تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825967294




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نام بردن از رهبر، به معناي شفاف بودن حساب هاي اقتصادي برخي ها تلقي نشود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۱۳ب.ظ)
فرار شرکت هاي بزرگ اقتصادي دولتي از نظارت ها؛ نام بردن از رهبر، به معناي شفاف بودن حساب هاي اقتصادي برخي ها تلقي نشود رييس مجمع عالي واردات گفت: خرج کردن نام رهبري براي عدم رسيدگي به پرونده هاي فساد اقتصادي که در کشور باب شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، در راستاي مبارزه و جلوگيري از رخ دادن فسادهاي اقتصادي در کشور، ابتدا بايد اقتصاد خالي از هرگونه مديريت دولتي و وجود منابع و اعتبارات بودجه در شرکت ها باشد.
از سوي ديگر بايد با اخذ ماليات از گروه هاي مختلف جامعه اعم از مردم، شرکت هاي خصوصي و دولتي و همچنين فعال سازي ساير پتانسيل هاي اقتصادي کشور و کاهش وابستگي بودجه به نفت قدم برداشت تا اين نوسانات را هم جلوگيري کرد.
دولت اگر تمام نيروهاي خود را بکارگيرد نيز نمي تواند تمامي بخش هاي اقتصادي کشور را فعال کند و همين امروز نيز شاهد آن هستيم دولت در وضعيت فعلي به تنهايي، از توانايي کامل اقتصاد ناتوان است، پس تغيير رويکرد و نگرش دولت در اقتصاد با ورود بخش خصوصي امکان پذير است و از سوي ديگر به هر ميزاني که تاثير دولت، در شرکت و پروژه هاي اقتصادي کمتر شود زمينه ايجاد رانت نيز کاهش مي يابد.
اگر به بحراني ترين شرايط کشور پس از انقلاب بازگرديم به جنگ تحميلي برخورد مي کنيم که تنها جوانان و مردم توانستند اقتصاد و جنگ را سرپا نگاه دارند و اين تجربه اي ثابت شده است که مردم هيچ‌گاه سر يکديگر را کلاه نمي‌گذارند و هيچ‌گاه به يکديگر رشوه نمي‌دهند.
به همين دليل همان‌طور که مقام معظم رهبري نيز همواره تأکيد کرده‌اند بايد ابتدا اقتصاد را از دست دولت به دست مردم بسپاريم و سپس با اخذ ماليات از مردم به جاي وابستگي به نفت و تحت تأثير قرار گرفتن به واسطه نوسانات نفتي، مملکت را هرچه بهتر اداره کنيم.
اخيرا شاهد طرح موضوعي با عنوان فساد 12 هزار ميلياردي از سوي وزير اقتصاد بوديم؛ اين در حالي است که اين رقم از سوي برخي مسولان 70 ميليارد تومان اعلام شده است و در طول دولت قبل نيز پرونده بزرگترين فساد مالي کشور به چشم مي خورد، سوال اينجاست که چند درصد از عوامل متخلف اين پرونده ها، از مردم عادي بودند؟ پرسشي که اينجا مطرح مي‌شود اين است که چرا بايد با طرح ارقام بسيار بالاتر از واقعيت دل مردم را لرزاند و به اقتصاد کشور لطمه وارد کرد.
وقتي اقتصاد دولتي است فساد اقتصاد نيز امري رايج است، زماني که حرف‌هايي خلاف واقعيت بيان شود مردم ديگر اعتمادي نمي‌کنند.
به طور مثال در بحث 12 هزار ميليارد توماني که مطرح شد چنان‌چه دادگاه اين موضوع که در حقيقت 70 ميليارد تومان است مطرح شود و عاملان آن به مجازات برسند مردم گمان مي‌کنند که مجازات تعيين شده مجازات براي مفسده اقتصادي 12 هزار ميليارد توماني است و اين موضوع باعث سلب اعتماد مردم نسبت به حکومت مي‌شود.

دولتي بودن عامل ايجاد فساد
محمد حسين برخوردار رييس مجمع عالي واردات درباره وجود اکثريت فساد در منابع و شرکت هاي دولتي اظهار داشت: ايجاد مفاسد اقتصادي در کشور دلايل متعددي دارد که يکي از اين دلايل عدم اجراي کامل قانون اساسي است که از سوي ديگر عدم نظارت کافي ارگان هاي نظارتي از جمله مجلس، سازمان بازرسي و نظارت و دستگاه قضا به افزايش مفاسد اقتصادي دامن زده است.
اما متاسفانه تا زماني که نظام اداري ما ساختار خاص و مناسبي نداشته باشند و در مقابل هم مطبوعات کشور اجازه سوال از عملکرد مسئولان را نداشته باشند نمي توان انتظار داشت که مفاسد اقتصادي در ايران از بين برود.
ديگر نکته اي که بايد اشاره شود، ضرورت کوچک سازي در بدنه دولت است ؛ بزرگ بودن دولت يکي از عوامل اصلي ايجاد فساد است زيرا دولت به جاي وارد کردن نيروي انساني به بدنه توليد براي هر کارمند يک ميز درست کرده که اين ميز مي تواند مفسده ايجاد کند ؛ اگر دولت کوچک نشود با هيچ برنامه اي نمي توان جلوي فساد را گرفت با اين وضع به هيچ جا نمي رسيم دولت بايد اصلاحات را از خود شروع بکند.
امروز خرج کردن نام رهبري براي عدم رسيدگي به پرونده هاي فساد اقتصادي که در کشور باب شده است و خوشبختانه بهترين جواب از سوي ايشان در مقابل اين همايش ها ارائه شد ؛ مجلس و ساير دستگاه هاي نظارتي بايد تمام تلاش خود را براي برخورد با مفاسد اقتصادي بکار ببندند نه اينکه از نام رهبري براي عدم رسيدگي به پرونده هاي مفاسد اقتصادي خرج کنند ؛ ما دست روي هر کسي مي گذاريم به جايي وصل است و سر شغلي نشسته است و همين امر موجب مي شود که پرونده هاي مفاسد اقتصادي در ايران به نتيجه نرسد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن