واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۱۹ق.ظ)
پرواز هواپيما از فرودگاه خوي از سر گرفته شود فرودگاه خوي در شهر خوي استان آذربايجان غربي قرار دارد، اين فرودگاه در مهر ماه سال ۱۳۸۳ به بهرهبرداري رسيده و با توجه به اينکه دروازه توسعه شمال استان بهشمار ميرود، ميتواند نقش و جايگاه مهمي را در جابجايي هوايي مسافر، توريست، بازرگانان، استادان دانشگاهي و دانشجويان، مهندسان و صنعتگران و ... داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري موج، اين فرودگاه داراي باند پروازي به طول ۲۸۵۰ متر و عرض ۴۵ متر، پارکينگ به ابعاد ۱۰۰*۱۵۰ متر با امکانات توقف سه فروند هواپيماي فوکر ۱۰۰ است.
پروازهاي اين فرودگاه با شرکت هواپيمايي آسمان صورت ميگرفته که اين شرکت به دلايل مختلفي به نشست و برخاست در اين فرودگاه نميپردازد.
همانطور که ميدانيم سرمايه بسياري صرف راهاندازي فرودگاه خوي شده است که نياز است اقداماتي در خصوص نشست و برخاست هواپيماهاي مختلف و همچنين افزايش تقاضا در اين فرودگاه صورت گيرد.
دو منطقه آزاد تجاري جلفا و ماکو در شمال استانهاي آذربايجان غربي و شرقي ميتواند نقش مهمي را براي فرودگاه ايفا کند بهطوري که فرودگاه خوي ميتواند نقش موثري در بحث حمل و نقل تجاري و مسافري ايفا و علاوه بر دو منطقه ذکر شده شش شهرستان شمال استان را نيز پوشش دهد.
مسؤولان اين شهرستان براي راهاندازي مجدد پروازهاي مسافري اين فرودگاه با تمام توان پيگير اين موضوع هستند و با شرکتهاي مختلف در اين باره مذاکره کرده و يا در حال مذاکره هستند.
يوسفي رئيس فرودگاه خوي با اعلام اينکه در حال حاضر اين فرودگاه عملياتي است و پروازهاي آموزشي، نظامي و نشست و برخاست هليکوپتر در آن انجام ميشود، گفت: تا چند وقت پيش هفتهاي 2 تا 3 پرواز مسافري توسط شرکت هواپيمايي آسمان در اين فرودگاه انجام ميشد که بهدلايل مشکلات فني در هواپيما و يا محدوديت ناوگان اين پروازها انجام نميشود.
وي ادامه داد: تاکنون جلسات زيادي با آخوندي وزير راهوشهرسازي و مديرعامل شرکت هواپيمايي آسمان داشتهايم که قول برقراري پرواز در اين فرودگاه از سوي آنان داده شده، اما؛ هنوز اقدامي صورت نگرفته است.
يوسفي اظهار داشت: جلسات زيادي هم با شوراي شهر، فرمانداري داشتهايم که قرار است چهارشنبه هفته جاري نيز در اين زمينه جلسهاي داشته باشيم که اميدواريم به نتيجه نهايي برسيم.
رئيس فرودگاه خوي تصريح کرد: کمبود ناوگان يکي از دلايل کاهش پروازي در بسياري از فرودگاهها است، چراکه شرکتها با محدوديت پرواز و کمبود هواپيما مواجه هستند.
وي گفت: مذاکراتي هم با شرکتهاي هواپيمايي داشتيم که آنان پيشنهادات خود را در اين جلسات ارائه دادهاند و راهکارهايي چون چارتر کردن پروازها ارائه شده که منتظر پاسخ نهايي و موافقت آنها هستيم.
وضعيت اقليمي و جغرافيايي خوي، همچنين هم مرز بودن و نزديکي با چند کشور همسايه و ارتفاع مناسب از سطح دريا از ويژگيهاي برتر اين فرصت ارزشمند است که بايد در کمترين زمان نسبت به راهاندازي مجدد پروازهاي هواپيما از اين فرودگاه اقدام شود.
در ادامه مويد حسيني صدر عضو کميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه تاکنون جلسات زيادي را با وزير راهوشهرسازي درباره برقراري پرواز در فرودگاه خوي داشتيم، گفت: نمايندگان استان همکاري و تعامل زيادي با مسولان فرودگاهي را دارند بطوريکه چندين جلسه با امامجمعه شهرستان و فرماندار جلسهيي بهمنظور بررسي مشکلات فرودگاه برگزار شده که خوشبختانه موثر بوده و مسؤولان در حال پيگيري موضوعات هستند.
وي با اشاره به انجام پيگيريهاي لازم مبني بر برقراري مجدد پروازهاي فرودگاه خوي با توجه به موقعيت ويژه اين فرودگاه، اعلام كرد: تسريع در برقراري مجدد پروازها ضروري است.
حسيني همچنين گفت: به تازگي با ارسال نامه به نهاد رياست جمهوري پيگير جدي برقراري پرواز هستيم که اميدواريم به نتايج مطلوبي برسيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]