تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870508697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش براي فراهم كردن زير ساخت هاي مطلوب حمل ونقل در خراسان رضوي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۲۴ق.ظ)
تلاش براي فراهم كردن زير ساخت هاي مطلوب حمل ونقل در خراسان رضوي به مناسبت آغاز هفته حمل‌ونقل و گراميداشت روز راهدار با حضور اعضاي شوراي حمل‌ونقل استان و اصحاب رسانه نشست خبري در اداره کل راه و شهرسازي خراسان رضوي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمدرضا اخوان عبداللهيان با اشاره به رتبه اول مبادلات تجاري و ترانزيتي و جابجايي مسافر از طريق تمامي شقوق حمل ونقل استان از جمله ريلي، هوايي و جاده‌اي گفت: بر همين اساس، اقدامات مناسبي در جهت ارتقاي سطح کيفي خدمات و همچنين توسعه و رشد کمي و کيفي حمل‌ونقل در استان صورت گرفته است.
مديرکل راه و شهرسازي خراسان رضوي بابيان اينکه تمرکز اکثر قطب‌هاي تجاري، صنعتي، علمي، فرهنگي و گردشگري در استان به دليل وجود بارگاه امام رضا (ع) و توجه دولت محترم به بهسازي و نوسازي جاده‌ها گفت: پروژه‌هاي بااهميتي در حوزه استحفاظي استان در دست برنامه‌ريزي، مطالعه و اجرا است از آن جمله مي‌توان به پروژه بزرگ و ملي آزادراه حرم تا حرم، پروژه بهسازي و نوسازي محورهاي ترانزيتي، پروژه احداث آزادراه مشهد – قوچان، پروژه رفع نقاط پرحادثه و چندين پروژه ديگر اشاره کرد.
اخوان عبداللهيان با اشاره به محدوديت‌هاي مالي و منابع بخش دولتي و نيز با توجه به سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري و دولت در زمينه مشارکت با بخش خصوصي اظهار داشت: به‌کارگيري و استفاده حداکثري از مشارکت‌هاي مردمي، خيرين و ظرفيت‌هاي بخش خصوصي از سياست‌ها و اولويت‌هاي کاري اين اداره کل است که از طريق راهکارهايي همچون حمايت و به‌کارگيري پيمانکاران توانمند در اجراي پروژه‌هاي راه‌سازي و راهداري، استفاده از توان علمي و فني مهندسين مشاور درزمينهٔ مطالعات و نظارت پروژه‌هاي در دست اجرا و همچنين مشارکت با بخش خصوصي در اجراي پروژه‌هاي مشترک اجرايي مي‌شود.
وي با اشاره به امر راهداري و نگهداري راه‌ها به‌عنوان مهم‌ترين راهبرد سال 93 و 94 خاطرنشان کرد: اين اداره کل همچنين در راستاي ارتقاي فرهنگ نگهداري راه‌ها تلاش مي‌کند و پيام‌ها و اطلاعات آموزشي را با توجه به مسير مسافرتي و پرتردد به مشهد، اقدام به توزيع بروشور و نصب برنوشته با محوريت آموزشي در بين مردم عزيز مي‌نمايد.
وي با اشاره به اهميت حوزه فعاليت و مسووليت راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي با جامعه مخاطبي بيشتر از آحاد مردم کشور اظهار داشت: نگهداري از راه‌ها و راهداري از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است و تلاش‌هاي صورت گرفته در جهت استفاده از فناوري‌هاي روز دنيا ICCT استفاده از بتن غلطکي در اين بخش قابل توجه است.
مدير کل راه و شهرسازي با بيان اينکه امروزه تصادفات جاده‌اي به دليل هزينه‌هاي گزاف اجتماعي و اقتصادي و آثار کوبنده فيزيکي و رواني آن روي افراد و جوامع، از مهم‌ترين موضوعات راه و شهرسازي براي کم کردن اين خطاي انساني از طريق اقدامات گوناگون است، افزود: آمارها در شش‌ماهه نخست امسال نشان مي‌دهد که از شدت تصادفات کاسته شده است.
مديرکل راه‌آهن خراسان رضوي در اين نشست با اشاره به اينکه توسعه حمل‌ونقل ريلي از اولويت‌هاي اصلي دولت است، گفت: طي 8 ماهه اول سال 93، در حدود 3 ميليون و 550 هزار تن کالا از استان جابه‌جا شده است که از اين مقدار يک‌ميليون و 650 هزار تن با آسياي ميانه ترانزيت شده است که اين مقدار نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.7 درصد افزايش داشته است.
