تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832021358




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور همزمان در المپيك و پاراالمپيك دور از دسترس نيست


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حضور همزمان در المپيك و پاراالمپيك دور از دسترس نيست
اينكه يك ورزشكار با وجود داشتن مشكل جسمي بخواهد با ملي پوشان سالم رقابت كند و حتي براي كسب سهميه المپيك و رقابت در بالاترين سطح ورزش جهان، تلاش كند را بايد تقدير كرد.
نویسنده : سعيد احمديان 


اينكه يك ورزشكار با وجود داشتن مشكل جسمي بخواهد با ملي پوشان سالم رقابت كند و حتي براي كسب سهميه المپيك و رقابت در بالاترين سطح ورزش جهان، تلاش كند را بايد تقدير كرد. يكي از اين ورزشكاران با اراده و پر تلاش كه پا در اين مسير گذاشته، ابراهيم رنجبر قهرمان تير و كمان بازي‌هاي پاراآسيايي و جهان است كه مدال‌هاي رنگارنگ زيادي را در كارنامه‌اش دارد. آخرين آن هم طلاي خوش رنگش در اينچئون بود تا يكي از طلايي‌هاي كاروان غدير در پاراآسيايي 2014 لقب بگيرد. طلاي بازي‌هاي آسيايي گوانگژو، طلاي قهرماني جهان در سال 2011 و 2012 از ديگر افتخارت رنجبر است. او پس از بازگشت از كره جنوبي با دعوت شدن به تيم افراد سالم تير و كمان، مي‌خواهد شانسش را براي رسيدن به المپيك و كسب سهميه با رقيبان امتحان كند. رنجبر، جانباز سرافراز كشورمان كه در 16 سالگي در عمليات كربلاي پنج از ناحيه نخاع به درجه رفيع جانبازي نائل آمد، پس از درو كردن مدال‌هاي رنگارنگ در بازي‌هاي جهاني و پاراآسيايي، اين روزها در سايت تير و كمان مجموعه ورزشگاه آزادي همراه با ساير ملي پوشان سالم تمرين مي‌كند و آماده رقابت با حريفانش در مسابقات جايزه بزرگ تير و كمان مي‌شود و البته همچنين دو‌رقابت كسب سهميه المپيك كه سال آينده برگزار مي‌شود. رنجبر در گفت‌وگو با «جوان» از تجربه جديدش مي‌گويد.

شما و خانم نعمتي دو ملي پوش تيم تير و كمان جانبازان و معلولان هستيد كه به تيم افراد سالم تير و كمان دعوت شده‌ايد و قرار است در رقابت‌هاي آسيايي و كسب سهميه المپيك شركت كنيد، تجربه فوق‌العاده و جالبي مي‌تواند باشد؟
براي رسيدن به اين هدفم برنامه‌ريزي زيادي كرده بودم و خيلي خوشحالم كه توانستم با توجه به ركوردي كه در انتخابي تيم ملي به دست آوردم و با اعتماد فدراسيون به تيم تير و كمان افراد سالم دعوت شوم. اين آرزوي هر ورزشكاري است كه در اين سطح بتواند رقابت كند. در حال حاضر هم با توجه به تمريناتي كه دارم ركوردهايم تقريباً خوب است و سعي مي‌كنم تا شروع مسابقات جايزه بزرگ كه چند ماه آينده برگزار مي‌شود به شرايط بهتري برسم. در اين رقابت‌ها با توجه به اينكه در رنكينگ مؤثر است، بهترين‌هاي دنيا شركت مي‌كنند و رقابت سختي است. پس از آن هم بايد براي شركت در دو مسابقه كسب سهميه المپيك، كه سال آينده برگزار مي‌شود، شركت كنم.

پس مي‌خواهيد مانند اسكار پيستوريوس دونده معلول آفريقاي جنوبي كه هم در المپيك و هم پارالمپيك لندن شركت كرد، حضور در دو رقابت بزرگ را تجربه كنيد؟كسب مدال هم مي‌تواند اين تجربه را به يادماندني كند.
حضور همزمان در المپيك و پارالمپيك دور از دسترس نيست و اولين هدفم كسب سهميه المپيك برزيل است. البته ورزشكاران تير و كمان قدرتمند دنيا در مسابقات كسب سهميه حضور دارند و اين كار را سخت مي‌كند. ابتدا مي‌خواهم جزو يكي از ورزشكاراني باشم كه سهميه المپيك را به دست بياورم و بعد از آن است كه مي‌توانم به هدف‌هاي ديگري مانند گرفتن مدال فكر كنم. به هر حال در ميدان المپيك همه براي مدال مي‌آيند اما تنها مدال‌هاي اندكي توزيع مي‌شود. حريفان قدري حضور دارند و در اين مسابقات هر كس بتواند در روز مسابقه از نظر جسماني و ذهني تمركز خوبي داشته باشد، شانس بالايي براي مدال پيدا مي‌كند.

شما تجربه حضور در پارالمپيك لندن را هم داريد، درباره اين مسابقات صحبت مي‌كنيد؟ قهرمان تير و كمان معلولان جهان بوديد و شانس اول مدال طلا اما...
در لندن شروع خوبي داشتم و در ركوردگيري توانستم ركورد پارالمپيكي را بشكنم اما در ادامه متأسفانه آن تمركز لازم را نداشتم و به مدال نرسيدم. براي پارالمپيك لندن 11 ماه در اردوي شبانه روزي بودم و سختي‌هاي زيادي كشيدم اما با بدشانسي مدال را از دست دادم و اميدوارم در برزيل بتوانم جبران كنم.

