واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با اشاره به کاندیداتوری «جب بوش» و «هیلاری کلینتون»
اینترسپت: نظام سیاسی آمریکا، صحنه خاندانسالاری و حکومت طبقه اشرافی است
پایگاه اینترنتی «اینترسپت» در گزارشی نوشت، حضور احتمالی برادر «جورج بوش» و همسر «بیل کلینتون» در انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶، نمایانگر آن است که تا چه اندازه اشرافسالاری و طبقه سیاسی افراد تا چه اندازه مسیر و زندگی سیاسی مردم آمریکا را هدایت میکند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «جب بوش» برادر «جورج بوش» رئیسجمهور سابق آمریکا هفته گذشته رسماً اعلام کرد که قصد دارد برای انتخابات ریاستجمهوری 2016 آمریکا کاندید شود. اگر او بتواند در انتخابات درون حزبی جمهوریخواهان پیروز شود و نامزدی جمهوریخواهان در انتخابات ریاستجمهوری 2016 را به دست آورد، به احتمال خیلی زیاد، رقیب او در بین دموکراتها، «هیلاری کلینتون» خواهد بود. پایگاه خبری «اینترسپت» (وابسته به «گلن گرینوالد» روزنامهنگار همکار «ادوارد اسنودن» افشاگر آمریکایی) با اشاره به این مسئله نوشت که نامزد شدن برادر «جورج بوش» یکی از رؤسای جمهور سابق آمریکا و پسر «جورج اچ دابلیو بوش» یکی دیگر از روسای جمهور این کشور در مقابل همسر «بیل کلینتون» یکی دیگر از روسای جمهور آمریکا، کاملاً گویای این است که تا چه اندازه شایستهسالاری و تحرک طبقاتی، جنبههای گمراه کنندهای از زندگی در آمریکا است. این گزارش درباره نامزدی جب بوش و هیلاری کلیتون مینویسد: «یکی از این دو خانواده پول زیادی صرف کرده تا قدرت سیاسی به دست آورد و دیگری قدرت سیاسی خود را هزینه کرده تا ثروت فراوانی به دست آورد و این کاملاً گویا است که قدرت سیاسی و اقتصادی با یکدیگر ادغام شده است و اساساً چارچوب اشرافسالاری است که زندگی سیاسی مردم آمریکا را هدایت میکند.»
اینترسپت در ادامه اینگونه گزارش میکند که خاندان حاکم دو خانواده بوش و کلینتون روابط بسیار گرمی با یکدیگر دارند که در خور موقعیت آنها است. مادر خانواده بوش (باربارا که روزی بانوی اول آمریکا بود)، بزرگ خاندان کلینتون (بیل کلینتون) را یکی از اعضای خانواده مجازی خود توصیف کرده است و میگوید که پسرش جرج بوش، از روی محبت، بیل کلینتون را «برادر من که از یک مادر دیگر است» خطاب میکند. این گزارش در پایان اینگونه نتیجهگیری کرد که اگر در انتخابات ریاستجمهوری سال 2016، کلینتون و جب بوش کاندید شوند، این انتخابات به وضوح تأکیدی بر آن است که تا چه اندازه طبقه سیاسی در آمریکا تأثیرگذار است. اینترسپت در این رابطه نوشته است: «اگر این اتفاق رخ دهد، انتخابات 2016 به روشنی نشان میدهد که طبقه سیاسی آمریکا چطور عمل میکند: بر اساس سلسله خانوادگی، طبقه اشرافی، همراستا کردن منافع در نهان با ظاهر اختلافات ایدئولوژیک و قدرت زیاد سیاسی که سرمایه خصوصی بدل میشود و بالعکس.» انتهای پیام/ق
93/09/29 - 17:09
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]