وي افزود: در مدت مذکور 36 درصد رشد حمل‌ونقل ترانزيت کالا را داشته‌ايم و 13 درصد از برنامه تعريف‌شده مرکز جلوتر هستيم.
ضيايي مهر با اشاره به اينکه تحول در بخش حمل‌ونقل ريلي مي‌تواند موجب آثار قابل‌توجه و همه‌جانبه اقتصادي و اجتماعي باشد، گفت: آمار ترانزيت کالا از استان و ميزان کالاهاي عبوري نشان‌دهنده نقش و اهميت حمل‌ونقل ريلي است که با کامل شدن زيرساخت‌هاي لازم اين نقش به‌مراتب افزايش خواهد يافت.
وي ادامه داد: در مقاطعي مشکل واگن جهت حمل‌ونقل داشتيم که با هماهنگي و همکاري شرکت راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران اين مشکل رفع شد و در حال حاضر مشکل واگن جهت حمل‌ونقل نداريم.
مديرکل راه‌آهن خراسان رضوي اظهار داشت: ميانگين عمر ريلي 28 تا 29 سال است و نياز به بازسازي و بهسازي دارند که بخشي از آن‌ها انجام‌شده و بخشي در حال انجام است.
مديرکل حمل‌ونقل پايانه‌ها ضمن قدرداني از زحمات رانندگان، آنان را سربازان گمنام اقتصادي کشور دانست که بايد در اين روز از آنان قدرداني شود، گفت: در سال اقتصاد و فرهنگ و مديريت جهادي در اربعين حسيني جهاد ديگري در بحث حمل‌ونقل جاده‌اي در استان ايلام صورت پذيرفت و روزانه جابجايي 40 هزار زائر در شهر مهران جابجا شدند.
محمدجواد وحدتي فر با اشاره به ويژگي‌هاي استان خراسان رضوي به دليل هم‌مرز بودن با افغانستان و کشورهاي CIS که ترانزيت کالاها از بندرها جنوبي و جنوب غربي به سمت خراسان رضوي بايد از معابر اين استان عبور کنند تا کالاهاي خود را به کشورهاي همسايه انتقال دهند جايگاه ويژه‌اي دارد، گفت: نحوه عملکرد حمل‌ونقل بيانگر تأثير جابه‌جايي و حوزه نفوذ محصولات توليدي مي‌باشد و پيشرفت در امور فني و اصول مديريت آن منجر به بهبود در جابجايي بار ف سرعت ارسال، کيفيت خدمات، هزينه‌هاي عمليات، کاربرد تسهيلات و کاهش مصرف انرژي مي‌گردد.
وي حمل‌ونقل را نوعي ويژه‌اي از توليد دانست و گفت: نزديک به 30 درصد صادرات از کل مرزهاي کشور از طريق جاده‌هاي استان انجام مي‌شود.
معاون عملياتي شرکت فرودگاه‌هاي خراسان رضوي در خصوص تاخيرات پروازي گفت: صنعت حمل‌ونقل هوايي کشور در سالهاي اخير شاهد تحريم‌هاي غيرعادلانه بوده است که اين موضوع تأثير مستقيم بر صنعت حمل‌ونقل هوايي داشته است و باعث شده است که تعدادي از هواپيماها به دليل نبود قطعات يدکي زمين‌گير شوند و تعداد زيادي از صندلي از ناوگان حمل‌ونقل مسافر حذف‌شده است همچنين شرايط جوي بد آب و هوا يکي ديگر از عوامل تأخير در پروازها است.
عيدي زاده ادامه داد: در اين راستا سازمان هواپيمايي کشور و شرکت‌هاي هواپيمايي در حال مذاکره براي خريد هواپيما و همچنين قطعات و لوازم‌يدکي موردنياز مي‌باشند.
وي در مورد انتقال فرودگاه هاشمي نژاد به خارج از شهر، گفت: به دليل هم‌جواري فرودگاه مشهد به شهر مطالعاتي انجام شد که از شهر دور شود که اين امر درحالي‌که حاضر امکان‌پذير نيست و در حال حاضر سعي مي‌کنيم فرودگاه مشهد را توسعه دهيم.
وي گفت: در راستاي فراهم کردن خدمات مطلوب و توسعه امکانات فرودگاهي در ارائه خدمت به مردم با افزايش گيت‌ها، نوار نقاله اربريج و مطالعه خريد 5 اربريج جديد، مطالعات توسعه ترمينال خارجي با مشارکت بخش خصوصي را مي‌توان اشاره کرد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن