واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ آذر ۱۳۹۳ (۱۱:۴۵ق.ظ)
«تدبير» وزارت يا «اميد» رضازاده؟ گروه ورزش:
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري موج، اين روزها فدراسيون وزنه برداري و بحث حضور يا عدم حضور رضازاده در دوره بعدي انتخابات اين فدراسيون در کانون توجه قرار دارد. محمود گودرزي، نه حالا و از مدت ها قبل خواستار مشخص شدن وضعيت رييس فدراسيون وزنه برداري شده بود که بايد بين شوراي شهر و اين فدراسيون يکي را انتخاب کند.
اکنون در آستانه انتخابات اين فدراسيون که گويا ثبت نام از کانديداها تا زمان تعيين انتخابات قرار است ششم دي ماه انجام گيرد، مجدد شاهد نقل و قول هاي زيادي در اين رابطه در سطح رسانه ها هستيم. تفسيري متفاوت از آنچه که قانون مي گويد سردرگمي زيادي را براي دو طرف ماجرا به وجود آورده است که آيا حضور توامان رضازاده در شوراي شهر و فدراسيون ميسر هست يا خير؟
نگاه تخصصي وزارت ورزش
بدون شک يکي از مخالفان جدي حضور دو شغله ها در ورزش را بايد وزارتخانه تحت اختيار محمود گودرزي دانست. وزير ورزش و جوانان بارها اعلام کرده که آقاياني که در ورزش حضور دارند بايد تمرکز غير از اين حيطه نداشته باشند. در اين زمينه دليل اين مدعا جايي است که پس از انتخاب احمد دنيامالي به عنوان يکي از اعضاي اين دوره شوراي شهر و حضور توأمانش در انتخابات رياست فدراسيون قايقراني اين اجازه از او سلب شد.
وزارت ورزش به دنيامالي اجازه نداد هم زمان هم در شوراي شهر و هم در فدراسيون قايقراني حضور داشته باشد تا در نهايت رييس سابق اين فدراسيون حضور در خيابان بهشت و رتق و فتق امور شهري را به ورزش ترجيح دهد.
اکنون هم اين فشار روي رضازاده وجود دارد و حتي وزير ورزش يک اولتيماتوم يک هفته اي هم به ساکت ترين مرد شورا براي روشن کردن تکليف خودش داده بود که زمان آن به پايان رسيد و هنوز خبري در اين زمينه نيست.
داستان متفاوت رضازاده
اما داستان پرافتخارترين وزنه بردار سنگين وزن جهان کمي متفاوت است. وزارت اجبار دارد که رضازاده هم بايد بين شورا و ورزش يکي را انتخاب کند و حتي در آستانه انتخابات جديد رياست فدراسيون اين احتمال وجود دارد که در صورت عدم استعفا و کناره گيري از شوراي شهر اجازه حضور به وي داده نشود.
اما از سويي ديگر رييس فدراسيون وزنه برداري معتقد است به علت اينکه حضور او در فدراسيون وزنه برداري قبل از انتخابش به عنوان عضوي از اعضاي شوراي شهر بوده، ماجراي او با احمد دنيا مالي متفاوت است و شامل اين مساله نمي شود.
رضازاده در اين خصوص مي گويد: «من در اين زمينه فعلا نظري ندارم. بنده وقتي به عنوان يکي از اعضاي شوراي شهر انتخاب شدم که قبل از آن رياست فدراسيون را در اختيار داشتم. هرچند حضور در شورا شغل دوم به حساب نمي آيد اما دوستان بايد قبل از انتخاب من به عنوان يکي از اعضاي شوراي شهر از وجود چنين قانوني حرف به ميان مي آوردند.
وي در ادامه تصريح مي کند: در اين زمينه با توجه به اين که تا پايان مدت فعاليتم در فدراسيون فرصت باقي است هنوز تصميمي نگرفته ام که بين فدراسيون و شورا کدام را انتخاب کنم. با اين حال تا قبل از انتخابات تصميم خودم را خواهم گرفت.»
مرجع کيست؟
وزارت ورزش به عنوان متولي اصلي ورزش کشور خودش را مرجعي مي داند که برپايه آن معتقد است حسين رضازاده حق حضور توأمان در شوراي شهر و فدراسيون وزنه برداري را ندارد. جايي که ديگر ورزشي هاي حاضر در شوراي شهر چنين نظري نداشته و معتقدند مسئولان وزارت ورزش نمي توانند چنين خواسته اي را مطرح کنند چرا که مرجع نيستند.
عليرضا دبير، عضو شوراي شهر و نايب رييس دوم کميته ملي المپيک در جلسه امروز شورا در پاسخ به خبرنگار خبرگزاري موج اظهار مي کند: «وزارت ورزش در حالي رضازاده را بين دو راهي ماندن در ورزش و شوراي شهر قرار داده که او اصلا مرجع رسيدگي به اين ماجرا نيست. وزارت ورزش بايد زمان ثبتنام از کانديداها و گرفتن استعلامهاي لازم از سازمان بازرسي کل کشور و مجلس شوراي اسلامي را انجام دهد و سپس اعلام کند که رضازاده ميتواند در انتخابات فدراسيون وزنه برداري شرکت کند يا خير.
وي در ادامه تاکيد مي کند: رضازاده در شرايط کنوني رئيس فدراسيون وزنه برداري است و نميتوان اکنون به وي گفت که استعفا دهد و مرجع رسيدگي به شرايط وي در قانون مشخص شده است.»
بازهم داستان تعليق
قطعا صحبت هاي وزير ورزش و جوانان را در نشست خبري شهريورماه خود جاي تامل دارد جايي که حرف از زرنگ بازي بعضي از روساي فدراسيون ها به ميان آورد که به خاطر منافع شخصي خود بلافاصله با نامه نگاري به فدراسيون هاي جهاني حرف از دخالت دولت در امور ورزش را به ميان کشيدند.
حربه اي که بارها سبب شد ورزش ايران از طرف کميته جهاني المپيک تا سرحد تحريم هم پيش برود. حالا هم گويا اگر رضازاده نخواهد به خواسته وزارت ورزش تن دهد و بين شورا و وزنه برداري يکي را انتخاب کند بايد شاهد واکنش هاي جهاني بابت کنار گذاشتن احتمالي وي باشيم. جايي که قطعا وجهه جهاني رضازاده کفه ترازو را به نفع او خواهد کرد و فدراسيون جهاني اين رشته، فدراسيون ما را با تعليق مواجه کنند تا بار ديگر ورزش با مشکل مواجه شود.
به هرحال هرچه هست اين يک اهرم فشار و برگ برنده براي همه اهالي فدراسيون نشين است و بايد حسابي مورد توجه قرار گيرد. موضوعي که قطع به يقين از آن مي توان به عنوان همان «اميد» رضازاده بابت ايستادگي برابر «تدبير» وزارت ورزش نام برد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]