تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):عاجزترین مردم کسی است که نتواند دعا کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860520161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توجه به سهم ورزش در سلامت، کاهش هزینه های ملی درمان را درپی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: توجه به سهم ورزش در سلامت، کاهش هزینه های ملی درمان را درپی دارد تبریز - ایرنا - مدیرکل دفتر برنامه ریزی و آموزش وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر سهم ورزش در بحث سلامت جدی گرفته شود، هزینه های ملی درمان کاهش چشمگیری خواهد یافت.


افشین ملایی عصر روز سه شنبه در نشست شورای راهبردی ورزش و جوانان آذربایجان شرقی اظهار کرد: در زمان حاضر دولت هزینه های بسیاری در بخش درمان صرف می کند که با سوق دادن آن به سمت ورزش، می توان این هزینه ها را کاهش داد.
وی افزود: زمانی به ورزش به عنوان یک تفریح اجتماعی نگاه می شد، اما امروز ورزش جایگاه علمی پیدا کرده است، اما متاسفانه در جامعه ما هنوز تا دغدغه شدن ورزش به عنوان یک نیاز، فاصله داریم.
وی به تدوین سند ملی ورزش اشاره کرد و گفت: این سند با هدف تغییر دادن نگرش مردم نسبت به ورزش تدوین شده و با تحلیل وضعیت نامطلوب ورزش کشور، کم توجهی به نظام جامع، فعالیت های جزیره ای، رویکرد قهرمانی غیرپایدار، کمرنگ شدن اخلاق و ارزش ها در ورزش و کمبود زیرساخت ها از عوامل تاثیر گذار در این وضعیت است.
ملایی گفت: برای آنکه فقر حرکتی در کشور را از بین ببریم و میانگین حضور مردم در ورزش های همگانی را به 40 درصد تا پایان برنامه چشم انداز برسانیم، باید سند ملی ورزش را تدوین می کردیم.
وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر و به دلیل فقر حرکتی بیماری های زیادی مردم را تهدید می کند و نزدیک به 26 میلیون نفر در ایران در معرض بیماری دیابت قرار دارند.
وی گفت: متاسفانه نقش دولت در لایه های مختلف ورزش شفاف نبوده و اولویت ها مشخص نیست و نقشه استراتژیک برای ورزش کشور وجود ندارد، از این رو سند ملی ورزش در هشت محور تامین سلامت، پوشش همه ابعاد جامعه، هم افزایی دستگاه ها، تعیین روابط علمی، وحدت فرماندهی، احصا برنامه های راهبردی، شفاف سازی و تقسیم کار تدوین شده و برای تصویب و قانونی شدن تقدیم هیات دولت خواهد شد.
ملایی افزود: با تصویب این سند وظیفه همه دستگاه ها در قبال ورزش مشخص و وزارت ورزش به عنوان رصد کننده این فعالیت ها عمل خواهد کرد.
وی به مولدهای ورزشی در کشور اشاره کرد و گفت: باید ورزش و سلامت را از مهد کودک ها آغاز کنیم و با حمایت از باشگاه های خرد و ورزش محلی زمینه های توسعه ورزش و سلامت در جامعه را فراهم کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ورزش علمی روند رو به رشد ورزش کشور را تسریع می بخشد.
سیدمحمد شروین اسبقیان افزود: شورای راهبردی ورزش با هدف علمی و عملیاتی کردن ورزش تشکیل شده و به طور یقین در روند رو به رشد ورزش و استمرار آن نقش خواهد داشت.
وی گفت: اگر ورزش استان در یک برنامه چهارساله توانست در رتبه نخست کشور از نظر شاخص های یازده گانه وزارت قرار گیرد، نتیجه همین برنامه ریزی ها و تلاش کارکنان بود و برای اینکه این روند ادامه دار باشد باید ضمن بهره وری از علوم روز از نظرات صاحبان نظر استفاده شود.
وی برتکمیل مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز به عنوان دهکده ورزشی استان تاکید کرد و گفت: تکمیل این مجموعه می تواند زمینه توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در استان را هموارتر کند.
7233/587**1379


18/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن