تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832476332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۵۰ درصد صرفه جويي مصرف انرژي در بخش ساختمان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۹:۵۶ق.ظ)
با اجراي مبحث ۱۹ مقررات ملي ساختمان محقق خواهد شد: ۵۰ درصد صرفه جويي مصرف انرژي در بخش ساختمان اجراي کامل راهکارهاي ارائه شده در مبحث 19 مقررات ملي ساختمان مي‌تواند سبب حدود 50 درصد صرفه جويي مصرف انرژي در ساختمان ها شود.
به گزارش خبرگزاري موج، براساس آمارهاي مؤسسات بين‌المللي انرژي، ايران با برخورداري از 33,6 تريليون مترمکعب ذخيره گاز کشف‌شده، داراي بزرگ‌ترين ذخاير گازي جهان است. دولت نيز تلاش کرده است با گسترش شبکه سراسري توزيع گاز ضمن بهره‌مند کردن خانوارها از اين نعمت، از گاز طبيعي براي چرخاندن چرخ صنايع نيز استفاده کند، 95 درصد از جمعيت کشور، تحت پوشش گاز طبيعي هستند که قرار است در دو سال آينده اين ميزان به 97 درصد افزايش يابد.
در حالي که بسياري از کشورهاي جهان به‌ويژه کشورهاي سردسير اروپايي هرساله با آغاز فصل سرما با مشکل تأمين گاز روبرو هستند، بهره‌مند بودن از گاز، موهبت بزرگي براي ايرانيان است، اما؛ متأسفانه بسياري از شهروندان ايراني ارزش اين نعمت بزرگ را آن‌طور که بايد نمي‌دانند و در فرآيند گرم کردن محيط تا پخت‌وپز، حجم قابل‌توجهي از گاز را هدر مي‌دهند.
مدير بهينه‌سازي انرژي در بخش ساختمان شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت، اظهار کرد: اتلاف انرژي از طريق پوسته خارجي ساختمان صورت مي‌پذيرد، پوسته خارجي ساختمان، محافظ اصلي يک ساختمان در برابر عوامل نامساعد جوي و تعيين‌کننده ميزان تبادل حرارت ساختمان است.
ايرج حامدي زاد، افزود: در مبحث 19 مقررات ملي ساختمان نيز بيشتر قوانين تدوين‌شده مربوط به محاسبه لايه‌هاي پوسته خارجي ساختمان و به نسبت کمتر دستور عمل‌هاي مربوط به تأسيسات حرارتي، برودتي، تهويه مطبوع و روشنايي است. پوسته خارجي ساختمان شامل درها، جداره‌هاي نورگذر شفاف (پنجره‌ها و نورگيرهاي سقفي) و جداره‌هاي صلب (ديوارها، سقف پيلوت و پشت بام) است، مهم‌ترين عوامل هدررفت انرژي، عايق حرارتي نبودن پوسته خارجي ساختمان و وجود پل‌هاي حرارتي در آن است. وي در ادامه گفت: مبحث 19، يکي از مباحث 22 گانه مقررات ملي ساختمان است که توسط دفتر امور مقررات ملي ساختمان تدوين‌شده است، اين دفتر زيرمجموعه وزارت راه و شهرسازي است، مبحث 19 مقررات ملي ساختمان شامل ضوابط عايق‌کاري حرارتي پوسته خارجي، تأسيسات مکانيکي ساختمان، روش‌هاي طراحي پوسته خارجي، سيستم‌هاي مکانيکي و سيستم روشنايي ساختمان‌هاي در حال ساخت است، اجراي کامل راهکارهاي ارائه‌شده در اين مبحث حدود 50 درصد صرفه‌جويي مصرف انرژي در ساختمان دارد.
مدير بهينه‌سازي انرژي در بخش ساختمان شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت تصريح کرد: درزبندي درها و پنجره‌ها، استفاده از پرده‌هاي ضخيم، بستن دريچه‌هاي کولر و در صورت امکان پوشاندن آن با استفاده از نايلون و يا قطعات پيش‌ساخته موجود در فروشگاه‌ها، استفاده از ورق‌هاي عايق حرارتي داراي پوشش منعکس‌کننده بين ديوار خارجي و رادياتور و استفاده از پوشش مناسب در فصول سرد در داخل ساختمان ازجمله راهکارهاي پيشنهادي براي جلوگيري از اتلاف انرژي است، البته بايد در نظر داشت که درزبندي فضاها از بخاري به نحوي باشد که سبب کمبود اکسيژن در هوا نشود و از شومينه به دليل بازده حرارتي بسيار پايين استفاده نشود.
حامدي زاد با اشاره به اين‌که از اجراي کامل مبحث 19 در ساخت‌وسازها اطلاع دقيقي در دست نيست، گفت: در حال حاضر که حدود 10 الي 20 درصد ساخت‌وسازها موارد اجرايي اين مبحث را رعايت مي‌کنند، نتايج طرح مطالعه ميداني از ميزان اجراي موارد مبحث 19 مقررات ملي ساختمان در سال 84 که بيشتر مربوط به عايق‌کاري حرارتي پوسته خارجي ساختمان به انضمام استفاده از سيستم کنترل هوشمند موتورخانه و عايق‌کاري لوله‌هاي تأسيسات است، نشان مي‌دهد که تنها حدود 7 درصد از ساختمان‌ها در تهران، مواردي از مبحث 19 مقررات ملي ساختمان در آن سال اجراشده است.
وي ادامه داد: در اين مطالعه آماري، بيشترين ميزان اجراي موارد بهينه‌سازي انرژي مربوط به عايق‌کاري حرارتي لوله‌هاي تأسيسات در 20 درصد ساختمان‌ها و بعد از آن کاربرد پنجره‌هاي دوجداره در حدود 14 درصد از ساختمان‌هاي در حال ساخت بوده است، عايق‌کاري حرارتي ديوار به ميزان 4 درصد و عايق‌کاري حرارتي سقف 3 درصد سنجش شده است.
مدير بهينه‌سازي انرژي در بخش ساختمان شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت اظهار کرد: اين شرکت اقدام‌هايي زيربنايي ازجمله تدوين استانداردها، ويژگي‌ها و روش آزمون مصالح عايق‌کاري حرارتي و ايجاد آزمايشگاه‌هاي تعيين کيفيت اين مصالح در مرکز تحقيقات راه، مسکن و شهرسازي کرده است.
حامدي زاد افزود: حمايت از توليدکنندگان عايق‌هاي حرارتي ساختماني و توسعه صنايع مربوطه نيز ازجمله اقدام‌هاي اين شرکت به‌منظور افزايش توليد اين‌گونه محصولات است. همچنين شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت با محور قرار دادن اجراي مبحث 19 مقررات ملي ساختمان، با تعامل و همکاري با شهرداري‌هاي کشور، سازمان نظام‌مهندسي و وزارت راه و شهرسازي راهکارهاي متنوعي را در راستاي اجرايي کردن اين مبحث مهم از مقررات ملي ساختمان پيگيري کرده است.
مدير بهينه‌سازي انرژي در بخش ساختمان شرکت بهينه‌سازي مصرف سوخت، گفت: امن‌ترين و کم‌خطرترين سيستم گرمايشي در واحدهاي مسکوني، استفاده از موتورخانه‌هاي مرکزي استاندارد و داراي تجهيزات راندمان بالا است، هر چه عمل احتراق و توليد شعله در ديگ در فاصله دورتري از محل اقامت انجام شود، موجب ايمني بيشتري مي‌شود.
وي در ادامه تصريح کرد: بر اساس آمار شرکت ملي گاز ايران و بر اساس تعداد مشترکان گاز طبيعي در کشور، تعداد بخاري‌هاي مصرفي در خانوارهاي ايراني بين 18 ميليون تا 20 ميليون دستگاه تخمين زده مي‌شود.
حامدي زاد ادامه داد: بخاري‌هاي گازسوز دودکش دار علاوه بر رعايت استانداردهاي ISO، QC، کيفيت و صحت قطعات در فرآيند توليد، بايد گواهي استاندارد ملي به شماره 2-1220 (که معادل استاندارد AG103 - AS 4553 کشور استرالياست) را داشته باشند و بر روي بخاري برچسب رده انرژي نصب‌شده باشد، گواهي استاندارد آن‌ها بايد با ذکر رده برچسب در پروانه توليد آن‌ها درج‌شده باشد تا از واقعي بودن برچسب نصب شده اطمينان حاصل شود.
وي گفت: براساس گزارش سازمان ملي استاندارد ايران تا به حال بالاترين رده برچسب درج شده در پروانه بخاري‌هاي گازسوز دودکش دار، رده D است. برخي توليدکنندگان نيز موفق به توليد بخاري گازسوز دودکش دار با رده C شده‌اند. بخاري‌هاي رده B داراي فناوري بسيار پيچيده‌اي با مشعل متفاوت و مجهز به کلاهک تعديل و فن براي مکش هوا هستند، دودکش اين بخاري‌ها از نوع دوجداره است. قيمت جهاني اين بخاري‌ها به دو هزار دلار مي‌رسد و در دنيا به تعداد کمي توليد مي‌شوند، استفاده از اين بخاري‌ها در کشور ما مقرون به صرفه به نظر نمي‌رسد و به دليل داشتن دودکش دوجداره که با دودکش‌هاي معمولي متفاوت است بايد پيش از استفاده از آن‌ها، در مبحث 17 مقررات ملي ساختمان ضوابط مربوط به استفاده از آن‌ها گنجانده شود













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن