ستاد سوخت است که متاسفانه تاكنون اقدامات شاخصي در اين زمينه در استان خوزستان صورت نگرفته است.

مصدقي با اشاره به جا به جايي، ۳.۵ تن كالا در پايانه هاي مرزي استان در هفت ماه گذشته اظهار كرد: حدود ۶۰ ميليارد تومان در راستاي ايجاد بارانداز در اين دو پايانه هزينه شده و در صورتي كه بخش ترانزيت در اين پايانه ها فعال شود به طور حتم در آينده شاهد افزايش درآمدزايي و ايجاد اشتغال در استان خواهيم بود.

تردد خودروهاي شخصي عراقي در كشور

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان تصريح كرد: پايانه مرزي چزابه به لحاظ زير ساختي با مشكل خاصي مواجه نيست و تا ۲۰ سال آينده ظرفيت پذيرش تعداد بالاي مسافر را در اختيار دارد.

مصدقي با اشاره به لزوم افزايش دستگاهاي اتوبوس براي حمل مسافر در ايام خاص همچون اربعين حسين در كشور عراق گفت: برنامه ريزي هاي لازم در راستاي ورود دو هزار دستگاه اتوبوس به منظور جابه جايي زائران ايراني در كشور عراق در سال آينده انجام گرفته است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان گفت: در اين خصوص تفاهم نامه اي با كشور عراق منعقد شده اما تاكنون به دليل وجود مشكلات امنيتي اين امر محقق نشده است.

وي همچنين از ورود خودروهاي شخصي عراقي در جاده هاي كشور خبر داد و گفت: حجم ورود اين خودورها بسيار كم است اما مي توان از اين طريق براي استان درآمد زايي كرد.

لزوم احداث ۱۳ مجتمع بين راهي در استان

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان افزود: در استان خوزستان ۱۴ هزار كيلومتر راه، سه پايانه باربري و دو پايانه مرزي وجود دارد كه از لحاظ جا به جايي كالا و مسافر از اهميت بالايي برخوردار هستند.

مصدقي با اشاره به استقرار  ۳۰۷ شركت حمل و نقل كالا در استان گفت: در راستاي رفع نياز و افزايش شاخصه هاي كيفيت حمل و نقل در خوزستان، برنامه مدوني به منظور احداث ۱۳ مجتمع خدماتي و رفاهي بين راهي در دستور كار اداره حمل و نقل و پايانه هاي استان قرار دارد. در اين خصوص چارچوب هاي خاصي براي ورود و جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي فراهم ساخته شده است.





تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن