تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 13 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837366870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش مبناي تصميم گيري حفاظت از محيط زيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۴:۱۵ب.ظ)
پژوهش مبناي تصميم گيري حفاظت از محيط زيست رئيس سازمان حفاظت محيط زيست با بيان اينکه پژوهش مي بايست مبناي تصميم گيري در حفاظت از محيط زيست باشد گفت : رويکرد اين سازمان تعميق و ترويج پژوهش در کليه سطوح است .
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان حفاظت محيط زيست،معصومه ابتکار در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محيط زيست که امروز دوشنبه 24 آذر ماه پيش از ظهر در سالن همايش‌هاي بين المللي با حضور معاونين، مديران و کارشناسان اين سازمان برگزار شد، با اشاره به اينکه دنيا بر اساس پژوهش‌ها و مطالعات در بحث تغييرات آب و هوا حرکت مي‌کند، اعلام کرد: در بيستمين نشست وزراي محيط زيست براي اين که چه راهکاري براي تغييرات آب و هوا در پيش بگيرند؛ کار پژوهشي گسترده IPCC مبناي تصميم گيري قرار گرفت.
وي ادامه داد: در اين پژوهش براي اينکه افکار عمومي را مجاب کنند يک اتفاق در کره زمين در حال رخ دادن است؛ ابتدا سه هزار پژوهشگر در حوزه‌هاي مختلف از جمله هواشناسي، محيط زيست، زمين شناسي و اقليم جمع شدند واطلاعات وضعيت آب و هوايي از حدود 30-20 هزار سال از منابع متفاوت جمع آوري شد.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست تصريح کرد: براي سنجش ميزان دي اکسيد کربن اطلاعات از عمق يخ‌هاي قطبي تا نمونه گيري از لايه‌هاي عميق دريا و زمين انجام شد و اين اطلاعات با اطلاعات ديگر در زمينه‌هاي تاريخ وقايع جمع بندي و سپس آناليز و تحليل‌هاي آماري روي آن انجام شد تا داده‌ها تبديل به اطلاعات شود.

وي افزود: از اين تجزيه و تحليل‌ها تئوري‌ها و فرضيه‌هايي خارج شد که فرضيه آن اين بود که زمين درحال گرم شدن است و دليل اصلي آن دستکاري انسان است.
سپس دوباره مطالعات و فرضيه‌ها تقويت شد و بر اساس آزمون‌ها به اين جمع بندي رسيدند که در آخرين نشست IPCC با يک دهه کار مطالعات بشري با 95 در صد اطمينان مي‌توانيم بگوييم که زمين دارد گرم مي‌شود و اين گرمايش حاصل دستکاري بشر است.
به گفته ابتکار، اين نمونه کار پژوهشي است که مبناي تصميم سازي است و بر اساس اين پژوهش 85 صدم سانتي گراد دماي زمين افزايش پيدا کرده است و در ايران اين دما تا حدود 1.5-1 درجه افزايش نيز تجربه شده است و همه تلاش‌ها براي اينست که اين دما به 2 درجه نرسد که اگر اين اتفاق بيفتد زمين به تغييرات غير قابل برگشت از جمله تغييرات شديد آب و هوايي و از دست رفتن زيستگاها مواجه مي‌شود.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست تاکيد کرد: اگر امروز مي گويند نبايد از 2 درجه دماي کره زمين افزايش پيدا کند و حداکثر 2 دهه وقت داريم آن را مهار کنيم پايه آن دانايي است و با اطمينان 95 در صد است.

وي با بيان اينکه محقق هميشه آموزش پذير است و هيچ مطلق حرف نمي‌زند مخصوصاً در مورد اطلاعات تجربي، افزود: به غير از وحي همه چيز قابل تغيير و قابل اصلاح و خدشه است مخصوصاً دانايي.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست تصريح کرد: فرآيند کسب دانايي، ابدي است و همواره بايد تلاش کرد تا دانايي خود را افزايش دهيم و اگر مي‌خواهيم همگام با دنياي خلقت حرکت کنيم بايد تلاش را ادامه دهيم به جهت فردي و شکوفايي فردي.
ابتکار با تاکيد بر اينکه کارشناسان، مسئولين و حتي محيط بانان بايد خود شکوفايي داشته باشند براي اينکه بتوانند انسان بهتري باشند و بعد براي ديگران مفيد باشند، گفت: يکي از شاخص‌هاي ذهن برتر قدرت تحير و شگفتي است و محقق تمام لذت اش آنست که درشگفتي يافته‌ها برود و به رشد و تعالي برسد.
وي با بيان اينکه براي سازماني که مأموريت آن حفاظت از محيط زيست و کره مسکون است و در اين مأموريت بحث‌هاي پژوهشي و دانايي و حرکت مبتني بر دانايي نهفته است، تاکيد کرد: مي‌بايست مانند اتفاقي که در کنوانسيون تغييرات آب و هوا رخ داد، فرآيند پژوهشي را طي کنيم و با دست پر براي حفاظت از محيط زيست تصميم بگيريم.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست خاطر نشان کرد: پژوهش کاربردي در حوزه محيط زيست بايد فرآيند صحيحي در مسئله يابي، شناخت دقيق موضوع، انجام دقيق پژوهش، جمع آوري داده‌ها، کار تجزيه و تحليل آماري، در معرض نقد گذاشتن و جمع بندي مطالعاتي را به درستي طي کند و براي سياستگذار عرضه شود و در نهايت در تصميم گيري‌ها بکار گرفته شود.
وي در ادامه به تبصره اي در بودجه 94 براي پژوهش‌هاي محيط زيست اشاره کرد و گفت: واحدهاي صنعتي که در حوزه پژوهش‌هاي محيط زيست فعاليت کنند از معافيت‌ها مالياتي برخوردار مي‌شوند.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست در ادامه به اعلام آمادگي معاونت علمي و فناوري رياست جمهور براي پژوهش‌هاي زيست محيطي اشاره کرد و گفت: اعتبارات خوبي در اين حوزه وجود دارد که مي‌بايست محيط زيست از آن استفاده کند.
ابتکار با بيان اينکه بزودي تفاهم نامه با وزارت علوم و تحقيقات و فناوري وسازمان حفاظت محيط زيست امضا مي‌شود، راه اندازي پژوهشکده محيط زيست را گام مهمي در حوزه پژوهش‌هاي محيط زيست خواند.

به گفته وي، برگزاري هفته پژوهش در سازمان حفاظت محيط زيست به دليل اينست که رويکرد اين سازمان تعميق و ترويج پژوهش در کليه سطوح اين سازمان است.
وي حمايت از طرح‌هاي پژوهشي کارشناسان سازمان حفاظت محيط زيست، حمايت از طرح‌هاي پژوهشي دانشگاه‌ها و دانشجويان، تقويت شوراي هاي پژوهشي ادارات کل حفاظت محيط زيست استان‌ها و مشارکت بيشتر دانشگاهيان را بعنوان رويکردهاي سازمان حفاظت محيط زيست در حوزه پژوهش عنوان کرد و گفت: پيشرفت سازمان حفاظت محيط زيست مبتني بر دانايي و حرکتي که بر اساس پژوهش است و داده‌هاي پژوهشي مي‌بايست مبناي تصميم گيري‌ها باشد.
رييس سازمان حفاظت محيط زيست خواستار به حداقل رسيدن ضريب خطا در تصميم‌هاي در حوزه محيط زيست شد وافزود: قطعاً هرچه بيشتر کار پژوهشي در حوزه محيط زيست انجام دهيم ضريب خطا در تصميم گيري‌ها به حداقل مي‌رسد.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن