تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860300890




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاز اول آبرسانی به ماهورباشت و امامزاده جعفر تاپایان سال افتتاح می شود -


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در گچساران/
فاز اول آبرسانی به ماهورباشت و امامزاده جعفر تاپایان سال افتتاح می شود

آبرسانی.jpg


شناسهٔ خبر: 2443189 یکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۹
استانها > کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج – مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد از پایان فاز نخست آبرسانی به دشت های ماهور باشت و امامزاده جعفر گچساران تا پایان سال خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، علی لطفی بعدازظهر یکشنبه در نشست بررسی مشکلات اجرای این پروژه افزود: عملیات اجرایی این طرح از سال ۹۱ آغاز شد و هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.وی بیان کرد: هدف از اجرای آن تامین آب پایدار برای سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی روستاهای بیدزرد، سربیشه، امامزاده جعفر(ع)، خربل و محدوده ای از سرآب ننیز است.لطفی اظهار داشت: هم اکنون اجرای بند انحرافی، کانال انتقال، ایستگاه پمپاژ، خط انتقال به طول ۱۷.۵ کیلومتر و مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی این طرح با میانگین پیشرفت ۷۰ تا بالای ۹۰ درصد در حال اجرا است.وی افزود: تاکنون حدود ۱۶ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده که بهره برداری از آن نقش مهمی در توسعه کشاورزی منطقه و اشتغالزایی خواهد داشت.استاندارکهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست از روند کند اجرای طرح انتقال آب به دشت های امام زاده جعفر و ماهور باشت انتقاد کرد.سید موسی خادمی افزود: پروژه ای که به لحاظ تامین اعتبار لازم به ویژه در سال جاری مشکلی نداشته نباید روند اجرایی آن نیز تا این حد با کندی مواجه باشد.

استاندار بر اتمام این طرح تا پایان سال جاری تاکید کرد و گفت: اعتبار خوبی هم در سال جاری و هم در سال آینده به این پروژه اختصاص داده شده که باید هر چه سریع‌تر نواقصات رفع شود و پیمانکار هم باید پای کار باشد.وی عنوان کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان جلساتی را با پیمانکار این طرح برگزار کند و در خصوص بحث ایستگاه پمپاژ، معارضات اجتماعی، اتصالات روزانه و تعداد اکیپ‌ها به جمع‌بندی نهایی برسند، ضمن اینکه معارضات و مشکلات طرح توسط فرماندار گچساران حل و فصل شود.معاون عمرانی استاندار هم در این نشست گفت: در ایستگاه پمپاژ این پروژه هنوز کاری انجام نشده و این موضوع از جمله نقاط ضعف در پروژه است که در این جلسه مقرر شد پیمانکار ظرف مدت زمان‌بندی شده نسبت به خرید و تجهیز ایستگاه پمپاژ اقدام کند.پژمان نیک‌اقبالی در خصوص منبع ذخیره آب افزود: منبع ذخیره آب در حال انجام است و نگرانی از این بابت وجود ندارد که تا پایان سال جاری بیش از ۶۰۰ تا ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دشت ماهور و سرآبنیز شهرستان گچساران آبرسانی می‌شود.وی بیان داشت: طرف قرارداد ما شرکت آب منطقه‌ای است و این شرکت باید در خصوص روند ضعف در کار پاسخ‌گو باشد، ضمن اینکه برای سرعت بخشیدن به ادامه کار، پیمانکار طرح نیز عوض شد و امیدواریم پیمانکار جدید پای کار باشد و انتظارات ما را از اجرای مطلوب این طرح برآورده کند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن