واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۴۰ق.ظ)
بازديد شرکت آداني هند از طرح توسعه بندر چابهار بازديد ميداني شرکت آداني کشور هند به سرپرستي هارش ميشرا، رئيس بخش بازرگاني بين المللي و دکتر مالاي مادويا، مدير بنادر و مناطق ويژه اقتصادي، با هدف سرمايه گذاري در بخش بندري و لجستيکي از طرح توسعه بندر شهيد بهشتي چابهار صورت پذيرفت.
به گزارش خبرگزاري موج، ميشرا، رئيس انجمن بازرگاني بين المللي اين شرکت، گفت: شرکت آداني بزرگترين بخش خصوصي کشور هند با داشتن ده هزار کارمند، 9 ميليارد سرمايه و ارزش 25 ميليارد دلار سهام در اکثر کشورهاي دنيا در زمينه هاي استخراج منابع لجستيک و بنادر و انرژي و برق مشغول به فعاليت هست.
ايشان افزود: با توجه به بازديدي که از طرح توسه بندر چابهار داشتيم، علاقه منديم در چند زمينه فعاليت داشته باشيم، اولين زمينه مشارکت در توسعه بندر چابهار که اميدواريم آن را به بالاترين حد برسانيم و معتقديم اين مشارکت به صورت قدم به قدم پيش رود دومين نکته خواهان ايجاد جايگاه هايي براي صنايع گاز داريم که سرمايه گذاران ما علاقه مند هستند به صورت مشارکت با سرمايه گذاران ايراني کار کنند، اما؛ نکته اي که در اين بخش بسيار حائز اهميت است، بحث قيمت گاز هست که بايد دولت هاي جمهوري اسلامي ايران و کشور هند به تفاهم برسند و نکته سوم مشارکت در اتصال خط راه آهن چابهار به آسياي ميانه به همين منظور سفر زميني از چابهار به مشهد براي بررسي وضعيت حمل و نقل جاده اي و ريلي در پيش داريم و ما مطمئن هستيم، دولت هند به ما در اين زمينه کمک خواهد کرد؛ زيرا معتقديم وجود راه آهن بيانگر ظرفيت بندر است و ما اميدواريم به محض برداشتن و يا کم شدن تحريم ها شاهد ترافيک کالا در اين بندر استراتژيکي باشيم.
در ادامه سانچو گوپتا، مدير ارشد عملياتي شرکت آداني، گزارشي از عملکرد اين شرکت و زمينه هاي فعاليت آن ارائه کرد و اظهار داشت: شرکت آداني در سال صد و سي ميليون تن کالا در زمينه هاي مختلف در چهار بنادر هند تخليه و بارگيري مي کند.
وي اظهار داشت: اين شرکت رتبه اول لجستيک در بنادر هند و زميني بالغ هشتاد هزار هکتار فقط براي منطقه ويژه اقتصادي خود در اختيار دارد و بزرگترين توليد کننده انرژي هند که ساليانه هزار مگاوات برق توليد مي کند.
گوپتا افزود: بندر موند را هند نزديکترين بندر چابهار با داشتن 24 پست اسکله چهل کيلو متر از سوحل هند را پوشش ميدهد و اين بندر مي تواند نقش مهمي براي تعامل با بندر چابهار داشته باشد.
در پايان مهندس ابوالقاسم اسدي، معاون فني و مهندسي اداره بنادر و دريانوردي چابهار، گفت: دولت جمهوري اسلامي ايران مصمم است که بندر چابهار و پسکرانه هاي آن به سرعت به بهره برداري برسد که خوشبختانه در بحث مشارکت سازمان بنادر براي سرمايه گذاران تلاش دارد منافع دو طرف تأمين شود که در اين زمينه نظرات مثبتي وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]