اين براي دومين بار است كه به تيم افراد سالم تير و كمان دعوت مي‌شويد و در نخستين حضورتان هم كه پنج سال پيش بود توانستيد يك مدال نقره براي كشورمان كسب كنيد.
سال 2009 در مسابقات جايزه بزرگ آسيا در هند بود كه به تيم ملي افراد سالم دعوت شدم و با توجه به اينكه در آن زمان سرمربي وقت تيم با نفرات تيم الف به هر عنواني نتوانست كار كند، از من كه در تيم ب حضور داشتم براي بازي‌هاي هند دعوت كرد. من هم براي اولين بار با وجود اينكه از نظر جسماني با ساير نفرات قابل مقايسه نبودم و آنها شرايط بهتري داشتند، توانستم با كسب مدال نقره، اولين مدال برون مرزي رشته ريكرو تير و كمان را
به دست بياورم.

به نظر مي‌رسد در حضور دوباره‌تان در تيم ملي افراد سالم تير و كمان، تجربه سال 2009مي‌تواند كمكتان كند كه موفق‌تر باشيد.
قطعاً همين طور است و نسبت به آن زمان هم باتجربه‌تر شده‌ام و هم پخته‌تر، البته اين را هم بايد در نظر داشته باشيد كه تير و كمان يك رشته خيلي حساس است و آمادگي ذهني و تمركز هنگام مسابقه علاوه بر توانايي‌هاي فني، نفر برنده را تعيين مي‌كند و روز مسابقه خيلي مهم است.

به سال‌ها قبل برگرديم، به روزهاي بعد از جانبازي كه تصميم گرفتيد به ورزش رو بياوريد و انتخاب شما رشته تير و كمان بود. درباره آن روزها بيشتر صحبت مي‌كنيد؟ قبل از جانبازي هم ورزش مي‌كرديد؟
16 سال داشتم كه به جبهه‌ رفتم و قبل از آن زمان زياد دنبال ورزش نبودم. سال 65 درعمليات كربلاي 5 در شلمچه به فيض جانبازي نائل آمدم و پس از آن وقتي جنگ تمام شد نزديك به 10 سال طول كشيد تا بهبودي نسبي پيدا كنم. به هر حال با توجه به مشكل جسماني جانبازان و معلولان، آنها بيشتر از افراد سالم به ورزش احتياج دارند تا به سمت سالم‌تر شدن پيش بروند. به همين خاطر دهه 70 بود كه در قرارگاه ثارالله با ساير جانبازان ورزش‌هايي مانند وزنه، باستاني و ويلچرراني را انجام مي‌داديم. تا اينكه از طريق يكي از دوستانم به رشته تير و كمان علاقه‌مند شدم و با توجه به اينكه اين رشته آرامبخش بود به صورت حرفه‌اي در اين رشته فعاليتم را شروع كردم.

امكانات و تسهيلات نابرابر و تفاوتي كه بين ورزشكاران جانباز و معلول با ورزشكاران سالم گذاشته مي‌شود، يكي از اصلي‌ترين انتقاداتي است كه مطرح مي‌شود. حتماً شما هم اين تبعيض‌ها را احساس كرده‌ايد.
همانطور كه اشاره كردم ورزش براي افراد معلول و جانباز ضروري است و بايد شرايط مناسبي براي ورزش اين قشر فراهم شود. درباره ورزش قهرماني معلولان و جانبازان هم متأسفانه بي‌مهري‌هايي شاهد هستيم. در دولت آقاي احمدي‌نژاد، تصويب يكسان شدن جوايز ورزشكاران سالم و معلول حركت بسيار خوبي براي برداشته شدن تبعيض‌ها بود و اميدوارم در دولت جديد هم همين نگاه وجود داشته باشد. معلولان وقتي در اردو هستند درآمدي از جاي ديگري ندارند و بايد حمايت شوند. هر چند مسئولان ورزش در سال‌هاي گذشته زحمات زيادي كشيده‌اند اما متأسفانه آن انتظاري كه مي‌رود بر آورده نشده است. اين در شرايطي است كه از طريق ورزش و افتخاراتي كه به دست مي‌آيد مي‌توانيم پاسخ ادعاهاي سياسي غربي‌ها را در زمين ورزش بدهيم.

اما به نظر مي‌رسد هنوز نتوانسته‌ايم از اين ظرفيت استفاده كنيم؟
بله، در شرايطي كه ما هزينه‌هاي زيادي در بخش‌هاي ديگر مي‌كنيم اما نتيجه‌اي هم نمي‌گيريم. در صورتي كه ورزشكاران سالم و معلول با رقابت در عرصه‌هاي بين‌المللي هم از نظر اخلاقي و هم فني مي‌توانند نمايندگان شايسته‌اي براي كشورمان باشند و بالا رفتن پرچم ايران در مسابقات مي‌تواند بهترين پاسخ براي اتهاماتي مانند حقوق بشر و ساير ادعاها باشد. به گفته حضرت امام (ره) ورزشكاران سفيران انقلابي هستند و مي‌توانند هم از نظر فني و هم اخلاقي، ابهت كشورمان را به رخ دنيا بكشند. اين توانايي‌ها در بين معلولان و جانبازان وجود دارد قول مي‌دهم در صورتي كه حمايت‌ها بيشتر شود، در رقابت‌هاي پاراآسيايي به جاي چهارم شدن، در رده دوم قرار بگيريم و در المپيك هم در بين چهار تيم اول حضور داشته باشيم.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن